evli olduğunu gizlemesi zaten yetiyorda artıyor bile..
sen bir zarf at bakayım eşine..
adını arattırdığı kız olarak yazki: ya ben senin evli olduğunu duydum..
bakalım eşinin tepkisi ne olacak?
"ya işte anlaşamıyoruz, boşanıyoruz vs " diyecekmi yoksa adam akıllı evet evliyim mutluyum filanmı diyecek?
bundan sonra kararını verirsin.. eşinin burnundan mı getirirsin orasını sen bilirsin canım
bu nasıl iş anlamadım..
eve gittiğin gibi adamın canına oku..
beklemeye bile değmez..
def et evden gitsin alma bence eve..
istediği bekar hayatına gönder bakalım nasıl oluyormuş..
sakın 5 kuruş koklatma..
kusura bakma ama bu olayın en ufak affı yok yada ucundan olumlu bakılacak yanı..
Bence madem bir şey yapmışsınız, sonlandırın. Onu öğlen görüşmeye çağırın ve gelirse karşınızda szi bulsun.. ama buluşmadan önceki konuşmada bunun arkadaşça bir buluşma olmayacağını yani yerine geçtiğiniz kadın gibi ondan hoşlandığınızı fln yansıtınki.. sonradan size ben arkadaşça buluştum diyemesin... sonundaaa zaten bence gelmiycek.. önemli olanda budur, belki evli olduğunu söylemez ama başka bir kadınlada başbaşa yemğe çıkmaz yani
bınbırturlu hakaret işitiyorum iş yerınde sabah sıcak yattagımdan kalkıp 3 kurus vermeyeyım dıye uarım saatlık yolu yurme gelıyorum 700 tl ye tenezur edıp calsıyorum..eve katkıda bulunmak ıcın..o sırt ustu yatıyor..hıc bır gayesı yok bıde benı arkadaslarından saklıyor..hey buyuk allahım bu adeletmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?