canım sen nankörlük yapmıyorsun, o senin bi şekilde ayağını bağlayıp sürekli senin paranı almak istiyor. çünkü benim babam da aynısı, ünv bitirdim güya bana hediye aldı ben istemedim bile, kredi kartına taksit yaptırmış, sonra ben işe başladım o kredi kartını bana ödetti, dediğin gibi eşime açıklayamadım ,niye kredi kartını ödediğimi.
arkadaşım vefat etmiş, morgdayım ,üşenmemiş gelmiş, 20 milyar kredi çek borçlarım var sıkıştım diyor, hayır nerde borçlandın , o da yok açıklayamıyor, gerçekten ihtiyaç olur hastalık bişey olur amenna, ama yok, keyfine yemiş gezmiş benden kredi istiyor, ödeyecekmiş, hayatta ödemezdi, ondan sonra ben sürünür dururdum kaç yıl, eşim ve ailesine mahcup olmamda cabası..
o ev işi filan da senin gözünü boyamak için bence. bizimki de ünv. bitince güya araba alıyordu bana, ehliyeti bile eşimin parasıyla aldım.
geçen gün ekstra bi iş var, yorulucam ama ek katkı için giderim belki deme gafletinde bulundum, iyi bizim doğalgaz paralarını sen ödersin diyor bana. bende hamileyim, kendi borçlarımız için doğuma kadar çalışıyorum şu anda...
yani demek istediğim o para mevzusu hiç bitmiyor canım....üstelik benim annem de babam da emekli, babam ek işlerde çalışıyor, ev kirası alıyorlar, ev kredisi ödüyorlar (benim tek bildiğim borç bu), ama hiç o borçlar bitmiyor ne hikmetse..
Allah yardımcın olsun işin zor, çok zorluk çıkarırlar evlenmene böyle giderse, bir arkadaşım maaşımın tamamını babama veriyorum diyordu,geçen yıl 36 yaşında evlendi, yinede ailesi sorun çıkardı eften püften, acele ettin filan dediler, 36 yaşında, düşün