- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Amazing family
-
Kv ayrı bir dert olayı büyütürde büyütür ama eşim ailesine saygısızlık olacağını düşünüyor tabi bana saygısızlık oluyor mu bunu düşünmüyorYalan vaadler veren biriyle evlenmişsiniz.
Hadi bunu geçtim gelip eve yerleşmişler ben artık iyileştim yardımlarınız için teşekkürler biletinizi ne zamana alalım diyemediniz mi yahu?
E daha bu çözülmemişken çocuk yapmışsınız geriye tek seçenek kalıyor kayınvalideniz ile bu konuyu konuşmak evleri ayıralım demek. İnceldiği yerden kopsun hesabı yani. Ayrı ev tutamayacaksa niye koca olmuş? Aileni sil demiyorsunuz ki ayrı eve çıkalım diyorsunuz, ailesini seçme veya eşini seçme diye bir durum yok. Aileden ayrı yapamıyorsa evlenmeseymiş o zaman.
Bilmiyorum ama,nasıl evlenene kadar " nerede yaşayacağınızdan" haberiniz olmadı?
Biz evliyiz bayan ne yapabilirim ki bana yalan söyledi diye boşasaydım okey ama boşanmadım Ve hala aynı yastığa baş koyuyorum ne yapayım yalnız kalmaya hakkım yok mu tüm bunlar oldu diye bir de kendimi böyle mi cezalandırayım bu gibi şeylerden de soyutlarsam kendimi evli kalmamın ne anlamı var ?Kurduğunuz evlilik düzeni üzerine size yalan söyleyen bir eş varken hala onunla yalnız kalma çabası beni şoke ettiği için öneri veremiyorum
Yazdıklarımı iyi okursanız saçma olmadığını anlarsınız hanımefendi. Evimi ben seçtim eşyaları ben seçtim evliliğimizin 6.ayına kadar yalnızdık sonra gelip yerleştiler zaten böyle konuşmuşlar oğullarıyla tabi benim haberim yoktu . Eşim hep onlar geldi ne yapayım git mi deyim diyordu ama asıl o evlenmeden beraber otururuz demiş . Hala saçma olduğunu düşünüyorsanız size daha açıklama yapmayacağımaynen ya insan hiç mi eşya duzmeye gitmez evi görmeye gitmez fazla saçma değil mi bu :)
Yazdıklarımı iyi okursanız saçma olmadığını anlarsınız hanımefendi. Evimi ben seçtim eşyaları ben seçtim evliliğimizin 6.ayına kadar yalnızdık sonra gelip yerleştiler zaten böyle konuşmuşlar oğullarıyla tabi benim haberim yoktu . Eşim hep onlar geldi ne yapayım git mi deyim diyordu ama asıl o evlenmeden beraber otururuz demiş . Hala saçma olduğunu düşünüyorsanız size daha açıklama yapmayacağım
Biz evliyiz bayan ne yapabilirim ki bana yalan söyledi diye boşasaydım okey ama boşanmadım Ve hala aynı yastığa baş koyuyorum ne yapayım yalnız kalmaya hakkım yok mu tüm bunlar oldu diye bir de kendimi böyle mi cezalandırayım bu gibi şeylerden de soyutlarsam kendimi evli kalmamın ne anlamı var ?
O zMan yorum yaparken iki kere düşünün lütfen.Okuyup Tam anlamadığınız konuyada yorum yapmayın. Tavrımı koydum evet ama hep duygu sömürüsü yaptı Ve sonuç hala beraberizne bu tavır ? tüm yorumları okumak zorunda değilim ayrıca kocana ne bu emrivaki diyebilir tavrını koyabilirdin istemiyorsun sonuçta herkesin kendi evi kendi yuvası öyle düşünüyorum.
Aynen öyle ama ben zaten buna çözüm aramıyorum bu konuda yapılacaklar belli kavga gürültü olmadan zor ayrılırız benim sorum kendimle söylediklerimle düşüncelerimin çelişmesi . Onları kırmamak için yalandan mutlu gibi yapıyorumBu duruma sizi rizaniz hatta haberiniz yokken getiren eşinize düşer bence ayrı eve çıkmanın yolunu bulmak bayan.
O zMan yorum yaparken iki kere düşünün lütfen.Okuyup Tam anlamadığınız konuyada yorum yapmayın. Tavrımı koydum evet ama hep duygu sömürüsü yaptı Ve sonuç hala beraberiz
Aynen öyle ama ben zaten buna çözüm aramıyorum bu konuda yapılacaklar belli kavga gürültü olmadan zor ayrılırız benim sorum kendimle söylediklerimle düşüncelerimin çelişmesi . Onları kırmamak için yalandan mutlu gibi yapıyorum
Hanım efendi benim sorum farklıyken başka şeyleri merak edenler oldu cevap verdim okusaydınız cevapları zaten tekrar aynı şeyi yazmazdınız. Tirip kapris demişsiniz sizin yaptığınız nedir ? Bi cevap bir destek bir Öner'i yerine ya saçma gel miş miş ... Diyecek birşey Yokiki kere okumak derken ne dediğimi anlamıyor muyum lütfen saçma yorum yapma arti senin kendi sorununu güncelle ozaman ne yazdığına bak önce haberim yok diyorsun başka birinin yorumunda cevap olarak sonradan söylüyorsun ay senin gibi tripli kaprisli insanlari cekemeyecegim...
Doğrudur. Siz yaptığınız yorumlarla kırıcı olmuyorsunuz cevabını alınca biz kırıcı oluyoruz . Sizde haklısınız ne diyeyimOysa çok kırıcı bir tavriniz var gibi duruyor yorumlardan, bunu onlar üzerinde de kullanın hedefe ulasirsiniz.
Doğrudur. Siz yaptığınız yorumlarla kırıcı olmuyorsunuz cevabını alınca biz kırıcı oluyoruz . Sizde haklısınız ne diyeyim
Üzerine alınmak isteyen alınsın bu böyle .. Biz derken konu açanlara baktığımda %40 verilen cevaplar yardımcı olmaktan sapmış konu sahibini daha çok üzen kıran tarzda. Bunu kastettim konu açan bizler cevap veren sizler belki sizde konu açmışsınızdır daha önce üslup sorunu yok diyemezsinizSiz kim pardon anlayamadım kaç kisisiniz?
Ben sizi kırıcı bir şey soyledigimi sanmıyorum henüz. .
Bu nasıl bir yaklaşım ? Yalnız kalma çabam şoke etti ayrılmamam etmedi yani garip doğrusu Öneri vermeyin efendim siz lütfenKurduğunuz evlilik düzeni üzerine size yalan söyleyen bir eş varken hala onunla yalnız kalma çabası beni şoke ettiği için öneri veremiyorum
Üzerine alınmak isteyen alınsın bu böyle .. Biz derken konu açanlara baktığımda %40 verilen cevaplar yardımcı olmaktan sapmış konu sahibini daha çok üzen kıran tarzda. Bunu kastettim konu açan bizler cevap veren sizler belki sizde konu açmışsınızdır daha önce üslup sorunu yok diyemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?