ne yapmaya çalışıyor bu adam

Ohh ne güzel adam evde ayakları dikip yatıyo netlerde geziyo, iki muhabbet etsin diye kızları arıyo, kadın üç kuruş para kazancam diye kendini yıpratıyo olaya bak lmaz: Çok sinir oldum gaz vermiş gibi olmak da istemiyorum ama çalışmıyor olması ayrıca kızdırdı beni. Bence bir an önce ifadesini al, senin olduğunu biliydum gibi saçma sapan açıklamalar yapmasına asla izin verme, altından gir üstünen çık ve ondan sonra da kazandığın parayı kendine harca, kesinlikle bir kuruşundan dahi faydalanmasın. Gerekiyorsa dışarda ye iç, elektrik su kira hiçbir masrafı da ödeme, yemeğini hazırlama, ütüsünü temizliğini asla yapma, senin bu adama iyi bi ders vermen lazım klava:

şimdi tekrar onun facebookuna gırdum ve konusmalar kayıtlı kalmıs..burdakı arkadasım eve gıdınce soyle ne demek bu dıye dıyor..sızce boylemı yapmalıyım yoksa..devammı ettırmelıyım..

evli olduğunu gizlemesi zaten yetiyorda artıyor bile..

sen bir zarf at bakayım eşine..

adını arattırdığı kız olarak yazki: ya ben senin evli olduğunu duydum..

bakalım eşinin tepkisi ne olacak?

"ya işte anlaşamıyoruz, boşanıyoruz vs " diyecekmi yoksa adam akıllı evet evliyim mutluyum filanmı diyecek?

bundan sonra kararını verirsin.. eşinin burnundan mı getirirsin orasını sen bilirsin canım

canım benım zaten dedım..gurbet ellerde zor olmuyormu yemek temızlık bekar adamsın evde pıslenır nasıl yapıyorsun dedım..oda bana aynen yazıyorum..evet zor oluyor ama ıdare edıyorum dedı..

bu nasıl iş anlamadım..

eve gittiğin gibi adamın canına oku..

beklemeye bile değmez..

def et evden gitsin alma bence eve..

istediği bekar hayatına gönder bakalım nasıl oluyormuş..

sakın 5 kuruş koklatma..

kusura bakma ama bu olayın en ufak affı yok yada ucundan olumlu bakılacak yanı..

canım bence bir iki kez konuşup bırakcaksanız boşa devam etmeyn, ki gerçekten o kadında kabul edip daveti konuşabilir. gerçekten net bir şeyler elde edin ölçün.. ya dediim gibi görüşme ayarlayın.. ya da net bir şeyler yapın..

canını sıkma, herşey olacağına varır canım, bi ölümün çaresi yok nice sağlık sorunları bile çözülüyor. Benden bugünlük bu kadar çıkmam lazım canım..

Bu eski meraki nedense unutulmuyor..
Gecen benim basimada aynisi geldi,eksi flörtüm beni faceden bulmus,ee nasilsin ne yapiyorsun dedigimde ne olsun bildigin gibi degisiklik yok dedi..Evlilik konusuna hic girmediki ben biliyorum duymustum onun evlendigini..O söylemeden ben dedim evlendim vs himm mutlumusun falan dedi...Sanirim akli hala eskide kalmiski evliligini saklamis..
Bende huzurumuzun kacmamasi acisindan sildim bloke ettim onu...Seninkide eski bir askin derdine galibaki evli oldugunu sakliyor..Bence bu konularda direk ol ve konus...

bence şimdiden eşine açık verme, facebooktaki kişinin aslında sen olduğunu asla söyleme. zeytinyağı gibi üste çıkar bir de bana güvenmiyor musun, çocuk musun naralarıyla seni haksız çıkarır bunu bil. muhabbeti öyle bir seviyeye getir ki günü gelince yüzüne vuduğunda inkar edemesin. sonra da ben senin yerinde olsam uzun süre evden giderdim, onun için artık hiçbirşey yapmazdım.

hepınıze tesekkurler ..ınanın eve gıdesım bıle gelmıyor..artık bırsey olursa yarıon yazarım..hadı saglcakla kalın

aha bu kadın doğru söyler,buyrunnnnnnnnn
bana da sadece altına imza atmak kalır..kaydirigubbakcemile5

o face i de o bilgisayarı da o işsiz adama yediririm. sen ev geçindirme derdindesin o uçkurunun peşinde. kusura bakma ağır konuşuyorum ama çok saygısız bi insanmış eşin klava:

aptal ya sinir oldum madem aklın başkasında kalacak neden evlendin madem evlendin neden öncekine kayar aklın... bu kadın senin için çırpınıyo yaa bu bile önemli değil demekki evli olduğunu saklıyor... iii valla adam sabahtan akşama kadar yatacak internette eski aşklarını arayacak sende para kazanıp onu sana zarar versin diye besleyeceksin... çalışmıyo olabilir bu değil sorun tabiki gerekirse sen çalışıp eve destek olacaksın ama adamda anladığım kadarıyla hiçbir çaba yok eski aşkını arama çabasından başka.. bence hiç yüz verme belki uzaktan konuşmak kolay diyecek bazıları ama yazıktır sana sen mahvolursun... alışan adama tövbe kar etmez yine yapar yine inkar eder evli olduğunu ve senin varlığını

aptal ya sinir oldum madem aklın başkasında kalacak neden evlendin madem evlendin neden öncekine kayar aklın... bu kadın senin için çırpınıyo yaa bu bile önemli değil demekki evli olduğunu saklıyor... iii valla adam sabahtan akşama kadar yatacak internette eski aşklarını arayacak sende para kazanıp onu sana zarar versin diye besleyeceksin... çalışmıyo olabilir bu değil sorun tabiki gerekirse sen çalışıp eve destek olacaksın ama adamda anladığım kadarıyla hiçbir çaba yok eski aşkını arama çabasından başka.. bence hiç yüz verme belki uzaktan konuşmak kolay diyecek bazıları ama yazıktır sana sen mahvolursun... alışan adama tövbe kar etmez yine yapar yine inkar eder evli olduğunu ve senin varlığını

sıkıcı..

ben de o kızla buluşmak isteyerek veya farklı bir beklentiyle konuşma girişiminde bulunduğunu pek zannetmiyorum açıkçası.. çalışmıyormuş da kendisi, boşluktan olabilir.. tabii ki hoş diil ama bence öyle kızmış gibi muhabbete girmemeye, hele hele de buluşmaya çalışmaya hiç yeltenmemekte fayda var.. ne de olsa yüzyüze bakıyorsunuz.. hakikaten buluşma randevusu verirsen ve eşin de gelirse, şahsi fikrim ben bu kadar punduna getirdiğim bir adama ne saygı duyarım ne de yanında olmak isterim.. ayrılma gibi bir durumum da yok ise eğer, o zaman da saygının içinde olmadığı bir ilişkiyi yürütme mecburiyetinde kalırım demektir.. bunu en başta kendim için istememi, bırak adamı.. çünkü o anda bir de çirkefleşme olacak illa ki.. sen bişeyler diyeceksin, o cevap verecek ve üste çıkmaya çalışacak vs.. içinden çıkılmaz bir durum..

en iyisi açıkça söylemek.. kızı aratmışsın merak ettim bu ilginin sebebini.. eminim ki ben de aynını yapsaydım senin içine kurt düşerdi filan diye durumu açıklamaya çalışmak.. hakikaten de düşerdi yani, o da biliyor.. karşı çıkamayacaktır.. kızmadan bağırmadan kırıldığını belli etmen lazım.. tabi şuraya yazmak kolay, iki saniyelik bişey; kolaysa gel de yap dimi kızmadan etmeden kendini ifade etmeyi :) ee el mahkum..

Son düzenleme:

ben bu arkadaşa katılıyorum canımm dediği gibi yap bence mantıklı geldi bana CADIARZU

etek de giysin diyecektim ama etek giyenler onun yaptığı adiliği ve nenkörlüğü yapmıyor.
müsade edilmemeli olayın bu duruma gelmesine.. erkeğin iki kaşığı varsa birini kırcaksın doğru bir laf.. Allah yardımcınız olsun.

ben kendi çapımda ders çıkarmama geçeyim.
bekarlara ders1 : kocanızı çalıştırın. iş bulamazsa da, en ala diploması olsa da gerekirse limon sattırın gene çalıştırın. kendi paranızdan da koklatmayın. koklatınca şımarabiliyolar. no fedakarlık yes sadakat. (zorla da olsa)

Aklima güzel bir fikir geldi:)
Sen simdi eski arkadasi olarak yaz ve bulusmak istedigini söyleyip randevu ver:kedi:
Esin kabul edecektir eminim bundan ve randevu yerine gidince hayrola kimi bekliyordun deyip ona güzel bir oyun oyna...Tam baskin yani...Bilmem benim aklima bu fikir geldi:)

hersey bikenara da esin calismiyorken sen neden calisip ona bakiyorsun? bak ne kadar paraya ne zorluklar yasiyormussun, birak calisma bakalim o calismak zorunda kalsin...Ya da kendin icin calis, sen erkek o kadin olmus, bunu nasil erkekligine sigdiriyor anlayamadim dogrusu.

Facebook konusunda da aslinda test etmeye karsiyim erkekleri cunku ellerine firsati hic yakalayamacagi kadar kolay verirseniz firsati tepen erkek herhalde cok az cikar.Evli degilim demesi yenilir yutulur bisey degil bence ama bunu hangi sebeple soyledigini tam olarak bilemedigimiz icin bundan sonra yapacaklarina bakmak lazim. Eger herseye hazirsan oyuna devam edersin ama kaldiramaycaksan veya aldatmaya kadar gitse de bosanmayacaksan o zaman oyunu bitir derim cunku mesela bende aldatmanin karsiligi ayriliktir buyuk konusmak istemem ama oyle

bi adam durduk yere bi kadının ismini yazıpta araştırma yapmaz internette.Sıkıntıdan olsa başka yapacak şeymi kalmadı internette?Belki Ciddi olarak aldatmayı düşünmese bile,bekar olduğunu söyleyerek büyük hata yapmış. Biraz daha devam edip bu oyuna sonrada ortaya döküver foyasını ama tabi sonuçlarına katlanacaksan,yada biran önce son verip buna,eşinle bir daha böyle bişey olmaması hakkında kesin bir konuşma yapabilirsin. Umarım sonu güzel biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…