- Konu Sahibi meryemserdar
-
Bekliyorum saatlerce arar diye :) arayinca cok heyecanlaniyorum agliyorum :) cok salak oldum valla
Benimde kisa donem bu arada dugun ne zaman ?:)
canım Allah kavuştursun. en nihayetinde erkeğin geçtiği yol. zamanla alışırsınız düzene. bence acitasyon yapmayın
düğün tarihi belli değil askerden gelince şartlar oluşursa haziranda inşallah sizin ne zaman nerde asker
Ben izmirdeyim nisanlim aydin da. 1 saatlik mesafe.. AGustos bizim de cok var daha nasipse.
Ama ajitasyonla alakasi yok ki bunun.. Mesafe Ozlem konusamama.. Annem evden 3 gitsin hemen aglamalar baslar bende fazla duygusallik sanirim..
yani olayı abartmasınlar demek istedim. elbet özlem olacak ama normal hayatlarına devam etmeye çalışırlarsa kolaylaşır. ama sürekli bundan bahsedilirse hayal kurulursa 5 ay zor geçer. 15-20 gün sonra daha iyi olacağını düşünüyorum konu sahibinin.
5. aylık yapıcak sanırım bide 12 ay yapanları düsünsenize
evet 5 ay yapacak Allah onlara ve bekleyenlerine 2 kat sabır versin içim sıkılıyo şu an
O uzun dönem.Jandarma.
İlk zamanlar zor olur düzen oturtunca rahat görüşürsünüz
Benim sevgilim 15 ay yaptı .
Neler yaşadık aman Allahım .
Çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun .
Acaba ne yapıyor iyimi diye düşünmekten ne hallere girmiştim .
Her gün arayamaz ki o adam orada .
Benim sevgilim 2 hafta aramamıştı beni gelmesine yakın .
Ağlamaktan ne hallere gelmiştim .
Evet meryemcim o konuda sansliyim elhamdullillah ya. Tren varmis 1 saate giderim her Hafta hemde ayy cok guzelAyy ne güzel çok şanslısın sen ilk bir ay izine çıkamıyormuş da sonra her hafta çıktığında gidersin
stillex benim eşim de uzun dönem Jandarma, jandarmanın da işi zor ya.
Aksine çok rahatım diyor sabah akşam tel elinde.Askerliği sevdiğini bile söyleyebilirim
Tabi askerlikte bulunduğun yer önemli bende 15 ay asker yolu gözlemiştim.Batıda olmasına rağmen sorunluydu.Yer,başındaki komutab vs çok önemli
ah cnm benim bende 15 ay asker bekledimilk günler nefes dahi alamıyordum 2010 ocak ayında sivasa gitti benim eşim izmir gibi sıcak bir memleketten sivas gibi soğuk bir memlekete sana okadar çok iş düşüyor ki ona üzüldüğünü belli etme onun en büyük destekçisi sen ol ve acemilikte ondan telefon bekleyeceksin benim hep öyle oldu acemilikte pek rahat olamıyorlar sen güçlü olacaksın ki nişanlında orda güçlü olacak çünkü bir sürü adamın olduğu zor şartların kuralların olduğu bir yere gitti nişanlın
Onlardan biri de biziz..
3 ay oldu gideli daha 9 ay var offfffff
benim de meryem... bir de eşim arayamadı 2 gündür.. meraktan öleceğim.
stillex benim eşim de uzun dönem Jandarma, jandarmanın da işi zor ya.
offffff ne zor gerçekten.
Anlayabiliyorum...
ah cnm benim bende 15 ay asker bekledimilk günler nefes dahi alamıyordum 2010 ocak ayında sivasa gitti benim eşim izmir gibi sıcak bir memleketten sivas gibi soğuk bir memlekete sana okadar çok iş düşüyor ki ona üzüldüğünü belli etme onun en büyük destekçisi sen ol ve acemilikte ondan telefon bekleyeceksin benim hep öyle oldu acemilikte pek rahat olamıyorlar sen güçlü olacaksın ki nişanlında orda güçlü olacak çünkü bir sürü adamın olduğu zor şartların kuralların olduğu bir yere gitti nişanlın
Kesinlikle .
Her zaman mutluymuşsun gibi konuş .
Bilsin kendini bekleyen biri olduğunu .
Bu arada Sivasın havası çok soğuk gelmiyor alıştıktan sonra :)
cnm benim askerim geldi evlendik bile çok şükür
allahım bekleyen herkese nasip etsin inş tez zamanda allahım kavuştursun sizleri
komandoların kullandıkları bir söz vardır:" zor kolay, imkansızı başar."
işte bekleyen için de budur aslında durum.sabırlı ve metanetli olmak gerekiyor elimizden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?