Ne yaşadım ben şimdi?

Ben öyle hissediyorum neden bilmiyorum bir kere alışkanlık var erkekler sonradan anlıyorlar bocalıyorlar. Tüm mesajlarını okuyamadım buarada. Işte kadın da tam hayatını yaşamaya başlıyor yeniden çıkıp herşeyi başa sarıyorlar keşke olmasa ama garip şekilde samimi diye hissediyorum ben yaa en iyi özet de bu karikatür:)

Eklentiler

• images (31).webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 151
Demedim valla. Acaba benim salağın teki olduğumu mu düşünüyor, ondan mı aramıyor acaba yaa uff.

yok senin ona kızdığını düşünüyor bence. çünkü tepkisizliğin onu gösteriyor.
istemediğini düşünüyor.
o yüzden dedim ben olsam bende aramam. sapık gibi ısrarcı olacağımı düşünürüm.

Basalım
Onun ateşini ölçeriz bir

Böyle usta çapkınlar,narin kazanovalar herzaman vardır
Pusuda beklerler Ve senin en savunmasız olduğun zamanlarda,ustaca sezdirmeden sen farketmeden,içeriye sızar darmadağın eder çıkarlar
Steteskopu eline dolanasıca

Üzülsün valla hiç acımıyorum. Ablasına sarılsın ağlasın, benim çok kalbimi kırdı ablasının abuk subuk kıskançlık krizleri yüzünden. Vuu, sanırım cidden soğumuşum fark ettim de.

Yaa, o zaman ben arayayım yarın?

Hiiiiii dudağından mı öptü

Filmlerdeki gibi mi

Bence skandal

Evlenmelisin

en büyük derdin bu olsun hayatında. Gönlünden geçeni yap. Aramak istiyorsan ara, ne kaybedersin ki? Böyle çelişkilerle zamanı kaybediyorsun, en önemli şeyi. Olmazsa sal gitsin yeaaa

Evet :)

Off öyle olmasın ya. Vallahi evde kalıcam ha.

Hehe. O kadar tutkulu değildi, zaten ben karşılık veremedim. Kendi kendine şeeoldu o biraz. :)

Soguduysan O zaman sorun yok tabii ki aklında şüphe yoksa bu süperr. doktor Neden yazmıyor ona yönelmek lazım:) Hakkında hayırlısı olsun ben hesabımı sileceğim dışarıdan okurum seni merak ederim Umarım güzel haberler görürüm

Nayynn olmaz seni şu klip ve şarkıyla durduruyorum

nesi usta çapkın yahu öpmek için bir ay bekledi:))
ast a kalsa bir sene uygundu:)

Benim eşimde doktor...

Bunlar gizemli olmayı seviyor :))

Aynı taktik Banada uygulandığı için bu kanıya vardım

Yihhhuuuu.

Yaa, neden gidiyorsun gitme Geçerli sebeplerin vardır muhakkak tabi, umarım geri dönersin böyle sohbet ederiz. Minik ahududuya öpücükler, sağlıklı doğumlar o zaman şimdiden. :)

Nayynn olmaz seni şu klip ve şarkıyla durduruyorum

Bunu eski sevgilimden için söylemen gerekmez miydi? Dua Lipa'ya ucundan kıyısından benzesem keşke bu arada, taş gibi.

nesi usta çapkın yahu öpmek için bir ay bekledi:))
ast a kalsa bir sene uygundu:)

Yaa insaf, daha bir ay olmadı

Işık görmüş tavşan gibi kaldın mı

Ara sen yarın çocuğu. Senin tepkili olduğunu düşünüyor bencede.

Hiçbir şey olmamış gibi naber nasılsın falan mı diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…