haklısınız bunları ben de düşünüyorum...ama eşime yük olurum düşüncesi de taşıyorum belki ondan ikilemdeyim...kayınvalidem de bu arada laf çarpıyor...onların yanına gitme planı var izin alırsa eşim..ki bir de orası dünya çeker çok uzak...dedemin hastalığını duydu bana "geçen sene de gittin bişi olmadı " demesi sinirlerimi iyice bozdu...zaten sinirlerim bozuk 1 aya yakın maaş verilmediği için..karşılık vermek istemedim konuyu değiştirdim telefonda..ne bileyim o bu şu derken....Allah ım sen bilirsin halimi görüyorsun..içimi biliyorsun niyetimi de..
densiz ya, ne yani sen gidince ölsemiydi tekrar gitme masrafı olmasın diye
ayrıca niye karışıyorki sen nereye gitmişin gitmemişin, para harcamışın harcamamışın kaynananı neden ilgilendiriyor yani
2 senedir oraya gidemedik 20 saat hem uzak hem pahalı hem de kendim gidemem ancak eşimin izninde..ben de 5/6 saatlik olan memleketime 4/5 ayda gider uzun kalırım..
sanırım aklınca düşündüğü;" oraya giderse buraya gelemezler "..kızım da bu sene ilkkez okula başlıcak orda uzun kalıp da buraya zamanı kalmayacak mı diye hesap etti ne bileyim!!!ama art niyetle demediğini düşünmek istiyorum şu an kendi babasını da örnek verdiğini hatırladım şimdi bak..kendi babasının da ağırlaşıp doktorun ümidi kestik derken yaşadığını hatırlattı...art niiyetle dediyse inşallah oraya gitmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?