- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kanatlarimyok
-
Evet internette baya stalkladım. Aynı zamanda bi ünide öğretim görevlisi. Adı sadı yazıyor fotoda var üni.nin sitesinde
Aman diyimSu an tum hocalarim gozumun onunden geciyo.
Binlerce hoca var tabi ama yine de acaba mi diyo insan :)
Aman diyim
Hahaha deşifre edicek gibi olduysanız özelden yazın bana sorun lütfen buraya yazmayın26 Yasindaysa ya ars. gorevlisi ya da yrd.doc. tir ,avukatlik yapmiyo dimi?
Hahaha deşifre edicek gibi olduysanız özelden yazın bana sorun lütfen buraya yazmayın
Onu türk hukuk sistemine sormak lazımİşte bunlar hep gereksiz yere uzatmaları oynamaktan.
Ayol yürümeyen evliliği bitirmekte neden bu kadar gecikiyoruz anlamıyorum.
Boşanma denilince iki kişi medenice biz bu evliliği istemiyoruz demediği için boşuna adliye koridorları işgal oluyor hem de yeni hayata geçiş süreci uzuyor işte.
Elbette istisnalar vardır,şiddet görenler,nafaka,tazminat ödemek zorunda olanlar.
Ancak konu sahibi de yazmış kısa bir evlilikti diye. Kısa evliliğin bitişi niye uzun oluyor?
Sonra işte böyle heyecanlandıran biri çıkınca aman ne yapacam olur di mi insan?
Niye ki?Onu türk hukuk sistemine sormak lazım
Şu an içinde bulunduğun psikolojik durum itibariyler yaklaşma derim.Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle önceki konularımı bilmeyenler için özel geceyim. Ben boşanma aşamasında olan biriyim çocugum yok evliliğim cok cok kısa sürdü.. 1 yıldan fazla süredirde boşanma davam devam ediyor. Kendi başıma bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum. Boşanma gercekleşmedi hala uğraşıyorum birsürü şeyle ama ben şimdiden kendi ayaklarımın üzerinde durup yeni bi yaşam kurdum kendime..
Yaşadığım yerde pek arkadasım yok. Sadece 2 tane.. Onlarda calışıyor pek görüşemiyorum. Ailem arada geliyor gidiyor. Ama çoğunlukla yalnızım ve cok sıkılıyorum.
İki hafta kadar önce sıkıntıdan birkaç arkadaslık sitesine üye oldum sahte kimliklerle ve fotosuz. Amacım kesinlikle muhabbet etmekti. Ki öylede yaptım birileriyle öyle boş beleş muhabbet ettim. Ama duygusal olarak yoğunluk yaşadığım bir an bir tanesine baştan aşagı boşanma olayımı nerelerden nereye geldiğimi duygularımı sitedeki amacımı uzun uzun yazdım. Baya muhabbet ettik bu konu üzerine kendiside avukatmış. Sonra numaralarımızı alıp whatsapptan devam ettik konuşmaya. Onun ve benim kendi gecmişlerimizi iyice konuştuktan dertleştikten sonra günlerdirde kendimizden konuşuyoruz. Sabahları birbirimize günaydın geceleri iyi geceler yazıyoruz. Gülücükler yolluyoruz. Bazen o anımızı selfie yapıp birbirimize yolluyoruz. Gülüşüyoruz. Bir kerede telefonda konuştuk. Ufak bi flörtleşme gibi yani.. Cokta begendim hem ses tonunu konuşma tarzını tavrını fotolardaki yüzünü..
Ve bu bana o kadar iyi geldiki okadar hoşuma gitti ki ihtiyacım varmış sanki böyle birisiyle konuşmaya. Bi değişik oldum kızlar. Resmi olarak boşanmış olsam kendimi kaptırcam nerdeyse o kadar açmışım duygusal bişey yaşamaya.
Bi yandan kendimi tutsamda bazen suclasamda korksamda böyle yazışmaktan cok zevk alıyorum bana iyi geliyor.
Ve son olarakta benimle yemege cıkmak istedi.
Ben napıcamne dicem napıyım konuşmamalımıyım yapmamalımıyım ? Kendimi suç işliyo gibi hissediyorum bazen onla konuşurken siz olsanız sizde mi öyle hissederdiniz? Yanlış mı ediyorum? Naptıgımı hic bilmiyorum inanınki ben.
Evet o şekilde uzatmıyor ama bazende öyle olmaması gerekiyor ne yazıkki ya.Niye ki?
Her iki taraf da "herhangi bir talebimiz yok,boşanmak istiyoruz" dediğinde hakim uzatıyor mu yani?
Nafaka değil derdim dediğiniz gibi, ihtiyacımda yok zaten sadece tazminat davası açtım. Çünkü kolay şeyler yaşamadım. Evlilikte gercekten cok cok kısa sürdü anlaşmalı boşanma davası acılamıyordu zaten. 1 yıl dolduktan sonra döndürme imkanım vardı evet ama yaşananlar çirkeflikler iftiralar sonrasında dönemedim bu davadan.Yani kadinlarin kanmaya en meyilli oldugu ben daha bitmedim mesajlarinin alttan gectigi dönemdir. Niye bosandiginizi bilmiyorum ama keske anlasmali bosansaydiniz da bu kadar uzun surmeseydi. Iste diger arkadaşlarin kulagina kupe olsun calisan kadina zaten nafaka baglanmaz. Yani cekismeli dava acmaya gerek yok. Kk da herkes cekismeli ac donuna kadar al der ama ben katilmiyorum.Cok gencsiniz yeni insanlarla tanisacaksiniz iste 1 senedir kapatmissinzi kendinizi belki bi o kadar daha surer bu süreç. Ben olsam boşanmadan kimseyle gorusmezdim cunku bilgi o kadar hizli yayiliyor ki farkli şehirde bile olsa goruntulenebilirsiniz. Cok tehlikeli lehinize isleyen dava aleyhinize döner
Buluşayımmı yani sizceCok dikkat edin.
Baskasinin kimligini ve fotosunu kullaniyor olabilir
Biz bilemeyiz tabi. Belki adam dogru diyordur ama aklinda surekli suphe olur.Buluşayımmı yani sizcefikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?