ne yaptım ben :((((

onun yerıne koyuyorum kendıme çokta kızıyorum ben olsam bende tepkı verırdım cnm ama ben onunla konuşurdum ıcımdekılerı solerdım . sımdı o ne dusumuyor neler kuruyor kafasında bılemıyorum , evet o tarz bı cümle kurmamam lazımdı ama ağızdan cıktı bı kere ardı arkasını düşünmeden bos boğazlık etttıgım bı cümle , umarım ıkna olur bı konusabılsek kafasındaki dusuncelerı bır bılsem

Tüm sayfaları okumadım ama aramasına yetişemediysen sen ara veya mesaj at. Aradığına göre düşünüp bi sonuca varmış olmalı

aradım gerı donmedı cnm 2 kere aradım ve mesaj attım ama yok bekliyorum arasın artık

Tamam beklemede kal öyleyse. O arayana kadar sessiz kal. Sen birşeyler anlatmaya çalıştıkça o daha da inatlaşacaktır çünkü

suan facede oyun oynuyor bıldırım geldı benm aradıgımıda muhtemelen gordu ama gerı donus yapmıyor anlamıyorum bu ne sımdı bole ya

bitmiş gitmiş ilişki ardından bu derece sohbet etmeniz çok anlamsız,

hele hele bu sohbeti yeni tanıştığınız biriyle yapmanız daha da yanlış.

yeni tanışılan biri,hayatınızda başka biri olduğunu bile bile ne cesaretle size sürekli eski sevgilinizi soruyor?

ben de olsam sevgiliniz gibi yapardım,hiç hoş bir muhabbet değil şahit olduğu şey.

sevgiliye yapılan bir saygısızlık, eskisiyle nasıl ayrılmış olursanız olun,yeni sevgiliye hürmeten ,geçmişle ilgili konuşmanın anlamı

yok deyip konuyu kapatmalıydınız.

haklısınız ama o an o derece dusunemedım ve olanlar oldu

Aradi konustuk bagirdi cagirdi, unutamamissin sen onu dedi. sen ne yapardin benim yerimde olsan dedi. Bende naZ konusunda ne yaptiysm onu yapardim. Senin sevgine inanirdim dedim .guvenin kalmadigini soleyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu ve tutamadm kendimi aglamayla karisik konusmaya basladim sen hic inanmamissn bnmsevgime hicmi anllamadin gozlerimden sozlerimden.iki gun soguk davransan nefessz kaliyorum ben hep yalvarmiyormuyum bole yapma diye. Ailemi bile karsima aldim nasil aklmda baskasi oldugunu dusunursundedim bisey demedi suan suskunlari oynuyoruz oda bisry demiyor bnde ne yapicam bn bu kadar kolaymiydi guvenin sarsilmasi.

Canim bu kadar kolay miydi guvenin sarsilmasi demissin ya, kolay olmamali evet ama senin durumun da pek de zor olmasa gerek, cunku gercekten dusunmeden konusmussun.. kendini erkek arkadasinin yerine koy bi. Su anda sana bagirip cagirmasi, kizmasi cok normal. Bu saatten sonra onun ustune cok fazla gitmeden aranizi duzeltmeye calismalisin, guvenini tekrardan kazanmalisin. Biraz zaman alir belki ama umarim duzelir her sey en kisa zamanda..

Facede o şekilde konuşman ağır olmuş.kendini onun yerine koy bakalım .O eski sevgilisi hakkında öyle konuşsaydı sen ne düşünürdüün.Brak o şekilde konuşmayı eski sevgilin hakkında niye konşysunki adı üstünde eski yani.Öncesini bilmiyorum ama bu konuda seni hatalı buldum kendini affettirmen gerek bnce

Kizsin, bagirsin cnm gikim cikmaz sonuna kadr hakli onada dedim am a guvenim kirildi deyince dunyam yikildi basima buna asilan bi kiz vardi aramizi cok bozmaya calistilar ama bi kere bile karsinda durmadim guveniyorum dedim bunlarla sana olan guvenim azalmaz dedim bende o zamn bagirdim cagirdim ama guvenm kirildi demedim, evet zamnla guvenini tekrar kazanir belki ama cnm karsisinda eski efsax olabilirmiyim bilmiyorum

Karsi taraftan soru gelince cwpladm bnde.olaylarin bu boyuta gelecegini tahmin etmedm
. Hatali degiim demiyorum ztn

Ben ona güvenmiyorum diye üzülse benim sevgilim intihar ederdi Ben onun yaptığı küçük şeyler yüzünden hadi ayrılıyorum desem çoktan ayrılmıştık. Olur canım böyle şeyler, kendimden söyleyeyim aslında güvensizlik değil. Tabi ki senin onu sevdiğini biliyor. Ama kıskanıyor, senin ondan ayrılmayacağını bildiğinden hıncını da senden çıkarıyordur. Tecrübeyle sabit Ben de sevgilime çok düşkünüm, o da kızınca cevap vermez konuşmaz hatta ayrıldım falan der İlk başlarda ben de ayrıldı diye tüm günümü gecemi zehir ediyordum, baktım ki huyu bu artık böyle deyince biraz rahat bırakıyorum üzerine gitmiyorum sonra barışalım mı biliyorum beni çok seviyorsun ayrılmazsın diyorum barışıp gidiyoruz işte Hiçç üzme kendini düzelir tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…