- Konu Sahibi askrhpozitif
-
onun yerıne kendını koy canım sen hemen ıkna olur muydun.her şey normal belkı sohbet falan dıyıp gecelım ama ben dönsem o dönmez lafını ben her yere cekerdım.unutamamış izlenimi veriyor insana.bence sen onu ıkna et sevdıgıne onun ıkna olmaya senden daha çok ihtiyacı var.unuttrmaya bak bunu.yoksa en ufak atışmanızda yüzüne vurur bu cümleyi
Tüm sayfaları okumadım ama aramasına yetişemediysen sen ara veya mesaj at. Aradığına göre düşünüp bi sonuca varmış olmalı
aradım gerı donmedı cnm 2 kere aradım ve mesaj attım ama yok bekliyorum arasın artık
doğru haklısın bekliyorum yıne o zamanTamam beklemede kal öyleyse. O arayana kadar sessiz kal. Sen birşeyler anlatmaya çalıştıkça o daha da inatlaşacaktır çünkü
bitmiş gitmiş ilişki ardından bu derece sohbet etmeniz çok anlamsız,
hele hele bu sohbeti yeni tanıştığınız biriyle yapmanız daha da yanlış.
yeni tanışılan biri,hayatınızda başka biri olduğunu bile bile ne cesaretle size sürekli eski sevgilinizi soruyor?
ben de olsam sevgiliniz gibi yapardım,hiç hoş bir muhabbet değil şahit olduğu şey.
sevgiliye yapılan bir saygısızlık, eskisiyle nasıl ayrılmış olursanız olun,yeni sevgiliye hürmeten ,geçmişle ilgili konuşmanın anlamı
yok deyip konuyu kapatmalıydınız.
saka gıbı ya oyunda can ıstıyor facede ben yoluyorum tekrar ıstıyor hey allam gelde dur mesaj atmadan offfffff
şaka gibi ben düzeleceğini ve bi kaç gün sonra bunlara güleceğimizi düşünüyorum :)
ne yapmaya calısıyoranlamadım, umarım dedıgın gıbı gulerız cnm ya valla sınırlerım ıyıce bozuldu
üsteleme aramış görmemişsn msjda atmşssn aramışsnda üzteleme arar bidha merak etme
Canim bu kadar kolay miydi guvenin sarsilmasi demissin ya, kolay olmamali evet ama senin durumun da pek de zor olmasa gerek, cunku gercekten dusunmeden konusmussun.. kendini erkek arkadasinin yerine koy bi. Su anda sana bagirip cagirmasi, kizmasi cok normal. Bu saatten sonra onun ustune cok fazla gitmeden aranizi duzeltmeye calismalisin, guvenini tekrardan kazanmalisin. Biraz zaman alir belki ama umarim duzelir her sey en kisa zamanda..
Facede o şekilde konuşman ağır olmuş.kendini onun yerine koy bakalım .O eski sevgilisi hakkında öyle konuşsaydı sen ne düşünürdüün.Brak o şekilde konuşmayı eski sevgilin hakkında niye konşysunki adı üstünde eski yani.Öncesini bilmiyorum ama bu konuda seni hatalı buldum kendini affettirmen gerek bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?