Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablam
Ben zaten bıraktım o seviyo bırakmam diyo seniyahu madem o kadar şüphe var
neden bu çocuk illaki
bırak gitsin arkadaşım ne gerek var yani?
sonra neşe karaböcek gülden karaböceğe dönmesin de mevzu allah muhafaza
belki size dudu dudu dilleri söylerken arkadan
"Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun" şarkıları söyleniyordur
Evlenin bence birakmayan erkek bulmak çok zorBen zaten bıraktım o seviyo bırakmam diyo seni
Evlilik gibi bi derdim yokki o evlenmekistiyoEvlenin bence birakmayan erkek bulmak çok zor
Ablamda boşver başkasını bulursun dedi bi kereEvlenin bence birakmayan erkek bulmak çok zor
Kesin ilişkileri var şu anda da . Sizi kullanıyor yakın olmak için enistenize söyleyin en kısa zamandaAblamda boşver başkasını bulursun dedi bi kere
Orasını ben bilmem :)İnsanların duygusal boşluğuna gelmiş olamazmı
Eniştemde tanıyo iyi çocuk diyo bacanakKesin ilişkileri var şu anda da . Sizi kullanıyor yakın olmak için enistenize söyleyin en kısa zamanda
Şu konuda neşeli emoji koyabilecek en son kişi bile değilsiniz.Eniştemde tanıyo iyi çocuk diyo bacanak
Ayrılcam zaten evlilik öncesi değildir.geçipte evet bişeyler oldu diyecek halleri yokBu kadar soeu isaretiyle evet ayrilin.
Belki ablanizla evlenmeden once gorusmustur.
Oooo sabah sabah kafalar gıcırSelam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?
Hayat işte naparsınOooo sabah sabah kafalar gıcır
Ablanizi ilk sizin yanınızda gormediyse nerde tanışmış olabilirler?Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?
Sürekli hastaneye gidiyodu eşinin annesi hasta onu götürüyolardıAblanizi ilk sizin yanınızda gormediyse nerde tanışmış olabilirler?
Komikte değil olmuyo mu oluyoEtrafındaki tanıdığı arkadaşları evlilerle beraber olup çocuk aldıran tiplermiş
Bizde sürekli hastaneye gidiyoruz ama personeli tanımam hemşirelere teşekkür etmekten daha fazla muhabbetim olmamıştır.Sürekli hastaneye gidiyodu eşinin annesi hasta onu götürüyolardı
Ablamla ayak üstü muhabbet ederlerken tanıştım.ailem herşeyime karışır kimle konuşurum konuşmam onlar dahil herşeyeBizde sürekli hastaneye gidiyoruz ama personeli tanımam hemşirelere teşekkür etmekten daha fazla muhabbetim olmamıştır.
Ablanız nasıl muhabbet kurmuş bukadar ilerlemiş sormadınız mı?
Siz nasıl tanıştınız,ablanız istemiyor ama enişte pek razı.
Her ilişkinizi aile içinde mi yaşarsınız tam tanımadan
Gidip ablana sorsana direk, ablana ne guzel seyler yakistirdin zaten. Yuzunede soyle, insan ablası oyle birsey yapsa bile yakistirmaz ama sen maşallah ne güzel yakıştırmissin hemen. Gerçekten boyle birsey var diyelim oyle bile olsa siz normal değilsiniz, bir psikologa gozukunAyrılcam zaten evlilik öncesi değildir.geçipte evet bişeyler oldu diyecek halleri yok
Gidip ablana sorsana direk, ablana ne guzel seyler yakistirdin zaten. Yuzunede soyle, insan ablası oyle birsey yapsa bile yakistirmaz ama sen maşallah ne güzel yakıştırmissin hemen. Gerçekten boyle birsey var diyelim oyle bile olsa siz normal değilsiniz, bir psikologa gozukun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?