Ne yaptılar sana kuzum :(

allah rızas için şu anneyi babyı tanıyan kimse yok mu onlara söyleyecek laflarım var.kk geniş bir aile mutlaka tanıyan çıkar.o anne olacak pislikkoca müptelasına diyorum ki huzurunun kaçması o yavrualara gelecek tek fiskeden daha mı önemliydi.o garipler ağlarken nasıl yemek zıkkımlandın nasıl yastığa başını koydun.bir de demiş tokat atsaydı Allah seni kahretsin adi yaratık evladına neleri layık gördün .bırakıp cehennem olup defolacaktın neden yaptın o masumları.
o babaya diyorumki Allah seni kahretsin zevkinin peşine o çocukalrı heder ettin.
o annenanneyi komşuları teyzeyi Rabbime şikayet ediyorum o yavruları unuttukları için.
ve nolur yalvarıyorum iyi haberlerini şurdan yazın biri desinki unutmuşlar o günleri hiç hatırlamıyorlar ya da desinler ki hafızaları silindi bugün doğdular.
ya kahroluyorum kahroluyorum özgecandan sonra yaşadığım ve ruhuma hiç huzu vermeyen bir acı bu
ve nolur detayları yazmayın çünkü ben videoyu bile izleyemedim düşünmek beyn,imi tüketiyor.
son olarak o şeytanın hapiste öldüğünü ya da dayanamayıp intihar ettiğini duymak istiyorum.kadının ifşa edilmesini o hapishaneden fotograflarının dağıtılmasını istiyorum.

bi kaç gündür kardesım askere gıdecegı ıcın evde mısafırler falan vardı haber falan ızleyemedım gormemıstım herkes yazınca bu neymış diye bir bakayım dedım az önce bakmaz olsaydım
dayanamadım hepsine bakamadım zaten suratım kıpkırmızı olmus
gözlerim karardı bayılacaktım az daha
allah belasını versın

O simdi güvenli ellerde...
Birisi gel sarılayım sana diyince pipimi elleme ama diyormus yavrum..
Ben cocuguma bir fitil verirken bile aglıyor
Bı yavrum nelere dayandı,bagırsakları delinmis iki amaliat gecirmis,
Dün geceden beri aglıyorum gözlerim şişti kapandı artık dayanamıyorum.
Görmedigimiz bilmedigimiz niceleri var
Rabbimm sen görüyorsun.. Sen koru...

Ben izlerken tarawva yasadim resmen nasil atlatacaklari meshul
dayanamadım izledim yarabbim o kadın yaptıklarını yaşamadan ölmesin...o yavrucaklarda gözümün önünden gitmiyor ne olur yarabbim yaşadıklarını unuttyr o masumlara....

insallah hapiste aynısı ona yaparlar
yemın edıyorum ızleyemedım vıdeonun tamamını ızleyebilen var mı ?
gözlerım karardı bayılacaktım az daha
allah bin kere belasını versin nerde yatacak acaba ?
dilerim allahtan bundan bın beterıne duyarak acıyla ölür insallah
mübarek günlerde Allah insallah layıgını verır tüm Türkiye dua edıyordur emınım

bu nasıl birşey sokma döz diye yalvarıyor çocuk
ben bunu artık unutamam
idam edilsin bu kadın ya yaşamaya hakkı yok bunun

suclu baba iste belkide duzeni bozulmasin diye uckur keyfi bolunmesin diye cocuklarinin halini gormezden geldi
insallah hepside belasini bulur

bende cok kötü oldum ben duymamıstım bı kac gundur ev cok kalabalıktı benımde kardesım askere gıdecek
haberım yoktu netten baktım herkes yazıyo bu neymıs dedım baktım
gormez olsaydım ben de asırı derece de etkılenıyorum iş yerindeyim şuan
inanın ki olduğum yerde hafif bi baygınlık gecırdım gözlerim karardı
arkadaşlar tuttu
bu ne ya
ya buna bütün türkiye toplansın bi şey yapılsın bu kadın idam ettirilmesi için herkes katılsın baskı yapsın
ölsün bu mahluk yaşamasın

degil yarisini ilk bir kac saniye ciplak ayaklarina sopa ile acimasizca vurdugunu gorunce dayanamadim bakamadim daha fazla
hepsini izleyemedim ilk ucakla trye gelip o cocuklara sarilmak kucaklamak isterdim yavrucaklar ya nasilda masum

Ve kadinin da öz olarak bi cocugu varmis , komsu ziyaretlerinde kendi cocugu oynayip yaramazlik yaparken bu cocuklar ya evde kalir veya kadinin gozunun icine bakip yerlerinden kipirdamadan dururlarmis
Komsularinin soyledigine gore cocuklar pdadam cikarken bile "cikabilirmiyiz annecim " diye soruyorlarmis
Offf delirmek uzereyim !!!!!!

bu da unutulup gider
şimdi yazıyoruz ama buda unutulur özgecan nasıl unutuldu ?

ya bu sefer bişe yapılsın ne yapabiliriz acaba
hapse atmak yetmez
ölmeli bu mahluk
hayvan bile diyemiyorum hayvana hakaret

ne yapılabilir bütün Türkiye hatta dünya bu mahlukla aynı dünya da olmak istemiyoruz
ölsün gebersin

cocuk ömür boyu düzelmeyecek
sokma döv dıye bagırmak ne demek
ya buna hapistekiler de tepki göstersin biz bunu yanımızda ıstemıyoruz dıye ya
ordakıler de ınsan bunu hayvanların içine bağlasınlar domuzların yanına baglasınlar oraya layık

Biz tanimadigimiz halde boyle etkilendik ,babalari nasil olur da gorup (prosedur,mahekeme bilmem ne ) sebebiyle 1 HAFTA bekler !!!!!!
Yemisim prosedurunu , diger ulkelerde cocuk baska sebepten kolu morarsa bile devlet hemen mudahele ediyor bizde yaratigin biri cocugu oklava ile istismar ediyor ama yetmez devaminin gelmesi gerekiyor !!!!!
Aklim almiyor !

Elbet girdigi hapisanede de vardir vicdan sahibi insanlar , ettigini bulsun insh ,
Girdigi hapisaneye fiyonk bagli bi oklava gondermek isterdim , diger işlemi vicdan sahiplerine kalmis....

izlemeye teşebbüs etmek gibi bir hata yaptım ve 30 saniye anca bakabildim . yüreğime hançer gibi saplandı. o kadar çok beddua ettim ki o mahluka. inşallah onu cezaevinde şişlerler. can çekişerek gebermesi tek dileğim.

bırakın allah askına başlarında adam gibi baba olsa bunlar olmazdı
cocugun kendı annesı de sağmış heralde
oyle okudum
yemın edıyorum ben bu cocugun anası babası olsam hapse atsalar bile bende gırerım hapse ve o kadını öldürdüm
insallah yasatmazlar bu kadını hapiste

ya ayaklanalım bi yerlerde toplanıp yürüyüşse yürüyüş eylemse eylem yapalım
lütfen öldürülsün bu kadın idam edilsin

Baba o görüntüleri görünce o kadını nasıl öldürmedi ben onu merak ediyorum. İnsanın kendini kaybettiği an odur işte.
Ölüm kurtuluş olur o pisliğe,içerde güzel bi karşılama yaparlar inşallah da duyarız yakında.

yalnız hala akıl erdiremediğim şey, baba o videoyu izledikten sonra o kadını nasıl sakat bıramadı? onu sağlam yollamamalıydı cezaevine.
Adam Kamera yı koymus ama izleme zahmetinde bulunmamıs.. Cocugun mesanesi patlayınca hastaneye götürmüş
Cocukta arkadasım oynarken vurdu demis
Doktor cocuk vurmasıyla olmaz bu demis ve baba ozaman kayıtları alıp polisle birlikte izleyip ogrenmş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…