ne zormuş bee bu askerlik

meryemserdar

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
45
0
16
Karaman
kızlar meraba nişanlım askere gitti dün teslim oldu akşam aradı sesi çok kötü geliyordu nasılsın dedim hiç ii değilim dedi bende sesini öyle duyunca çok kötü oldum bugün de daha aramadı çatladım meraktan netden araştırıyorum arayabileceğim bi numara da yok malatyada asker bu arada

Canım Allah kavuştursun.. ilk zamanlar alışma dönemi olduğu için biraz zorlanabilirsiniz ama emin ol zamanla alışacaksınız.. forumda sizinle aynı dönemde sevdiğini askere gönderenler var.. orada kızlarla bol bol muhabbet edin hem canında sıkılmaz.. dertleşirsiniz ve daha iyi toparlanırsınız

Askerliğin ilk günleri zordur.Arayamaz arasa kısa konuşursunuz vs.
Bende asker yolu bekledim sizi çok iyi anlıyorum.
Eğer isterseniz Malatyanın numarasını öğrenebilirim sizin için kuzenim şuan orada asker.

5. aylık yapıcak sanırım bide 12 ay yapanları düsünsenize

Askerliğin ilk günleri zordur.Arayamaz arasa kısa konuşursunuz vs.
Bende asker yolu bekledim sizi çok iyi anlıyorum.
Eğer isterseniz Malatyanın numarasını öğrenebilirim sizin için kuzenim şuan orada asker.

araştırdım malatyada 4 kışla varmış hangisinde olduğunu bilmiyorum şu an muhabere olarak gitti kısa dönem öğrenme imkanınız varsa çok sevinirim

teşekkür ederim amin inşallah evet okudum onları da ordan aklıma geldi zaten konu açmak

araştırdım malatyada 4 kışla varmış hangisinde olduğunu bilmiyorum şu an muhabere olarak gitti kısa dönem öğrenme imkanınız varsa çok sevinirim

Canım kuzenimle konuştum da şimdi.Numarayı gün içinde yollayacak eğer ismini verirsen ben yardımcı olurum hatta benim yanım rahat yanıma aldırırım felan dedi.Ama demen gibi aynı kışladalar mı.Ben bi diyeyim ona kısa dönem olduğunu belki yardımcı olabiliyordur.

Canım 4 kışlanında numarasını öğrenip atacak bana gün içinde bende sana yazarım buradan

Canım 0422 341 03 10 bu numara malatya il jandarma komutanlığına ait.Numarayı arayınca oranın muhaberi bakarmış telefona.Adını soyadını söyleyince yardımcı olurlarmış

O uzun dönem.Jandarma.

İlk zamanlar zor olur düzen oturtunca rahat görüşürsünüz

Benim de eşim gidecek 1 ay sonra kastamonuya, kısa dönem yapacak.. Düşündükçe üzülüyorum ama yapacak bi şey yok geçer elbet 15 ay bekleyenler de vardı buna da şükür diye avutuyorum kendimi

Benim de eşim gidecek 1 ay sonra kastamonuya, kısa dönem yapacak.. Düşündükçe üzülüyorum ama yapacak bi şey yok geçer elbet 15 ay bekleyenler de vardı buna da şükür diye avutuyorum kendimi

bende oyle düşünüyordum da çok zor oluyo gidince ben en çok yıpratan mesaj gelmiyo gunaydın ii geceler ankesörden konuşmak çok zor yine sesini duymak da çok güzel ama çok değişik bi duyguymuş senin eşin gidene kadar ben alışırım inşallh seni teselli ederim ilk zaman:)

Allah sabır versin, sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah.

Ben 2 sene eşimle ayrı illerde yaşamak zorunda kaldım, nasıl geçecek koskaca 2 yıl derken 3 ay önce görevi bitti ve geldi bile. Allah yeterki sağlık versin geçiyor günler merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…