Ne yaptıgımı bilmiyorum..

eğer karşı taraf telefon dökümü isterse başınız ağrır
çünkü boşanma davası açılmış olsada boşanılmadan biriyle görüşen taraf kusurlu oluyor

yazıyı okumadım ama uyarayım

Whatsapta kimle ne konuştuğumu cıkarttırabilirmiki?

Whatsapta kimle ne konuştuğumu cıkarttırabilirmiki?

siz sohbeti sildim yapsanızda telefon hafızasından silinmiyor telefoncular için 10 dakikalık iş komple çıkartırlar size geçmişe dönük sildiklerinizi
ama devlet onunla uğraşmaz bir numarayla hangi saatlerde görüştüpüne bakar (içeriğine bakmıyorlar) saatlarine sıklığına dikkat ediyorlar

sizinkisi arkadaslik degil mi? yani sen adama seni seviyorum demedin, o da sana demedi. siz arkadassiniz, bence görüsebilirsiniz. cok fazla kafana takma, yasamana bak...hem hala evli oldugun adam kim bilir bu zamana kadar neler yapti, sonucta erkek, asla bos durmaz. sen sadece dertlesmek, konusmak istiyorsun, bence bunun hicbir sakincasi yoktur, rahat ol bence ama bulusmak istiyorsan da kalabalik yerde bulus ki, kendini kötü veya rahatsiz hissetmeye basladiginda o ortami terkedebilmen icin.

Bi ünide öğretim görevli internetten tanışıyor ve resim paylaşıyor ,hemde avukat,bilemedim yüzde 90 yalan

Aynen öyle aynenn. Hiç öyle bi yakınlaşmamız yok eğer olacagı varsa bile uzunnn süre öyle bişey olamaz. Aynen arkadasız o yazışmalardan kimse yanlış bişey cıkaramaz sadece normal iki arkadastan azcık fazla yazışıyoruz muhabbet ediyoruz o kadar. Zaten öyle ıssız yerlerde buluşamamki oda gelirse benim mahalleme gelir ben biyere gitmem. Hiçbişey olmayacaksa ilk ve son görüşmeysede hayatımda bi ekşın olarak anı kalır Sıkıntılanmıyorum. Yada adam yanlış düşünsün hakkımda buluştum diye kaç yazar ben kendimi biliyorum..
Ben 1.5 yıldır eski eşimden ne bir haber aldım ne konuştum. Şuan nerdedir falan bilmem hicbir iletişimimiz 1.5 yıldır yok. Onun boş durmadığına ve duramayacagına da adım kadar eminim gününü gün ediyordur.
Benimde bu insanla görüşmem şu açıdan mantıken yanlış değil ama hukuk öyle demiyor.. Ondan bi streslendim sadece.

Bi ünide öğretim görevli internetten tanışıyor ve resim paylaşıyor ,hemde avukat,bilemedim yüzde 90 yalan
Ama baktım internetten o işte okulun sitesinde adı sadı fotosu var bide numarasıda yazıyo orda aynı. Heralde karşıma başka bi adam cıkmaz diye düşünüyorum ya.

Geçenlerde bi arkadaş yazmıştı internetten tanıştığı çocuk bi ünide araştırma görevlisiymiş.burdakiler dedi kesin yalan diye .özelden isim attı bi kac kişi bende baktım çocuk o ünide öğrenci ve dersi kalmış bir cok şeyi öğrendik.yalanı ortaya çıktı.

kesinlikle mahallene cagirma, nerde oturdugunu bilmesin, basina bela felan olabilir. sakin. cok uzaga da gitme ama, bildigin bi yer olsun.

türkiyenin kanunlari neden böyle anlamiyorum ama bosanma davasi sürüyorken arkadas edinmek yasak degildir herhalde, böyle sacma bisey olamaz. sen bosanma davan sonuclanana kadar onunla konus, arkadasliginiz devam etsin, hicbir seyden de korkma, kendin emin degilmisin? sen ne yazdigini neler konustugunu biliyorsun, gerekirse de ispat edebilirsin, yani kafan rahat olsun, bu kadar takma.

sana özel mesaj aticam.

Duygusal boşluktan ilgi görmek sevmek sevilmek ama zamanlaması yanlış olmuş bence.En azından davanız bitene kadar aleyhinize olacak hareketlerde bulunmayın.Birde bana o tip siteler güvenli gelmiyor .

Şey internetten tanıştığım için mi risk dediniz boşanma aşamasında oldugum için mi?
İnternetten tanıştığınız için dedim.
Sizin o siteye girmek için birçok açıklamanız var.
Eminim karşınızdaki kişi de statüsüne rağmen neden o siteye girdiğini size açıklamıştır. Siz
de ikna olmuş olabilirsiniz.
Ama büyük olasılıkla yaşamıyla ilgili doğru olmayan çok şey var.
Dikkatli olun derim.

Ben bu tür siteleri yanlış bulanlardanım..
Kendini ifade edemeyen, ruhsal problemleri olan, travmalı insanlar girer diye düşünüyorum..
Ki siz de kimliğinizi ve herşeyinizi saklayarak girdiğinizi söylüyorsunuz zaten..
Neden üye olduğunuzun bile sağlam bir açıklaması yok..
Bu adam neden girdi öyle bir siteye..
Bu bile güvenmemek için yeterli bir sebep..
Avukat olduğu doğru olabilir..
Her meslekten neler neler çıkıyor karşımıza..
Bence yaptığınız hiç doğru değil..

Tabii ki neler yaşadığınızı bilemem...
Ancak her geçen gün sizden bir parça daha alıyor,vaktinizden çalıyor.
Tazminat da hakkınız ise isteyin tabii...
He ne kadarını hakim takdir eder,bilemeyiz tabii.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Tasfirinize uygunum :) teşekkürler yorum için

Kuzenim yaşamıştı böyle bir evliklik ve böyle bir boşanma aşaması. Sırf yaşadıklarının acısını belki hafifletmek için 3 sene çekişmeli boşanma davası sürdü. En son bir mahkeme günü eski eşi "bana nikah lazım değil istediğin kadar uğraşır dururum" dediğinde o vaz geçti "ben kendi hayatımı erteliyorum" diyerek. O mahkemede boşandı, sonra yeniden evlendi, şimdi bebeği ve mutlu bir evliliği var. Çekişmeli boşanma aşamasında bir başkasıyla kurduğunuz ilişki boşanma süreci için zararınıza olabilir, ama o konuştuğunuz kişiye karşı içinizden gelen birşeyler varsa bir yemek yiyebilirsiniz. Baktınız o kişiyle bir ilişki kurmak istiyorsunuz, eski eşinizden alacağınız intikam için kendi hayatınızı hiç ertelemeyin. Hayaller yıkılır, yeniden kurulur, acılar diner... Nefes aldığımız sürece her şey mümkün dünü bırakıp bugünde yaşamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…