Ne zaman?

Yakın zamanda memlekete gideceğim. İlk defa bensiz kalacak evlendiğimizden beri Bir ümit var mı?

Cnm 7 senedir uğraşıyorum. Daha yeni başladı idrak etmeye :/

Ne zaman ? Gerçekten bilebilmek zor. Bence sen konuyu biraz açarak anlat.
Belki çok yakında belki de hiçbir zaman.

Eğer fazla aileci ise baya Geç olur bence belki de hiç olmaz. Kisisine göre değişiklik gösterir bu durum

Annesi/ailesi dolduruyorsa eğer baya bir olgunlaşmış evrimini tamamlamış olmalı. Ailesi doldurmuyorsa biraz büyümüş olsa da yeter.

20 yıllık evli ama evli olduğunu anlamayan idrak edemeyen erkekler de var evlendiği anda anlayan da bir iki yılda anlayan da. Ailesinin hataları varsa eğer görürse çok daha etken anlar. Ki zaten evlendiğini aile olduğunu anlamıyorsa bir adam ailesinde mutlaka hata da vardır. Aynı şey kadın için de geçerli. Ya bağımlı yetiştirmiştir evladını ya da dolduyordur. Bağlılık ile bağımlılığı çözemiyor bizim insanlarımız malesef

Benim bağımlılığım vs geçti artık ünv vs derken ailemden ayrı yaşadım ama o ailesinden ilk defa ayrı kalıyor. Onun da etkisi vardır diye düşünüyorum. Zaman vermek istiyorum

Herşeyin ilacı zaman.
Kaç senelik evli insanlar var, bu uğurda gerçekten yıpranmış.
Siz kendinizi yıpratmayın derim, umursamayın ve kafanızda büyütmeyin durumları.
Zamanla oturuyor herşey ki daha yeni evlisiniz.

Herşeyin ilacı zaman.
Kaç senelik evli insanlar var, bu uğurda gerçekten yıpranmış.
Siz kendinizi yıpratmayın derim, umursamayın ve kafanızda büyütmeyin durumları.
Zamanla oturuyor herşey ki daha yeni evlisiniz.
Teşekkür ederim inşallah

Çok şükür ilk günden beri anlar.

Ama herkes aynı olcak bişey yok . Çünkü annesıyle arası iyi değildi zaten .
Tek odak noktası ben oldum evlenınce.

Zamana bırak zamanla anlayacak değerini , tabı bazı öküzler anlamıyor ve evlilikler bitiyor.

Tek tavsıyem değerimi anlaısn dıye hemen çocuk yapma.

Kendini yetiştirebilmiş adam daha nişanlıyken bile belli eder.. Hiç geri planda hissetmedim kendimi..

İlk günden itibaren farkında diyeyim de düz hesap olsun.. :KK66:

Seninki ne zaman anlar konusuna gelince tünelin ucunda ışık var mı ona bakmak lazım..

Back
X