ne zaman normale döneceğim :(

Eğer düzelmez böyle Hayatımı geçiremem diyorsanız anlaşmalı boşanmanız en mantıklısı kısa sürede boşalırsınız. Diğer türlü Boşanma tarihine kadar ki uzun bi süreç sürekli bu duygu hazametini yaşarsınız

evet işte bunla da ilgili bir konu açmıştım. anlaşmalı boşanmak için çağırıp bir yerde oturup konuşmak istiyorum
bu yer evimiz olmamalı, sanki barışmak ister gibi değil.
dışarda bi çay içmenin kime ne zararı olabilir diyorum.
böyle düşününce telefona sarılıyorum. yazacağım mesaj bile belli.
ama bir duygu beni alıkoyuyor.
cevap dilekçesi vermedi, anlaşalım ayrılalım demedi.
ne yapmaya çalıştığını anlasam bu kararı vermem daha kolay olacak ama bilmiyorum

Konu ne yaptığını anlamaya çalışmanızsa böyle olmaz çağırıp konuşursunuz , Vahiy falan gelecek hali yok.. Çağırıp konuşmanız da geri adım attığınız anlamına gelmez çünkü açtığınız sizin açtığınız bir dava var. Madem çağırın konuşun.
Ama olmaz diyosanızda Yanınızda giderken her halukârda protokolü götürün çantanızdan çıkarır anlaşalım o zaman uzamasın bu iş dersiniz.

öyle yapmayı düşünüyorum aynen, protokolle beraber gitmeyi.
aam sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var, en fazla 20 gün. yeni yıla girerken kafamda kararını vermiş olmanın rahatlığı olmalı diyorum ..

Sizin fikriniz tabi ama ben sürekli bu duyguyu + 1 gün dahi yaşayamazdım netleştirip yoluma bakarım, çünkü Hayattaki en önemli şey zaman ve bu süreçlerim hepsinde zaman kaybı

Canim sen ya...esin bi adim atsa sen on aticaksin ona...sen ayrilmak istemiyorsunki...aman tahmin ettigim gibi esin varsa zaten bi adim bile atmicak...senin biseyler yapmani bekliyor... sen gider güzelce herkesten özür diler ve esinin istedigi gibi biri olursan hersey yoluna girer...ama sen ne kadar mutlu olursun onu söylemek zor

eşimin istediği gibi biri olursam, kendi istediğim gibi biri olamayacağım ki. beni böyle kabullenmesi, hatasını anlaması gerek düzelmek için tabiki. yoksa sessiz silik bir tip olurum ki bu defa bana herşeyi yapma hakkını ona kendi elimle vermiş olurum.

Çok sağolun iyi dilekleriniz için, teşekkür ederim. İnşaallah

Konu sahibi baristiniz mi? Son durum nedir?
ah 1.5 ay olmuş, nerden buldunuz konuyu :)
yok barışmadık, duruşma günü verilmedi daha. bekliyorum.

daha karşılıklı oturup konuşmadık hiç.
çok zaman oldu, öyle küllendi ki içim.
bırakıp gitmek gelmese de içimden, devam etmek de hiç gelmiyor içimden.

Seni aramayan adamı sen niye arayacaksın , en doğrusu boşanmak gibi sanki son anda bir gol yapmazsa tabi

Bence durusmadan once esinizle konusun cozmeye calisin problemi
simdiden boyleyseniz bosaninca keske konussaydim keske sans verseydim diye cok cok cok pisman olursunuz bi yuva kolay kurulmuyor
Siz hemen dava actim diye simdiden cok pimansiniz konusmadim diye
Lutfen sans verin eger konusma kotuye giderse yada barışınca yine kotu olursa hersey yine bosanirsiniz
Bosanirsiniz bu kolay ama tekrar birlesmek cok zor olurrr

Seni aramayan adamı sen niye arayacaksın , en doğrusu boşanmak gibi sanki son anda bir gol yapmazsa tabi

ayrılmak istemediğini, benle konuşmak istediğini, benim haksızlık yapıp gururunu kırdığım için böyle davrandığını söylemiş.
hala konuşamadık, bazı problemler oldu.
ama bilmiyorum yine de, bu kadar zamandan sonra insan eskisi gibi olur mu bilmiyorum.

aslında çok zaman geçti, buraya yazdığım günkü gibi değilim şuan.
şuan kafamı kurcalayan sadece belirsizlik.
ne kadar ileri gidebileceğimi gördü, bu saatten sonra herşey eskisinden daha güzel olur diyenler de var, anlaşalım hemen bitsin diye mesaj atmıştım 1.5 ay önce. onu da kabul etmedi.
kaldı öyle.ne istediğini kendisi de bilmiyor gibi

Iste konussaniz hersey acikliga kavusacak
Madem hemen bitme mesajini kabul etmedi bu sekilde belirsizlik istemiyorum bi yol cizmeliyiz konusmaliyiz deyin
Bu sekilde ne yapacaginizi bilememekde sizi yipratir

Iste konussaniz hersey acikliga kavusacak
Madem hemen bitme mesajini kabul etmedi bu sekilde belirsizlik istemiyorum bi yol cizmeliyiz konusmaliyiz deyin
Bu sekilde ne yapacaginizi bilememekde sizi yipratir
öyle anlatıyorlar, çok şaşırıyorum.
5-6 ay hatta daha fazla ayrı kalıp, barışıp çok mutlu olanları.
sanırım ben biraz da sabırsızım, 2.5 ayı geçti, bu düzene de alıştım.
sanki asla düzelemez bu saatten sonra gibi geliyor bana nedense.
umutsuzluğum her halde bundan.

hiç bir şekilde yüzünü görmedim. görsem nasıl olurum onu da bilmiyorum.
insan kendi hatalarıyla da yüzleşme şansı buluyor aslında bir yandan iyi oluyor.

konuşsak çok çok iyi olacak, ama bu inadım
asla geri adım atmam dediğim için yapamıyorum bile, ondan bekliyorum

Pamukiz arkadasimin önerisine katiliyorum.kesinlikle barisip sans vermelisin. Bende senin gibi ayriyken cok ahkam.kestim ama bosandiktan sonra buyuk bir bosluga dustum. Dusunsene bir daha onu gorme bir konu icin bile biraraya gelme.ihtimalin yok.

Bitiyor yani saka gibi....

O yuzden kesinlikle gorusup sans vermeni oneririm inan bosanmak kolay birsey degil. Basli basina bir travma...

Yani bilemedim şimdi. Siz neden boşandınız?
Yani emin değildiniz demek ki boşluğa düştünüz sanıyorum.
Kendinden emin olanlar düşmüyormuş o boşluğa, öyle diyorlar.

Yani bilemedim şimdi. Siz neden boşandınız?
Yani emin değildiniz demek ki boşluğa düştünüz sanıyorum.
Kendinden emin olanlar düşmüyormuş o boşluğa, öyle diyorlar.

Bende senin gibi sebeplerden en cok da annesinden. Oglunu paylasamadi tek cocuktu.kasinin ustunde gozun var diye sorun cikartiyordu,oglunu da kendi fikirleri ile doldurusa getiriyordu..
4 ay kaldik denedik tekrar yine ayri kaldik degismedi hep ailem ailem. Bizim evi kendi evi beni ailesi olarak benimsemedi.2.5 yil evli kaldik ve anlasmali olarak 5 dakikada bosandik.

Ilk 2 gun cook iyiydim. 3. Gun basladi naptim ne yalacagim demeye.

Elbet hayat dewam ediyor ama inan ilk baslarda cok zor.

Ve her iliski her evlilik 1 sansi daha hakeder, heleki esin mucadrle edip istiyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…