- Konu Sahibi meryemserdar
-
Askerliğin ilk günleri zordur.Arayamaz arasa kısa konuşursunuz vs.
Bende asker yolu bekledim sizi çok iyi anlıyorum.
Eğer isterseniz Malatyanın numarasını öğrenebilirim sizin için kuzenim şuan orada asker.
5. aylık yapıcak sanırım bide 12 ay yapanları düsünsenize
Canım Allah kavuştursun.. ilk zamanlar alışma dönemi olduğu için biraz zorlanabilirsiniz ama emin ol zamanla alışacaksınız.. forumda sizinle aynı dönemde sevdiğini askere gönderenler var.. orada kızlarla bol bol muhabbet edin hem canında sıkılmaz.. dertleşirsiniz ve daha iyi toparlanırsınız
evet 5 ay yapacak Allah onlara ve bekleyenlerine 2 kat sabır versin içim sıkılıyo şu an
araştırdım malatyada 4 kışla varmış hangisinde olduğunu bilmiyorum şu an muhabere olarak gitti kısa dönem öğrenme imkanınız varsa çok sevinirim
Canım 4 kışlanında numarasını öğrenip atacak bana gün içinde bende sana yazarım buradan
Canım 4 kışlanında numarasını öğrenip atacak bana gün içinde bende sana yazarım buradan
şimdi aradı konuştum canım çakmak kışlasındaymış çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Ya ne güzel biz bulamadan o ulaştı :) aldın mı oranın numarasını
O uzun dönem.Jandarma.ankesörden arıyo beni işte santral başına geçecekmiş ama pazartesiymiş şu an yeri belli değil 2 farklı numaradan aradı işte canım çok sağol o bulduğun numarayı da kaydetcem senin kuzenin hangi kışlada görevi ne
O uzun dönem.Jandarma.
İlk zamanlar zor olur düzen oturtunca rahat görüşürsünüz
Benim de eşim gidecek 1 ay sonra kastamonuya, kısa dönem yapacak.. Düşündükçe üzülüyorum ama yapacak bi şey yok geçer elbet 15 ay bekleyenler de vardı buna da şükür diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?