Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kıymetimi biliyor şükür ki. Sadece aile bilinci yeterince yok diye düşünüyorum.Değerinizi bilen insanla evlenmez misiniz zaten? Bilmiyorsa, zaten baştan evlenilmez. Aile olduğunuzu anlamak diye bir şey olduğunu da sanmıyorum. Evlilik belli bir olgunluğa gelip, kendi hayatını, ailesini kurmak isteyen insanların yaptığı bir şey. O olgunluk yoksa, yapılan evlilik değil, evcilik oyunu gibi oluyor. Umarım eşiniz geç de olsa olgunlaşır.
Oyle bir dunya yok! Simdi eviyle ilgilenmeyen adam, cocuk olduktan sonra da misafir gb cocugu sevip gidiyor yine anasinin evine. Yegenini kosa kosa hastaneye götürürken ilacini nobetciden alirken, kendi cocugu ateasler icinde yanarken bu ilaci sabah alsak olmuyor mu diyor. Cevremde örnekler cok var. Bosuna kendinnnnniiiiizi. Kandirmayin. Ya oldugu gb kabul edin ya da ona uyun. O size hicbir zaman uymmayacak!Bizimde bu tarz sorunlarımız oldu, eşim çocukları çok seviyor.bence çocuk olduğu zaman erkeklerin evine bağlılığı da artıyor, tabi çocuk sevgisi varsa. Evin neşesini, aile ortamını bence çocuk ortaya çıkarıyor, sonuçta ilgilenmesi gereken bi can var ortada, bakalim bende beklemedeyim, bi olsaydi minigimiz bence sorunlarımız çözülecek. Sizinkide çözülür bence
Bizimde bu tarz sorunlarımız oldu, eşim çocukları çok seviyor.bence çocuk olduğu zaman erkeklerin evine bağlılığı da artıyor, tabi çocuk sevgisi varsa. Evin neşesini, aile ortamını bence çocuk ortaya çıkarıyor, sonuçta ilgilenmesi gereken bi can var ortada, bakalim bende beklemedeyim, bi olsaydi minigimiz bence sorunlarımız çözülecek. Sizinkide çözülür bence
Geçen gün bir konu vardı. 2 veya 3 çocuklu bir kadın, eşinin ailesiyle altlı üstlü oturuyormuş. Eşi her yemeğini annesinin dizinin dibinde yiyormuş. Kadının yaptığı yemekleri yemiyormuş hiç. Çocuk yapınca düzelir diye kendinizi kandırmayın.Bizimde bu tarz sorunlarımız oldu, eşim çocukları çok seviyor.bence çocuk olduğu zaman erkeklerin evine bağlılığı da artıyor, tabi çocuk sevgisi varsa. Evin neşesini, aile ortamını bence çocuk ortaya çıkarıyor, sonuçta ilgilenmesi gereken bi can var ortada, bakalim bende beklemedeyim, bi olsaydi minigimiz bence sorunlarımız çözülecek. Sizinkide çözülür bence