Ne yapsam ki bilemedim

Böyle bişeyin olması normal ben anormal
Boyle birsey icin kanitin yok ki, dusunce tarzin kotu boyle birsey olsa bile insanın aklına gelmez, yakıştırmaz . Sen ikisinede güvenmiyorsun ve diyorsun ki seni seviyorum diyor. Sen ilişkiyi bitirdikten sonra biter, sen ayrilmakta istemiyorsun, ne olucak boyle diyor diye evliliğe mi gidicen.

Ayrılcam olmazki bu bilinmezlikle

Güvenmediğiniz biriyle birliktelik sadece zaman kaybı olacaktır. Ancak erkekten ziyade ablanıza güvenmiyorsanız aranızdaki bağı sorgulayın derim

Ayrildiysaniz Tek basina iliskiyu Nasil devam ettirebiliyor.gercekten bazen burada cevap verirken konu sahipleri bizleri aptal yerine koyuyor.
Öyle bişey olamaz zaten ben seviyorum seni diyo O şekilde devam ediyo ama
Ayrildiysaniz Tek basina iliskiyu Nasil devam ettirebiliyor.gercekten bazen burada cevap verirken konu sahipleri bizleri aptal yerine koyuyor.
her seferinde ben seni seviyorum bırakmam diyo bi şekilde ikna ediyo devam ediyo diyalog

Öyle bişey olamaz zaten ben seviyorum seni diyo O şekilde devam ediyo ama
İki ay sıksan dişini aslında hiç sürdürmediğini anlayacaksın kolunda başka birini gördüğünde. Nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum, fikirlerinizin isteklerinizin hiç önemi yok? O seviyor istiyor diye, kafanızda bitirdiğiniz bir ilişkiye nasıl devam ediyorsunuz?

Babanıza sormadınız mi nasıl tanışmışlar?neden konuşmanızı istemiyor?
Bi insanı kavga edince anlarsın hesabı warya nasıl bi psikolojide olduğunu yani öfke agresiflik v.s kendince beni koruma amaçlı ama ben pek inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…