Ne yapmalıyım ?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşimin ailesiyle yaşıyoruz Ve ben hiç istemedim beraber yaşamak. Evlenene kadar haberim yoktu beraber yaşayacağımızdan (bir benim haberim Yokmuş zaten) Neyse benim sorunum şu ki eşimin ailesi sürekli birlik olalım destek olalım birbirimize bak bizim size zararımız Yok yararımız var market alışverişinizi yapıyoruz yeri geliyor torunumuzu hastaneye götürüyoruz fatura yatırıyoruz vs. Dimi diye onay istiyorlar sonra bizim bir zararımız Yok diye bende kahretsin ki evet var eşimle yalnız kalamıyoruz rahat olamıyoruz evde özgürlüğümüz kısıtlı diyemiyorum hep iç sesim söylüyor bunları. Onlara evet doğru sizin yardımınız çok demekle yetiniyorum. Ama eşim biliyor istemediğimi sadece razı oldum bu duruma. O da onlar istemediği sürece hadi ev alın gidin diyemeyeceğimiz için(!) Yüzlerine memnun gibi yapıp aslında tam tersini düşünmem sizce iki yüzlülük mü ?

Sandım konunun sonunda nasıl evi ayırırım diyeceksin. Bi hışım okudum.

Konu iki yüzlülük mü şimdi cidden?

Bence değil.
Öyleyse de bunu haketmişler.

Nasil haberin olmaz ya? Ev duzmediniz mi nisanliyken? Esinin mi agzi cok siki? Insan hic mi anlamaz? Ev ya kiralanir ya alinir ona gore oda dizayn edilir.

Bunu yavastan hissettır artık.yoksa ıcıne ata ata bı gun patlarsn kavga edersnz.bence sızın ayrılmanzı ancak eşiniz saglar.o dıcek annesıne ben evımı ayırıyorum dıye

Bilmiyorum ama,nasıl evlenene kadar " nerede yaşayacağınızdan" haberiniz olmadı?
Evimiz hazırdı ama eşim ailesiyle yaşayacağımızı söylemedi onların memlekette evleri var. Ben orda yaşayacaklar sanıyordum. Bu konuda hassas olduğum için eşime sordum beraber oturmayı istemiyorum böyle birşey varsa baştan konuşalım diye ısrarla Yok dedi ama bi baktım ki birlikte yaşıyoruz. Neyse o günleri aştım ben alıştım az da olsa ama tabi alıştım diye ayrı eve çıkmalarını istemiyor da değilim

Nasil haberin olmaz ya? Ev duzmediniz mi nisanliyken? Esinin mi agzi cok siki? Insan hic mi anlamaz? Ev ya kiralanir ya alinir ona gore oda dizayn edilir.
Ev bize göre döşendi. Halbuki eşim bana farklı söylerken ailesine beraber yaşarız diyormuş ben bilemedim

Bunu yavastan hissettır artık.yoksa ıcıne ata ata bı gun patlarsn kavga edersnz.bence sızın ayrılmanzı ancak eşiniz saglar.o dıcek annesıne ben evımı ayırıyorum dıye
Eşim asla demez işin kötü tarafı bende diyemiyorum kırmak istemiyorum yaşlı insanlar ama anlamıyorlar İşte derdim evimde eşimle yalnız kalabilmek bizimde özelimizin olmasını istemem ..

Bu saatten sonra biraz zor.

Bence daha fazla içinizde tutmayın ve eşinizin başının etini yiyin.
Resmen oyun oynamış size. Kandırmış.

Böyle sürekli onay istiyorlar sizde veriyorsanız ayrı eve çıkma durumu çok zor bence eşiniz konuşsun...

Tabıkı en dogal hakkın.kaynanann bnu dusunmesı lazım kendısı kaynanasylamı durmus evlennce.Sana dıyım benm yakınmdada böyle sorunu olanlar vardı eşlerini ikna ettıler anca kocaları dedı de ayrıldılar yoksa sen dersen suclu sen olursun.ama eşin duzgnce ıkna etse.yeme ıcme bırlkte olsa ama evınız ayrı olsun
Bu sekılde kabul ettrsn barı

Ev ev üstüne olmaz be kuzum tamam yaşlı insanlar gelsinler arada kalsinlar ama sürekli olmaz... Kırmadan ufaktan ufaktan hissettir ya da ne bilim durumlar musaitse onlar orda kalsın siz başka eve cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…