- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi kanatlarimyok
-
Whatsapta kimle ne konuştuğumu cıkarttırabilirmiki?eğer karşı taraf telefon dökümü isterse başınız ağrır
çünkü boşanma davası açılmış olsada boşanılmadan biriyle görüşen taraf kusurlu oluyor
yazıyı okumadım ama uyarayım
Şey internetten tanıştığım için mi risk dediniz boşanma aşamasında oldugum için mi?Yerinizde olsam yapmazdım.
Büyük kumar.
Böyle bir risk almazdım.
Whatsapta kimle ne konuştuğumu cıkarttırabilirmiki?
Aynen öyle aynenn. Hiç öyle bi yakınlaşmamız yok eğer olacagı varsa bile uzunnn süre öyle bişey olamaz. Aynen arkadasız o yazışmalardan kimse yanlış bişey cıkaramaz sadece normal iki arkadastan azcık fazla yazışıyoruz muhabbet ediyoruz o kadar. Zaten öyle ıssız yerlerde buluşamamki oda gelirse benim mahalleme gelir ben biyere gitmem. Hiçbişey olmayacaksa ilk ve son görüşmeysede hayatımda bi ekşın olarak anı kalır Sıkıntılanmıyorum. Yada adam yanlış düşünsün hakkımda buluştum diye kaç yazar ben kendimi biliyorum..sizinkisi arkadaslik degil mi? yani sen adama seni seviyorum demedin, o da sana demedi. siz arkadassiniz, bence görüsebilirsiniz. cok fazla kafana takma, yasamana bak...hem hala evli oldugun adam kim bilir bu zamana kadar neler yapti, sonucta erkek, asla bos durmaz. sen sadece dertlesmek, konusmak istiyorsun, bence bunun hicbir sakincasi yoktur, rahat ol bence ama bulusmak istiyorsan da kalabalik yerde bulus ki, kendini kötü veya rahatsiz hissetmeye basladiginda o ortami terkedebilmen icin.
Ama baktım internetten o işteBi ünide öğretim görevli internetten tanışıyor ve resim paylaşıyor ,hemde avukat,bilemedim yüzde 90 yalan
Aynen öyle aynenn. Hiç öyle bi yakınlaşmamız yok eğer olacagı varsa bile uzunnn süre öyle bişey olamaz. Aynen arkadasız o yazışmalardan kimse yanlış bişey cıkaramaz sadece normal iki arkadastan azcık fazla yazışıyoruz muhabbet ediyoruz o kadar. Zaten öyle ıssız yerlerde buluşamamki oda gelirse benim mahalleme gelir ben biyere gitmem. Hiçbişey olmayacaksa ilk ve son görüşmeysede hayatımda bi ekşın olarak anı kalır Sıkıntılanmıyorum. Yada adam yanlış düşünsün hakkımda buluştum diye kaç yazar ben kendimi biliyorum..
Ben 1.5 yıldır eski eşimden ne bir haber aldım ne konuştum. Şuan nerdedir falan bilmem hicbir iletişimimiz 1.5 yıldır yok. Onun boş durmadığına ve duramayacagına da adım kadar eminim gününü gün ediyordur.
Benimde bu insanla görüşmem şu açıdan mantıken yanlış değil ama hukuk öyle demiyor.. Ondan bi streslendim sadece.
Numarada aynı mı o ZamAn odur ya...Ama baktım internetten o işteokulun sitesinde adı sadı fotosu var bide numarasıda yazıyo orda aynı. Heralde karşıma başka bi adam cıkmaz diye düşünüyorum ya.
E aynı. O yüzden diyorumya emin oldum diyeNumarada aynı mı o ZamAn odur ya...
İnternetten tanıştığınız için dedim.Şey internetten tanıştığım için mi risk dediniz boşanma aşamasında oldugum için mi?
Tabii ki neler yaşadığınızı bilemem...Nafaka değil derdim dediğiniz gibi, ihtiyacımda yok zaten sadece tazminat davası açtım. Çünkü kolay şeyler yaşamadım. Evlilikte gercekten cok cok kısa sürdü anlaşmalı boşanma davası acılamıyordu zaten. 1 yıl dolduktan sonra döndürme imkanım vardı evet ama yaşananlar çirkeflikler iftiralar sonrasında dönemedim bu davadan.
Tasfirinize uygunum :) teşekkürler yorum içinBen bu tür siteleri yanlış bulanlardanım..
Kendini ifade edemeyen, ruhsal problemleri olan, travmalı insanlar girer diye düşünüyorum..
Ki siz de kimliğinizi ve herşeyinizi saklayarak girdiğinizi söylüyorsunuz zaten..
Neden üye olduğunuzun bile sağlam bir açıklaması yok..
Bu adam neden girdi öyle bir siteye..
Bu bile güvenmemek için yeterli bir sebep..
Avukat olduğu doğru olabilir..
Her meslekten neler neler çıkıyor karşımıza..
Bence yaptığınız hiç doğru değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?