ne yapmaya çalışıyor bu adam

Sen inanmak istediğin şeye inanmış-inanmış gibi yapmışsın.. Biz kadınların genelde yaptığı bu.. ne diyelim hakkında hayırlısı olsun..

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
türk kadını benım kocam yapmaz aha aha aha Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.

Rus: Evi terk ederim.

Fransız: Sesimi çıkarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

İtalyan: Kadını vururum.

İspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı: Her ikisini de vururum.

Türk: Benim kocam yapmaz!

Önce takip ediyoruz yakalamaya çalışıyoruz
Ama sonra hemen affediyoruz yada söylediğine inanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
Peki şimdi hiçbişey olmamış gibi devam edebilecekmisin

ne bu şaka mı..

eşiniz ya sizi çok saf sanıyor ya da kendisi çok saf..

yani bahane uydurulduğunu duydum ama bu çok komik olmuş..

keşke tepki vermiyecekseniz hiiç girişmeseydiniz boşuna yüz göz oldunuz..

hakkınızda hayırlısı olsun..

öfff dedim ben. bakın haklı çıkardı kocası bir şekilde kendini. bu arada işe gitmemesine bir çözüm bulmayı tavsiye ediyorum konu sahibi arkadaşım. çok ciddi bir sorun bence...

bak işsizliğin verdiği stres olur korkma ya sen tatlı tatlı konuş ondan gurur duyduğunu

hepınız haklısın evet dogru soyluyorsunuz..yuz goz oldum..sadece sımdı asıl bomba facesının sıfresını degıstırmemesını soyledıgım halde degıstırmıs..artık bu tur seylerden bıktıgını falan soledı..bende tepkımı koydum..konusmuyorduk.takı dun aksam bana bır msj geldı..bankadan kredı kartınızla işte su kadarlık ıslem yapıldı sıfresız ıslem dıye..arkadası pc almıs onun ıvır zıvırını almak ıcın alısverıs merkezıne gıtmıslerdı..parayı karttan benım salak kocam vermıs..ama bana solemedı..tamam adam odeyecek olabılır..ama kart benım kartım..dun aksam actım agzımı yumdum gozumu dedım durustlukten bahsedıyorsun..sen ne kadar durustsun acaba bır dusun dedım..kart olayını solemedım..ama gelıp gıdıp sordu..dedım kusura bakma bundan sonra benden dururtsluk bekleme ve benden bısey saklama..sımdı dunden berı dusunuyor acaba ne yaptım dıye..o face olayını sanıyor...kartı bıldıgımı dusunmuyor..

peki kartı neden söylemediniz?
eğer tahmin etmiyorsa bildiğinizi sizi tepkilerinizde dengesiz sanacak.
bence daha planlı hareket etmelisin böyle sadece kendini yıpratıyorsun ve eşinle sadece yüz göz oluyorsunuz
.

zamanını beklıyorum canım...bır yalan uydurucam dıyecem kredı kartına yıne faız gelmıs 50 fazlalık cıkıyor dıyecem.bakım ozaman bana soyleyecekmı..bırsey sormnadan benım kocam soylemez..huyu kurusun..

sehercık ısın cok zor canım.eslerın bırbırınden bırsey gızlememesı lazım.bırkere oldumu ınsanın guvenı gıder zaten.allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…