Ne yapmalıyım ?

Ev bize göre döşendi. Halbuki eşim bana farklı söylerken ailesine beraber yaşarız diyormuş ben bilemedim
Nasıl ya düğün sabahı uyandın evde kayinvalidenler mi vardı?Ailen nasıl göz yumdu buna peki.Ben böyle bi durumla karşılaşsam benim annem kıyameti koparır ki ona kadar ben de kopartırım zaten.Siz böyle büyük bi yalan söyleyen adamla nasıl devam edip bi de çocuk yaptınız?

Dilimin ucuna geliyor ama nasıl söylenir bilmiyorum ki çok farklı anlarlar

Bence eşiniz söylesin sizden çok memmunuz yardımınızı görüyoruz ama bizde artık ayrı eve çıkmak istiyoruz desin siz direkt söylemeyin yani gelin ayrı eve çıkmak istiyor gibi bir algıları olur siz eşiniz konuşurken destek çıkarsınız

Ev ev üstüne olmaz be kuzum tamam yaşlı insanlar gelsinler arada kalsinlar ama sürekli olmaz... Kırmadan ufaktan ufaktan hissettir ya da ne bilim durumlar musaitse onlar orda kalsın siz başka eve cikin
Bende hep bunu savunurdum. Nişanlıykende hep bunu dedim eşim de tabiki olmaz ama ailem istediği zaman gelir dedi bende gelsinler tabiki ailen sonuçta dedim ama nereden bilebilirdim temelli geleceklerini

Hayır tabiki.. Balayı yaptık 6 ay fln sonra ben ameliyat oldum bir rahatsızlığım dolaylısıyla onu fırsat bilip geldiler sonra temelli yerleştiler ben şok

Hayır tabiki.. Balayı yaptık 6 ay fln sonra ben ameliyat oldum bir rahatsızlığım dolaylısıyla onu fırsat bilip geldiler sonra temelli yerleştiler ben şok
E neden sesinizi çıkarmadınız yahu böyle bişey sizin isteğiniz dışında nasıl olur benim aklım almıyor valla

Bence daha fazla içinizde tutmayın ve eşinizin başının etini yiyin.
Resmen oyun oynamış size. Kandırmış.
Çok tartıştık çok kavga ettik artık iyi yönlerine bakıyorum bende napim ama yapmak istediklerim hep içimde kalıyor. Eşimin ailesi yokken evde güzelce giyinip gezerdim mini etekler fln geçen eşim diyor ki hiç giyinmiyorsun artık öyle dedim yüzsüzlüğün bu kadarı yani sanki çok müsait ev

Çok Yardımınız oldu hakkınızı ödeyemeyiz ama ev ev üstüne olmuyor.. diyecek esiniz..

Ay birde süslenmiyorsun demezler mi gecireceksin kafasina terliği.

Ah keşkee ama eşim ailesine çok düşkün bir tercih yapsa onları seçer ve bana tercih yaptırma diyor Yani bizi ailesiyle bir tutmak istiyor ayrı bir aile olamadık henüz

Ah keşkee ama eşim ailesine çok düşkün bir tercih yapsa onları seçer ve bana tercih yaptırma diyor Yani bizi ailesiyle bir tutmak istiyor ayrı bir aile olamadık henüz
Ben evlı degılım bılmıyorumda yanı tahmın yurutuyorum şöyle yapsanız.eşınıze bunun zorlugnu anlatsanız.Yanı başbaşa kalınca onunla neler yapabılcegnızı konussanız.ona bunun hayalını kurdursanız belkı onunda aklına yatar

Çok Yardımınız oldu hakkınızı ödeyemeyiz ama ev ev üstüne olmuyor.. diyecek esiniz..
Aynen böyle söylemesini istiyorum bende evi ayırırlar ama bir daha adımlarını atmazlar bu eve diyor beni bitirmek mi istiyorsun diyor hep duygu sömürüsü ya

İnan'ın yapıyorum anlatıyorum doğru haklısın ama kendi istekleriyle ayırırlarsa olur ben diyemem diyor kendi de rahat değil ama işte elini taşın altına koymuyor

Belki ... Ama yavrum olmadan oluru vardı. Şimdi onu babasından ayırmaya kıyamam ki
Eşinizle başka sorununuz yoksa bilemem.
Ama bence yaşadığınız durum zaten başlı başına kocaman bir sorun.
Beraber yaşamak ne demek yahu?
İnsan evinde pijamasıyla gezmek ister, rahat rahat banyo yapmak ister.
En baştan konuşulsaydı ve bir şekilde rızanız olsaydı neyse ama şuan yaşadığınız resmen dolandırılma.
Eşinize resti çekin derim, sizle ailesine baksın diye mi evlenmiş acaba?

Sanırım bu yüzden evlenmiş. Eşimle hep bu sorun yüzünden tartıştık onun dışında sorunumuz yok pek Anlaşıyoruz bu konu dışında her konuda. Bebeğimizede iyi babalık yapıyor yani sorunumuz bu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…