Ne yapmaya çalıştığını anlamadığım eltim

Evet kayınvalidemden net öyle bir tepki alacağımı biliyorum. Çocuğu olmayan tek kişiyim ailede. Nispet yapsa ben varken de yapmaz mı? Arama kaydı dolu. Eşim bakmamış telefonlara bugün. Ama aramayın diyemem diyor. Telefona bakmayınca çocuklar ses atmış pasta yaptık gel sende ye diye. Su an eşim sadece cevap vermiyor ama gerekirse konuşmalısın dediğimde ne dicem yeğenlerim beni aramasın mı çok saçma olur dedi. Başka konu olsa zaten çözülür ama ben zaten konuşsam fesat ben olcam çünkü konu öyle birsey ki çocuklar özlüyor deyip çıkar işin içinden.

Evet kayınvalidemden net öyle bir tepki alacağımı biliyorum. Çocuğu olmayan tek kişiyim ailede. Nispet yapsa ben varken de yapmaz mı? Arama kaydı dolu. Eşim bakmamış telefonlara bugün. Ama aramayın diyemem diyor. Telefona bakmayınca çocuklar ses atmış pasta yaptık gel sende ye diye. Su an eşim sadece cevap vermiyor ama gerekirse konuşmalısın dediğimde ne dicem yeğenlerim beni aramasın mı çok saçma olur dedi. Başka konu olsa zaten çözülür ama ben zaten konuşsam fesat ben olcam çünkü konu öyle birsey ki çocuklar özlüyor deyip çıkar işin içinden.
Diğer çocuklar üzülüyor deyin.Hayır yani gündüz vakti işin ortasında işi bırakıp,gidip pastamı yiyecek.İşim var desin eşiniz.

Evet nispet durumunda siz varken araması daha mantıklı, en azından bi iki tanesini denk getirirdi en kötü. Niyeti kötü değildir dicem de söz konusu elti olunca asla güvenemiyorum. Sakinliğinizi koruyup bi müddet izleyin, tam niyetini anlamak lazım. Ama şu an herhangi bi fevri çıkışınız, iki türlü sizi kötü çıkarcak. Niyeti gercekten kötüyse bak gördünüz mü ne etti denecek, niyeti iyiyse de aslında hiç böyle bi amacınız olmadığı halde amcayla yeğenlerin arasına girmeye çalışan biri gibi görünceksiniz. Bekleyin takip edin, hatta bu ara aynı ortamlara daha çok denk gelirseniz daha bi alıcı gözüyle bakın başka tuhaf neler var

Ben de yeğenlerimle sık görüntülü konuşurum. Hatta onlar da bana ses kaydı, iyi geceler videosu falan göndermek isterler arada. Yine ben istediğim için annem de fotoğraflarını, videolarını atar. Farklı şehirlerde olduğumuz için özlüyorum.

Ama eltinin bununla bu kadar uğraşması enteresan tabi. Bence siz kayınvalide ile falan konuşmayın. Sorunu eşiniz çözmek zorunda.

Ben çok içli dışlı olmaktan hoşlanmıyorum ama onlar öyle. Sadece eşime karşı böyle davranıyor. Eltimin kocası değil eşimin küçük kardeşi var o rahatsız olduğunu söylemişti. Neden abime düşkün bu çocuklar garip yani demişti. Neden kendi telefonunu kullanmadı bilmiyorum bende kaynanamın telefonunu kullanmasına şaşırdım. Önceden kendinden arardı şimdi kayınvalidemden arayıp yazıyor.
en kucuk kaynin rahatsiz oldugunu belli etmis ya artik dikkat cekmemek icon kyv telefonunu kullaniyor gibi geldi bana

De ki beni eniştem aynı şekil arasa, ses kaydı atsa ne hissederdin ben de aynısını hissediyorum lüzumsuz samimiyet

Çocuklar diğerlerine gitmez. Büyük amcaya hiç gitmez mesela. Hatta diğer aile üyeleri aralarında soğuk olduklarından yakınırlar. Tamamen eşime empoze ediliyor. Hatta abisi bir gün ne hikmetse X e çok düşkünler demişti eşim için. Onun çocuklarını da çok sever eşim ama büyük eltimin hiç karıştığını yorum yaptığını görmedim sadece hediye alırsak niye zahmet ettiniz der çekilir. Ne arar ne sorar. Bu bir garip.

Benim eşimin yeğeni de çok düşkündü eşime, hatta çocuğa sorulan şu saçma '' en çok annen mi yoksa babanı mı seviyorsun '' sorusu var ya eşimin yeğeninin cevabı amcam olmuş.:KK70:

Evli değildik o dönemler, eşim çok gençti tabii çok ilgileniyormuş ama seve seve, eltimin '' git amcana, koş amcana, sev amcanı '' cümleleriyle yönlendirmesinden değil..

Bu çocuk amcasını özlemiş ne yapacağız anne ne demek ya? Eyvah! çağır gelsin bıraksın işi gücü.. Böyle saçmalık mı olur? Acaba eşi çocuklarla yeterince ilgilenmiyor mu? Ya da eşinizden çocuklarına maddi manevi beklenti içinde olduğundan mı bu kadar yaklaştırmaya çalışıyor? Yani çok gereksiz bir çabası var insanı da sıkar tamam yeğenler sevilir ama kimisi çok sever, çok düşkündür kimisi daha normaldir. Kişinin kendisiyle alakalı bir şey bu birilerinin zorlamasıyla değil, kaldı ki sizin eşinizde pek memnun değil durumdan ama sesini çıkaramıyor.

Back
X