- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ben öyle hissediyorum neden bilmiyorum bir kere alışkanlık var erkekler sonradan anlıyorlar bocalıyorlar. Tüm mesajlarını okuyamadım buarada. Işte kadın da tam hayatını yaşamaya başlıyor yeniden çıkıp herşeyi başa sarıyorlar keşke olmasa ama garip şekilde samimi diye hissediyorum ben yaa en iyi özet de bu karikatür:)Çok tatlısın, teşekkür ederim çok mutlu ettin beni.Umarım senin de hayatın gönlünce olur, yürekten diliyorum bunu.
Mesajı görünce gözetlendiğimi hissettim ehehe, tuhaf bir histi. Niye üzdü yaa, pişman olduğunu mu düşünüyorsun ciddi ciddi?
Yarın aramayı düşünüyorum, umarım cesaretimi toplarım.
Hahsjsjsj birlikte gidip çalıştığı hastaneyi basalım. Ya vallahi anlamadım ilk defa böyle bir şey geliyor başıma.
Demedim valla. Acaba benim salağın teki olduğumu mu düşünüyor, ondan mı aramıyor acaba yaa uff.
BasalımÇok tatlısın, teşekkür ederim çok mutlu ettin beni.Umarım senin de hayatın gönlünce olur, yürekten diliyorum bunu.
Mesajı görünce gözetlendiğimi hissettim ehehe, tuhaf bir histi. Niye üzdü yaa, pişman olduğunu mu düşünüyorsun ciddi ciddi?
Yarın aramayı düşünüyorum, umarım cesaretimi toplarım.
Hahsjsjsj birlikte gidip çalıştığı hastaneyi basalım. Ya vallahi anlamadım ilk defa böyle bir şey geliyor başıma.
bir ihtimal daha vartövbe tövbe bosanamiyorum şimdilik.
Ben öyle hissediyorum neden bilmiyorum bir kere alışkanlık var erkekler sonradan anlıyorlar bocalıyorlar. Tüm mesajlarını okuyamadım buarada. Işte kadın da tam hayatını yaşamaya başlıyor yeniden çıkıp herşeyi başa sarıyorlar keşke olmasa ama garip şekilde samimi diye hissediyorum ben yaa en iyi özet de bu karikatür:)
yok senin ona kızdığını düşünüyor bence. çünkü tepkisizliğin onu gösteriyor.
istemediğini düşünüyor.
o yüzden dedim ben olsam bende aramam. sapık gibi ısrarcı olacağımı düşünürüm.
Yaa, o zaman ben arayayım yarın?
Doktor mu ?:))
Basalım
Onun ateşini ölçeriz bir
Böyle usta çapkınlar,narin kazanovalar herzaman vardır
Pusuda beklerler Ve senin en savunmasız olduğun zamanlarda,ustaca sezdirmeden sen farketmeden,içeriye sızar darmadağın eder çıkarlar
Steteskopu eline dolanasıca
Hiiiiii dudağından mı öptü
Filmlerdeki gibi mi
Bence skandal
Evlenmelisin
en büyük derdin bu olsun hayatında. Gönlünden geçeni yap. Aramak istiyorsan ara, ne kaybedersin ki? Böyle çelişkilerle zamanı kaybediyorsun, en önemli şeyi. Olmazsa sal gitsin yeaaa
Evet :)
Off öyle olmasın ya.Vallahi evde kalıcam ha.
Soguduysan O zaman sorun yok tabii ki aklında şüphe yoksa bu süperr. doktor Neden yazmıyor ona yönelmek lazım:) Hakkında hayırlısı olsun ben hesabımı sileceğim dışarıdan okurum seni merak ederim Umarım güzel haberler görürümÜzülsün valla hiç acımıyorum. Ablasına sarılsın ağlasın, benim çok kalbimi kırdı ablasının abuk subuk kıskançlık krizleri yüzünden. Vuu, sanırım cidden soğumuşum fark ettim de.
Nayynn olmaz seni şu klip ve şarkıyla durduruyorumÜzülsün valla hiç acımıyorum. Ablasına sarılsın ağlasın, benim çok kalbimi kırdı ablasının abuk subuk kıskançlık krizleri yüzünden. Vuu, sanırım cidden soğumuşum fark ettim de.
Basalım
Onun ateşini ölçeriz bir
Böyle usta çapkınlar,narin kazanovalar herzaman vardır
Pusuda beklerler Ve senin en savunmasız olduğun zamanlarda,ustaca sezdirmeden sen farketmeden,içeriye sızar darmadağın eder çıkarlar
Steteskopu eline dolanasıca
sen niye adamın keyfini bekliyon ki?
benim ihtimalimi elimden alma de.
daha aşık olacam son görülme takip edecem oyalama beni de
Benim eşimde doktor...
Bunlar gizemli olmayı seviyor :))
Aynı taktik Banada uygulandığı için bu kanıya vardım
Soguduysan O zaman sorun yok tabii ki aklında şüphe yoksa bu süperr. doktor Neden yazmıyor ona yönelmek lazım:) Hakkında hayırlısı olsun ben hesabımı sileceğim dışarıdan okurum seni merak ederim Umarım güzel haberler görürüm
Işık görmüş tavşan gibi kaldın mıHehe. O kadar tutkulu değildi, zaten ben karşılık veremedim. Kendi kendine şeeoldu o biraz. :)
nesi usta çapkın yahu öpmek için bir ay bekledi:))
ast a kalsa bir sene uygundu:)
of ne güldüm Allah seni de güldürsün
Nayynn olmaz seni şu klip ve şarkıyla durduruyorum
nesi usta çapkın yahu öpmek için bir ay bekledi:))
ast a kalsa bir sene uygundu:)
Işık görmüş tavşan gibi kaldın mı
Ara sen yarın çocuğu. Senin tepkili olduğunu düşünüyor bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?