ne yapmaya çalışıyor bu adam

Madem, eger bu durumu ogrenirse bir sekilde kendini hakli cikaracak diye dusunuyorsun, olayi onun kendini hakli duruma cikaramayacagi duruma sok..
Yani devam ettir olayi.. Fancy'nin dedigi gibi bulusmaya cagirabilirsin.. Bir haftasonu o taraflara geliyorum diyerek...
Ve en onemlisi normal arkadasmis gibi konusma.. Konusmayi farkli taraflara cekebilirsin, boylece ilerde sana, bak ben normal arkadas gibi konustum, evliligimizi gizlemedim, soylemeye gerek duymadim filan filan diye aciklamalara giremesin...

canım bak akıllı kadının hali başkadır çok iyi yapmışsın bu yöntemi denemkele sonuç seni üzmüş olabilir ama kandırılmaktan kurtuldun bence bence agzını ara bakalım ne diycek sözde kızla konuştugunu kabul etçek mi sonra ne derse desin bekleme vur tekmeyi ....

sen orda eve para getiricem diye çabala o adam evde yan gelip yatsın birde gönlünü eğlendirmeye eski sevgilileri arasın.adam senin gibi eş bulmuş kusuruma bakma..ben olsam senin yerinde burnundan getiririm o herifim.randevu verip uluşmaya ya babamı yada varsa abimi falan yollardım.o zaman senin oluğunu biliyordum gibi yalanlara sığınamazdıklava:

işsizlik zor üstüne gitme derim ben , erkek kısmı seviyor bayanla muhabbet etmeyi

hemen senden ayrılacak değil ya bekle sabırlı ol

evet kızlar dun aksam dayanamadım soledım..bıseyden dolayı cıktı tam hatırlamıyorum..ama dedım sen ben den utanıyorusn zaten dedım..oda nerden cıktı o dedı..dedım facenı actım..karsıma bır ıletı cıktı hhepsını okudum dedım .oda ee dedı ne var bunda dedı..ben herseyı soledım..evlı oldugunu nıye yazmadın kıza dedım..oda dedı..ben o yazıyı gormedım..ben hayat sartlarına zor oluyor dedı dıye dusunerekten evet zor oluyor dedım dedı..guya kız bunun evlı oldugunu bılkıyormus..kızın abısı bunun arkadasıymıs..abısınıde facesı bunda kayıtlıymıs.cocukluk arkadsıymıs cart curt işte...gercekten baktım..kızın abısı de kayıtlı facede..oyle kapandı gıttı.geldı sarıldı etti.pek gorusemedık zaten sonra maça gıttı...boyle oldu işte

Ben sizin yerinizde olsam hemen belli etmezdim bildigimi.hic birsey yok gibi davranip en azindan bir iki kere daha yazisirdim.herseyi daha iyi anlardim.dun aksam esinize bu konuyu acmissiniz o da size bir cevap vermis ve bu cevap tatminkar veya degil sizi inandirmaya yettimi bilmiyorum.evet dogru soyluyor olabilir ama bence bundan sonra sizin icinizde hep bir suphe olacak bu konuyla ilgili.boyle olmamasi icin bu oyunu en azindan bir kac gun daha devam ettirecektiniz.ama bundada vardir bir hayir,,mutlu olmak istiyorsaniz bu konuyu simdilik unutup esinize guvenmeniz gerekiyor...

ya sarubocek bayılıyorum senın butun yorumlarına ya,canım bnm.bu arada bende cok merak ettım...
bende bayılıyorum kendime,saflığımaakannehir
bu arada sanada Şeniz

heee kızı eklemesi,araması da kapandı yani..
valla bunu burnundan getir derim...
bu kadar kolay kapatma..
oh ne ala memleket..

bencede burnundan getır.oh ne ala...ıyı ozaman bızde eskı sevgılılerımızın kızkardesı ıle arkadas olup sonra abılerını de ekleyelım.nede olsa kızkardesı de eklı derız....

ne kadar çabuk affetmişsiniz ya
adam onca googleda kızı aramış sonra eklemiş sonra da evli olmadığını söylemiş
maden kızın abisi de arkadaşıymış abisinden alsaymış ya kızın faceini niye googledan aratmış?

biz kadınlar çabucak inanıyoruz

Bu tür konularda her zaman sunu der sunu bilirim.:hulya:

Eger ayrilmak bosanmak gibi niyetiniz yoksa böyle islerle ugrasmayin.

Simdi ne oldu? Sinek birsey degil sadece migde bulandiriyor hesabi....

Esinden aldigin cevap seni hicte tatmin etmedi bana göre....bu olaydan geriye kalan sadece aci bir güvensizlik hissi baska birsey gecmedi eline....zarari yine kendine verdin arkadasim.

Keske hicte böyle birsey yapmasaydin, nasil olsa aff edecektin cünkü

ınanın kafam cok karıstı..bende ne yaptıgımı bılmıyorum yada kendıme guvenemıyorum..salak yerıne koyulmakta ıstemıyorum..aslında dogru soyluyorsunuz..bır amacım olmadan boyle bır işe gırıstım..sonuc guvensızlık..herzaman sunu derdım..benım esım hayatta yapmaz..ama artık suna ınanıyorum..evet butun erkekler aldatmaya meyıllı..hepsı...

Afedersiniz ama eşinizin arkadaşlık anlayışı bile 5 kuruş etmez.
İnsan arkadaş olarak gördüğü birine neden bekarım diye yalan söyleme ihtiyacı duyar ki?
Forsu mu bozulacakmış beyfendinin evli olduğunu söyleyince.
Çıkarı nedir veya ne gibi beklentidedir diye düşünürüm açıkçası.

Neymiş efendim kızın abisi de kayıtlıymış bu kızın abisi bilmiyor mu bu adamın evli olduğunu,
evli olduğu halde kardeşine bekarım diye ayak yapan adamın ümüğünü sıkmaz mı bu kızın abisi? Hayrola birader ne iş demez mi?:mymeka:

Bu adamın ne yapmaya çalıştığı apaçık ortada siz dişinizi tırnağınıza takıp çalışırken beyfendi yan gelip yatıp gönül eylendirmeye çalışıyor.:umursamaz:

Eşin bir an önce işe girmezse emin ol eski 'arkadaş' araştırmaları orada kalamayacak.
Lütfen ayağınızı denk alın, eşin hiç de sağlam hareketler içinde değil...
Sen de inanmadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…