Ne yapmalıyım ?

Eşinin kabahati büyük. Böyle birşey nasıl saklanır, sana ayrı, annesigile ayrı konuşma. İkili oynamış. Affedilir şey değil. bu durumda çözüm yine eşin de bitiyor. İlk başta nasıl seni kandırdıysa, şimdi de düzeltecek. Başka çaresi yok. Ciddi ciddi konuş, bırakır giderim seni filan de, korkut azıcık. Allah sabırlık versin, kolay gelsin cnm...

Anladığınıza sevindim. İyi geceler

Çok saolun sürekli aynı şeyler yüzünden tartışıyoruz Ve sonuca ulaşamıyoruz çok yoruldum

Niye mutsuzken mutlu rolü yapıyorsun ki? Yada memnun değilken memnun? O evde bunu yapacak en son kişi sizsiniz. Yaptığınız iki yüzlülük değil kendinizden taviz verme. Taviz tavizi doğurur ve zamanla bunun önüne geçemezsiniz. Size tavsiyem o an gerçekten ne hissediyorsanız onu söyleyin, kırıcı olmak istemiyorsanız uygun bir dille söyleyin ama doğruyu söyleyin. Size yardım ediyoruz gibi laflar ederlerse de bu evde hep birlikte yaşıyoruz , giderlere de bu evde yaşayanlar ortak olmak zorunda deyin. Siz içinizden gelenleri söylerseniz bir süre sonra kendileri de anlayacaktır istenmediklerini..

Haklısınız ne diyeyim ki

Yerinde olsam "evde biri varken rahat olamiyorum" deyip yataga da girmem. Belki o zaman kalmalari icin israr etmeyi birakip gitmelerini bile soyleyebilir. Isine gelmeyecek cunku. Ki sahsen evimde misafir bile olsa rahat edemeyen biriyim. Yan odada kaynana kayinpeder, nasil odaklanabilir ki insan. Sonra banyo sesi = ne yaptiginiz belli. Cinsel hayati olduren seyler bunlar.

Ah keşkee ama eşim ailesine çok düşkün bir tercih yapsa onları seçer ve bana tercih yaptırma diyor Yani bizi ailesiyle bir tutmak istiyor ayrı bir aile olamadık henüz

Bunu boylece soyledi mi yani? Acik acik boyle direkt... Ailesiyle bir bile tutmuyor ki...

Aa şaka galiba adam bildiğin yalancı uc kağıtçı.
Tam bosamalik ama siz bir de çocuk yapmışsınız.

Bunu söylemem için sanırım çok geç kaldığımız odalar bir koridor uzaklığında Ve eşimin ailesi kapısını kapatır yatar pek rahatsızlık vermezler odamızdada ebeveyn banyosu var. Diyor ki eşim ben ebeveyn banyolu ev niye aldım sanıyorsun

Bunu boylece soyledi mi yani? Acik acik boyle direkt... Ailesiyle bir bile tutmuyor ki...[/QUOTE]
Ailesi ona tercih yaptırmıyor ama ben yaptırıyorum

Bunu boylece soyledi mi yani? Acik acik boyle direkt... Ailesiyle bir bile tutmuyor ki...
Ailesi ona tercih yaptırmıyor ama ben yaptırıyorum[/QUOTE]

Kimin tercih yaptirdigi onemli degil ki. Onemli olan onceliginin siz olmamasi. Ikinci siradasiniz yani.

Ayrılmak istiyorsan bunu eşinle ciddi bir şekilde konuşmalısın. Ve artık ailesinede yavaş yavas hissettirmezsen ne onlar bırakır gider ne de sizi ayri eve gönderirler.

benim eşimin ailesi evlendiğimizden beri
gelip aylarca kalıp gidiyordu
bide hep birlikte değilde bir ay bir kardeşi öteki ay bir başkası şeklinde
en sonunda çıldırdım ki 2 yıllık evliyiz
milletten fırsat bulup biz cinselliği bile oturtamamıştık
en sonunda yazdım boşanma dilekçesini koydum önüne
ki ben çok araştırdım hem dinen hem hukuken bize ailesinden ayrı ev açmak zorunda
şimdi çok şükür ki herşey yolunda
yani ben mesela evde biri varken cinsel açıdan asla rahat olamam
böyle birşeyler denesen

Nasil evlenene kadar haberiniz olmadi anlamadim hicmi sormadiniz nisanliniza evlenince nerede oturacagiz diye bence siz razi geldiniz sonradanda pisman oldunuz ben oyle hissettim ev ev ustune olmaz ayni evde yasanmaz haklisiniz bence esinize acik acik syleyn ayri eve cikmaya ikna edin onu

Dini açıdanda geçerli mi yani bu durum ? Bende olamıyorum ama bunuda hissettirmedim çok

Ev bize alındı bizim için döşendi sonra köyden geldiler ellerinde bavul yerleştiler arada köye giderler ama genelde beraberiz. Eşimle çok konuştum imkansızları oynadı hep

Ev bize alındı bizim için döşendi sonra köyden geldiler ellerinde bavul yerleştiler arada köye giderler ama genelde beraberiz. Eşimle çok konuştum imkansızları oynadı hep
Cok kotu gercekten allah yardimciniz olsun anne ve babasi sonucta kovamazsinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…