- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
- Konu Sahibi kanatlarimyok
-
Evet internette baya stalkladım. Aynı zamanda bi ünide öğretim görevlisi. Adı sadı yazıyor fotoda var üni.nin sitesindeAdami iyice arastirdin mi gercekten avukat mi mesela
ilk öncelikle ne kadar doğru söylüyor ona emin olun.sonrasında belliki duygusal boşluk içindesiniz yanlış anlamayın ama bu duygu size karşınızdaki insana anında güvenmeyi sağlar.ve en önemlisi boşanın ve öyle devam edin yarın öbür gün boşanmak üzere olduğunuz eşiniz bunları kullanmasın.her ne olursa olsun o tarz siteler ne kadar güvenilir bunuda iyi düşünün etraf maalesefki kötü kişilerle dolu.Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle önceki konularımı bilmeyenler için özel geceyim. Ben boşanma aşamasında olan biriyim çocugum yok evliliğim cok cok kısa sürdü.. 1 yıldan fazla süredirde boşanma davam devam ediyor. Kendi başıma bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum. Boşanma gercekleşmedi hala uğraşıyorum birsürü şeyle ama ben şimdiden kendi ayaklarımın üzerinde durup yeni bi yaşam kurdum kendime..
Yaşadığım yerde pek arkadasım yok. Sadece 2 tane.. Onlarda calışıyor pek görüşemiyorum. Ailem arada geliyor gidiyor. Ama çoğunlukla yalnızım ve cok sıkılıyorum.
İki hafta kadar önce sıkıntıdan birkaç arkadaslık sitesine üye oldum sahte kimliklerle ve fotosuz. Amacım kesinlikle muhabbet etmekti. Ki öylede yaptım birileriyle öyle boş beleş muhabbet ettim. Ama duygusal olarak yoğunluk yaşadığım bir an bir tanesine baştan aşagı boşanma olayımı nerelerden nereye geldiğimi duygularımı sitedeki amacımı uzun uzun yazdım. Baya muhabbet ettik bu konu üzerine kendiside avukatmış. Sonra numaralarımızı alıp whatsapptan devam ettik konuşmaya. Onun ve benim kendi gecmişlerimizi iyice konuştuktan dertleştikten sonra günlerdirde kendimizden konuşuyoruz. Sabahları birbirimize günaydın geceleri iyi geceler yazıyoruz. Gülücükler yolluyoruz. Bazen o anımızı selfie yapıp birbirimize yolluyoruz. Gülüşüyoruz. Bir kerede telefonda konuştuk. Ufak bi flörtleşme gibi yani.. Cokta begendim hem ses tonunu konuşma tarzını tavrını fotolardaki yüzünü..
Ve bu bana o kadar iyi geldiki okadar hoşuma gitti ki ihtiyacım varmış sanki böyle birisiyle konuşmaya. Bi değişik oldum kızlar. Resmi olarak boşanmış olsam kendimi kaptırcam nerdeyse o kadar açmışım duygusal bişey yaşamaya.
Bi yandan kendimi tutsamda bazen suclasamda korksamda böyle yazışmaktan cok zevk alıyorum bana iyi geliyor.
Ve son olarakta benimle yemege cıkmak istedi.
Ben napıcamne dicem napıyım konuşmamalımıyım yapmamalımıyım ? Kendimi suç işliyo gibi hissediyorum bazen onla konuşurken siz olsanız sizde mi öyle hissederdiniz? Yanlış mı ediyorum? Naptıgımı hic bilmiyorum inanınki ben.
Evet internette baya stalkladım. Aynı zamanda bi ünide öğretim görevlisi. Adı sadı yazıyor fotoda var üni.nin sitesinde
O sitedeyken bende sahte kimlikteydim o da.. Öylesine dertleştik orda sonra telefona gecince bende gercek adımı söyledim o da. Fotolarımızı sonradan gördük. İşlerimizi sonradan öğrendik falan. Zaten sitede dediğiniz gibi ikimizinkide fakedi.Sizin yerinizde olsam kesinlikle güvenmezdim. Siz Nasıl gerçek kimliğinizle orada bulunmuyorsanız, karşınızdaki kişi de aynı yöntemle üye olmuş olabilir. Kaldı ki o kadar çok örneği var ki internet üzerinden tanışıp daha sonra bambaşka insanların çıktığına dair. Dikkatli olun, bir kere sütten ağzınız yanmış, hemen kapılmamalısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet zaten hic konuşmamışken bile anlattım anlatasım geldi herşeyi dosdoğru hemde. O ilk merhaba yazdı ben derdimi yazdım döşedim. Herşeyi biliyor. Zaten normal muhabbet ediyoruz ileri bir seviyeye taşımaktan bende cok korkarım. Bide sanki oda öyle bir istekteymiş gibi bir izlenim vermedi bana nedense. Tabiki belli olmaz. Ama fotosu işi kimliği falan doğru eminim bundan baya stalkladım internette. Ama yinedeBence boşanma davanız sonuçlanmadan yemeğe çıkmayın.. O kişiye de bu durumunuzu anlatın, avukat olduğu için anlar.. Yasal olarak boşanmadığınızdan sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor.. Ayrıca maalesef internettekilere pek güven olmuyor, bilgiler gerçek olsa da amaçlar genelde cinsellik
Yok yok kesinlikle cinsel bir birliktelik zaten yaşamam hatta canım cicimli ileriye gitmek bile istemem korkuyorum. Sadece böyle sade bi flörtleşme bile bana iyi geldi bilmem anlatabildimmi tam derdimi amaBulus o zaman ama gene de dikkatli ol yani ... cinsel bisiler yasama bosanmadan vs .... bosanma isini de cabuklastirmaya bak derim ....
Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle önceki konularımı bilmeyenler için özel geceyim. Ben boşanma aşamasında olan biriyim çocugum yok evliliğim cok cok kısa sürdü.. 1 yıldan fazla süredirde boşanma davam devam ediyor. Kendi başıma bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum. Boşanma gercekleşmedi hala uğraşıyorum birsürü şeyle ama ben şimdiden kendi ayaklarımın üzerinde durup yeni bi yaşam kurdum kendime..
Yaşadığım yerde pek arkadasım yok. Sadece 2 tane.. Onlarda calışıyor pek görüşemiyorum. Ailem arada geliyor gidiyor. Ama çoğunlukla yalnızım ve cok sıkılıyorum.
İki hafta kadar önce sıkıntıdan birkaç arkadaslık sitesine üye oldum sahte kimliklerle ve fotosuz. Amacım kesinlikle muhabbet etmekti. Ki öylede yaptım birileriyle öyle boş beleş muhabbet ettim. Ama duygusal olarak yoğunluk yaşadığım bir an bir tanesine baştan aşagı boşanma olayımı nerelerden nereye geldiğimi duygularımı sitedeki amacımı uzun uzun yazdım. Baya muhabbet ettik bu konu üzerine kendiside avukatmış. Sonra numaralarımızı alıp whatsapptan devam ettik konuşmaya. Onun ve benim kendi gecmişlerimizi iyice konuştuktan dertleştikten sonra günlerdirde kendimizden konuşuyoruz. Sabahları birbirimize günaydın geceleri iyi geceler yazıyoruz. Gülücükler yolluyoruz. Bazen o anımızı selfie yapıp birbirimize yolluyoruz. Gülüşüyoruz. Bir kerede telefonda konuştuk. Ufak bi flörtleşme gibi yani.. Cokta begendim hem ses tonunu konuşma tarzını tavrını fotolardaki yüzünü..
Ve bu bana o kadar iyi geldiki okadar hoşuma gitti ki ihtiyacım varmış sanki böyle birisiyle konuşmaya. Bi değişik oldum kızlar. Resmi olarak boşanmış olsam kendimi kaptırcam nerdeyse o kadar açmışım duygusal bişey yaşamaya.
Bi yandan kendimi tutsamda bazen suclasamda korksamda böyle yazışmaktan cok zevk alıyorum bana iyi geliyor.
Ve son olarakta benimle yemege cıkmak istedi.
Ben napıcamne dicem napıyım konuşmamalımıyım yapmamalımıyım ? Kendimi suç işliyo gibi hissediyorum bazen onla konuşurken siz olsanız sizde mi öyle hissederdiniz? Yanlış mı ediyorum? Naptıgımı hic bilmiyorum inanınki ben.
Yani aslında öyle cok yakışıklı biri değil ama istese sosyal çevresinden rahat bulur sanki bende öyle düşünüyorum çoğu zaman. Bide yaşıda büyük değil ben 25 yaşındayım o 26. Aceleside yoktur illaki. Ki, yaşı geciyor evlenmeye birini arıyor internette şansını deniyor diyeyim. Bilemedimki... Cinsellikle uzaktan yakından alakalı yada bi asılma sapıklık hissettirici hicbir konuşma gecmedi aramızda. Hatta duygusallıkta konuşmadık hic bir kere olsun iltifat etmedi. Yavşamadı yani. Sadece baya dertleştik tavsiyeleştik. Sonra gün içinde havadan sudan konuşuyoruz sabahları günaydın yazıyor öğrencileri sınavdayken sınıfın fotosunu atıyo falan ben işteyken foto atıyorum falan filan. Öyle beni korkutmadı aslında tehlikeli biri gibi gelmedi. Aslına bakarsanız ben enn cok resmiyette boşanamadığım için huzursuzum ve en cok bu durum beni huzursuz ediyo.nedense böyle statüdeki insanların arkadaşlık sitelerinde profilleri olması ya da görücü usulüyle evlenmeleri tuhaf geliyor. yani ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama çevrelerinde yeterince insan vardır ve böyle arayışlar içinde olması...
bilemedim
O arkadaslık siteside iyimi kötümü bilmiyorumki. Daha önce hic böyle bişey yapmamıştım çok bilgim yok. Kafa dagıtmak için daha saçma saçma nerelere üye oldugumu bilseniz gülmekten ölürsünüz. Bana iyi geliyo evet hemde baya. Özlemişim ya telefonuma mesaj gelcekmi diye beklemeyi sabahları o mesajla uyanmayı. Bi erkeğin beni bişeyler yazıp güldürmesini. Ama buluşmayada tedirgin oluyorum ne denir kiiiArkadaşlık sitesinin hangisi oldugu, nasil konuşmaya basladiginiz onemli. Bence psikolojinize iyi geliyorsa devam edebilirsiniz ama baglanmamaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?