ne yapmaya çalışıyor bu adam

sehercik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
44
0
86
Ankara
kızlar bılıyorum..bu durumlar burda çok yaşandı..ve cougunuz tasvıp etmedıgı bır olay deneme..dıyeceksınız guvenmıyorsun ki denıyorsun ama ınanın bu duurmdan işgillenmesem onu denemeye kalkmazdım..bundan 4 ay once esım..googleden x bır hanımın ısmını aratmıs tı..bende sordum kım bu dıye.ortaokulan arkadasım demıstı..gecen hafta face gırdım baktım kızı sonunda bulmus..eklemıs.kızdaha onay vermemıs..bende kızın adına kayıtlı bır face actım.ve bugun konustuk..dedım neler yapıyorsun..benden evlı oldugunu sakladı..dedım bekar zor olmuyormu yaban ellerde..dedı yuıvarlanıp gıdıyoruz..sızce benı neden sakladı.neden evlı oldugunu soylemedı..ne yapmam gerekıyor kızlar.cok kotuyum ınanın bana evet kendı sonumu kendım hazırladım..ama ben herkeze evlı oldugumu gururla soylerken o benı neden saklıyor............offfffffffff cıldırracagım..ne olur akıl verın ıyı yada kotu..yorumlara acıgım..

canım yanı sen oldugunu anlamış olabılırmı ılk bunu düşün eğer cevabın hayırsa kesınlıkle eşinin unutamadığı bır ınsan olabilir ve buyuzden senı saklamış olabılır.ben sonucu neye varacak olursa olsun eğer bu tür bır olay yaşasaydım kendısıyle konuşurdum...

bu arada ben çalışıyorum eşimde 4 aydır işsiz..ben ne için çabalaıyorum..inanın kendıme uzuluyorum..oda internetin basından 2 den oncede yataktan kalmaz..acaba ben enayımıyım..

kendinizi yersiniz şimdi siz..

olduğu gibi konuşun derim,, O na sorun nedenini niçini

çok sinir bozucu bir durum yaa.benimde eşim google da kadın ismi aratsa bende şüphelenirim.senin yaptığının aynısını bende yapardım.yani bekar olmaya bu kadar meraklılarsa niye evleniyolar ki.gizli saklı yapılacak birşeyin eninde sonunda ortaya çıkacağını akıl edemiyolar mı acaba?

allah yardımcın olsun canım.sakin davranmaya çalış,iyi düşün ve ona göre davran.

Normalde deneme olaylarına çok kızarım ama sen haklısın canım. Ben de eşimin google da bir ismi arattığını görsem kafaya takardım, yani sana yanlış yapmışsın diyemeyeceğim hatta bence iyi yapmışsın. Şimdi ya bu konuşmayı ilerletip aralarındaki geçmiş neymiş kadından ne istiyormuş öğreneceksin ondan sonra tepesine bineceksin yada daha fazla sinirini bozmadan yine direk tepesine bineceksin. Yaptığını yanına bırakma, gerekirse konuşma aylarca yüzüne bakma süründür ama dersini ver.

Kendini daha fazla yıpratır bence. Şimdi rol yapması gerekecek. Ben şahsen dayanamazdım basardım küfürü. Ben yapamazdım ama yapabiliyorsan neden sakladın diye sor sakin sakin. Ama çok sakin ol ne yapacağını anlayamasın. Kıvransın. Küsme sadece gerektiği kadar konuş. O arada da ne yapacağına karar ver. Mantıklı hiçbir açıklaması olamaz gibime geliyor ama yine de bilemem.

Bence madem bir şey yapmışsınız, sonlandırın. Onu öğlen görüşmeye çağırın ve gelirse karşınızda szi bulsun.. ama buluşmadan önceki konuşmada bunun arkadaşça bir buluşma olmayacağını yani yerine geçtiğiniz kadın gibi ondan hoşlandığınızı fln yansıtınki.. sonradan size ben arkadaşça buluştum diyemesin... sonundaaa zaten bence gelmiycek.. önemli olanda budur, belki evli olduğunu söylemez ama başka bir kadınlada başbaşa yemğe çıkmaz yani

bırıncısı benım.oldugumu dusunmemıstır..cunku faceden kendı eklemıs bende kabul ettım..ıkıncıısı dırek cıkar soylersem..ben senın oldugunu bılıyordum..dıyecek bu sefer su ustune o cıkacak bunuda emınım..benı bın pısman edecek..ucuncusu korkmmayada basladım..ya yakayı eleverırsem...

Allah kahretsin o adamı:mymeka:
valla yapılacak şey belli..
hakkından geleceksin olanları anlatıp.burnundan fitil fitil getir.ne demekmiş bu öğren canım..

gusel bır fıkır bende sonuna getırmek ıstıyorum..ama ayrı sehırlerdeyız..kızla.

bınbırturlu hakaret işitiyorum iş yerınde sabah sıcak yattagımdan kalkıp 3 kurus vermeyeyım dıye uarım saatlık yolu yurme gelıyorum 700 tl ye tenezur edıp calsıyorum..eve katkıda bulunmak ıcın..o sırt ustu yatıyor..hıc bır gayesı yok bıde benı arkadaslarından saklıyor..hey buyuk allahım bu adeletmı

Ex aşkıdır ve ona öyle veya böyle duyguları depreşmiştir aratacağı tutmuştur google da.
Evli olduğunu gizledi çünkü kadın onla buluşmak istemez diye düşündü kesin.
Buluşup şu anda ne halde görmek istedi...

klava:

O zaman şöyle yapabilirsin canım..
Mesela iki hafta boyunca netten yazış, ama çok sık diil yani çok şey konuşma ki kendini ele verme. Bir hafta nın sonunda iş için eşinin şehrine gelebileceğini ama kesinleşmediğni söyle. iki üç güne kesinleşti de ve eğer kız sizin şehre yabancıysa, zaten bi yer bilmiorm bi gün öğlen beni gezdir yada yemeğe çıkart filan de..
Vee sonunda zaten sen olduğunu bildiim için utan diye geldim felan bişey saçmalamasın diye de şunu yap.. aynı gün için sen bir gün önceden aşşa yukarı da benzer saatlerde bir şey iste eşinden .. annem bekliyo ondan şu yemei yapcaktı alırmısın sen yada ne bilim siz daha mantıklı bişey bulursunuz... O sizi de kırarak buna gidiyosa.. bi de sonunda sen olduğunu biliyodum diyemez..
Ki canım ben eşinin gerçekten gitmiyceini hissediorm.. umarımda öle olur

Bence bu durumu konuşmazsan eğer kendini yiyip bitirirsin.Ayrıca ona dahada kinleşirsin.Bence herşeyi açık açık konuş.Çok kırıldığını,ona olan güveninin sarsıldığını söyleyebilirsin.Neden böyle birşeye ihtiyaç duyduğunu sorabilirsin.Eğer sana neden araştırdığını sorarsada googlede gördüğünü meraklandığını,kendisininde olsa aynı şeyi yapacağını söyleyebilirsin.Zor durum tabiiki.Bi gönül ilişkisi olmayacağı kesin bence.Seni üzmekten öte gitmez bence.

aldatan erkekler ne kadar merakili cehenneme..kötükedihüso...insanda Allah korkusu olmasi cok önemli...bu nedir ya.. böyle seyleri okuyunca insan hayattan nefret ediyo.....yaziklar olsun...bu gibi erkeklerin hicmi ablalari kizkardesleri yok..onlara yapilsa bu tür davranislar nasil tepki verirler aceba

Son düzenleme:
bu olay ortaya cıktıgında bana savunması ben bılıyordum senın oldugunu dıyecek
bundAN korkuyorum..ve uste cıkacak bunada emınım..

ıyi de konuşurken ne dicek?
Aşkım ben peşine düştüm seni taa facebook lardan ekledim senle o kız gibi konuştum mu?
...
Sehercik bence, çözüm bu değil. Facebook kesinlikle evli çiftler için ayırıcı unsur.
Bence hesabını kapatsın bunu da farklı dille söylersin... ıma filan yap.

yerimseniben

allah kolaylık versin ama konuş derim ben de . kızın mı var. kaç yaşında ? kaç yıllık evlisiniz?

canım korkulcak bir şey yok ki bunda. o korkmalı bundan sonra..

madem öyle de ki.. sen o orta okul ark ın la konuştunmu naptın de.. hayır dicek.. sen olduğunu bilse buna hayır der mi yaa

ben evli çiftlerin ztn facebook vs gibi yerlerde hesapları olmasını hiç ama hiççç onaylamıyorm.. oraya evli yazıp, aslında bekarım diyen rahatsız edilmeyim diye yazdım diyen bi sürü adam var. Eşiyle çocuğuyla resmini koyup, boşanmak üzereyim diyen vs...Öyle kadınlar varki adamın evli olmasını önemsemiyorlar ve erkeklerde genelde çocuk gibi olduklarından kandırıyorlar..

büyetmek istemiyorsanız bu olayı böyle kapatın, ve beraberinde ona o üyeliği kapattırın. bir daha benzeri bir durumla karşılaşırsanız ki (maaalesef bence karşılaşırsınız, çünkü buna gereken tepkiyi vermemiş olacaksınız) o zaman canına okuyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…