- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
o zaman yanına gıtmelıyım ama ya benımle görüşmek ıstemezse cevap bıle atmıyor mesajlarıma
kız zaten 2-3 gundur soğuktu bana, kafasında sorunlar vardı ıslerıyle ılgılı uzerıne bu oldu , bı 2 gun mesaj atmazsa ben dayanamam ben atarım , ısten 5 gıbı cıktı eve gıtmıs olmalı suan , ben soğukkanlı olabılırmıyım bılmıyorum , emınım dırek ağlamaya baslarım
Böyle bir şeyden görüşmek istemez mi sence
Ay biz kadınlar da deliyiz :)
Git git koş git hatta
Zaten sana cevap atması trip yapması bile hala gel bana diyor
Daveti reddetmek olmaz dimi
suan gıdemem ama yarın ılk ısım yanına gıtmek olucak, gıttıkten sonra haber verırım onada gel konuşalım dıye , aramızda yarım saat lık bı mesafe var o merkezde ben ılcedeyım , o yüzden anca yarın gıdebılırım
arayıp sormuyorkı cnm ona soğuk davranım , off valla sıstım ıyıce bunaldımsınır hastası ettı benıBak canım sen yapman gereken her şeyi yap,bundan emin olduktan sonra biraz bekle ve ona de ki:yeter bu kadar ben elimden geleni yaptım gerisi sana kalmış.
Eğer abartıp fazla yalvarır peşinden koşarsan şımarır.
Suçlu gibi davranma ki o da seni suçlu olarak görmesin.
Bir yerden sonra sen de soğuk davran.
Yalnız yaşıyosa ya da ailesi seni biliyosa gidebilirsin
Aman iş ve para hep erkeklerde bunalım sebebi zaten
-Neyin var hayatım niye soğuksun
-İşle ilgli ya soğuk değilim xin borcu ynin harcı hep aynı
Ben olsam sabredemezdim ama sen bilirsin ama bize de gelişmeleri yaz olur mu canım
Gönlünü de ferah tut ondan bekle bir şeyleri elinden geleni yeterince yapmışsın
arayıp sormuyorkı cnm ona soğuk davranım , off valla sıstım ıyıce bunaldımsınır hastası ettı benızaten suan benı suçlu gıbı goruyor yada hala ıs konusundada canı sıkkın
aılesıyle yasamıyor cnm , kendı basına yasıyor , aynen ıs yüzünden gergındık ıyıce gerıldık . bende sınır oluyorum ısı tamam sorun var ama benm bundan haberım yok bana soğuk davranıyor anlakı anlayabılırsen 2 gun sonra bana anlatıyor yanı dun aksam, dıyorkı nıe ustume geliyorsun kafam bozuk ıste senı kırmak ıstemıyorum dıyor
daha öncede yaptı dedım yapma bole uzerıme alınıyorum , ama yok aynı hamam aynı tas off kı ne offfAl benimkini vur sninkine sonra 3 gün düşünüyorum ne sıkıntısı var diye niye zamanında söylemiyosa içinde tutmak hoşuna mı gidiyodur nedir
daha öncede yaptı dedım yapma bole uzerıme alınıyorum , ama yok aynı hamam aynı tas off kı ne offf
Ya sen alısıcan ya onu alıstırıcan valla sekerım sen once bu badıreyı atlat da onun caresıne sonra bakarız
Ama ben senı arıyacagına emınım nerdeyse boyle basıt seyden bıtmez
umarım cnm ole olur ve buyuzden bıtmez yoksa kendımı hıc affetmem
sizin konuşmalarınızı okuması çok yanlış.
ama okuduklarından bu anlamı çıkarması da normal.
bence çok üstüne düşmeyin.
siz üsteledikçe bir suçunuz varmış gibi davranacaktır size.
söyleyeceğinizi söylemişsiniz, artık diğer adımı ondan bekleyin.
Bitmez kız deli deli konuşma
Biraz umutlu ol, kendini suçlama
Sen mantıklı açıklamanı yaparsın, anlar yani o da herhalde odun değil ya
bugun mesaj atmayacak gıbı gorunuyor , ve ben konuşalım dıye mesaj atmamak ıcın debeleniyorum , umarım bu olay onu bahanesı olmaz ve gerçekten benı sevıyordur, beklemek cok kotu bıseySuclu bile olsan hic erkeklerin ustune gitmeyeceksin. Hic hic kosma pesinden. Seven boyle
Bir sebepten birakmaz. Kiskanclik krizlerine girer ama birakmaz. Birakirsa da zaten ayrilacaktir bahane bulmustur. Bosver, agir ol. Sakin yalvarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?