- 4 Ocak 2018
- 19
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi mavisgokyuzu
-
KiraDiğer evlerde Eşinizin kardeşleri mi oturuyor, yoksa kira mı?
Bu durumda arada giden ben ve zamanim oluyor. Nasil olsa sonunda yine kalacak vermeyecegiz hic deselerdi tamam da zaten vereceklermis niye bizim yillarimiz kaybolsun esim haketti ama benim de hayatim ziyan oluyorSiz o borçları bitirmeden ben olsam evi vermezdim size
İlk önce borç ödemeyi borç yapmamayı öğrenecek eşiniz sonra hazır parayı yiyecek hazır olan en kolaydır
Hayir diger iki evde kiracilar oturyor kardeslerinin evleri arabalari var yanlis anlasilma olduDiğerleri kirada oturuyorsa nasıl evleri arabaları var
Sizin için evi satmalarını istemektense, bi evin kirasını isteyin. Anne baba hayattayken bu şekilde mal mülk istemek bana çok yanlış geliyor
Valla ayıpin dibi olur bence zaten adamlar borca yardım ediyor birde ucuz da olsa evde bırakacak. Ben böyle bi talepte bulunamazdm...
Bence ben sana daha iyi bi akıl verim mi bu adamdan gel çocuk yapma bacim senn. Kimseden bişey tAlep etme borcu kim yaptıysa paşa paşa odesin...
Valla ayıpin dibi olur bence zaten adamlar borca yardım ediyor birde ucuz da olsa evde bırakacak. Ben böyle bi talepte bulunamazdm...
Bence ben sana daha iyi bi akıl verim mi bu adamdan gel çocuk yapma bacim senn. Kimseden bişey tAlep etme borcu kim yaptıysa paşa paşa odesin...
Inanin bana da o gonderdikleri parayi benim hesabima yolluyorlar onun icin bile konusirken yerin dibine giriyorum ama bu sekilde de daha bi 4 yilimiz var krediSizin için evi satmalarını istemektense, bi evin kirasını isteyin. Anne baba hayattayken bu şekilde mal mülk istemek bana çok yanlış geliyor
BorsaEvet ayıp olur. Eşiniz nerden borç yapmış böyle, ailesi varlıklıyken? Size de yalan söylemiş. Hiç hoş değil.
Çnemli olan şuan için şartların iğleşmesi değil kişiliğinin düzelmesi baba yapacaksanız bu adamı hak etmeliBu durumda arada giden ben ve zamanim oluyor. Nasil olsa sonunda yine kalacak vermeyecegiz hic deselerdi tamam da zaten vereceklermis niye bizim yillarimiz kaybolsun esim haketti ama benim de hayatim ziyan oluyor
HayirSiz çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?