ne zormuş bee bu askerlik

canım Allah kavuştursun. en nihayetinde erkeğin geçtiği yol. zamanla alışırsınız düzene. bence acitasyon yapmayın

Ama ajitasyonla alakasi yok ki bunun.. Mesafe Ozlem konusamama.. Annem evden 3 gitsin hemen aglamalar baslar bende fazla duygusallik sanirim..

Ama ajitasyonla alakasi yok ki bunun.. Mesafe Ozlem konusamama.. Annem evden 3 gitsin hemen aglamalar baslar bende fazla duygusallik sanirim..

yani olayı abartmasınlar demek istedim. elbet özlem olacak ama normal hayatlarına devam etmeye çalışırlarsa kolaylaşır. ama sürekli bundan bahsedilirse hayal kurulursa 5 ay zor geçer. 15-20 gün sonra daha iyi olacağını düşünüyorum konu sahibinin.

inşallah bende alışmayı umuyorum bu sürece bir an önce

5. aylık yapıcak sanırım bide 12 ay yapanları düsünsenize

Onlardan biri de biziz..
3 ay oldu gideli daha 9 ay var offfffff

evet 5 ay yapacak Allah onlara ve bekleyenlerine 2 kat sabır versin içim sıkılıyo şu an

benim de meryem... bir de eşim arayamadı 2 gündür.. meraktan öleceğim.

O uzun dönem.Jandarma.

İlk zamanlar zor olur düzen oturtunca rahat görüşürsünüz

stillex benim eşim de uzun dönem Jandarma, jandarmanın da işi zor ya.

offffff ne zor gerçekten.
Anlayabiliyorum...

Sıkma canını, ilk günler adapte olamıyorlar, evlerinden ayrılıyorlar sonuçta. Yoğun olur bu aralar, sonra seni rahat rahat arar merak etme Bir şekilde günler geçiyor Asker yolu gözleyenlere Allah sabır versin.

ah cnm benim bende 15 ay asker bekledimilk günler nefes dahi alamıyordum 2010 ocak ayında sivasa gitti benim eşim izmir gibi sıcak bir memleketten sivas gibi soğuk bir memleketesana okadar çok iş düşüyor ki ona üzüldüğünü belli etme onun en büyük destekçisi sen ol ve acemilikte ondan telefon bekleyeceksin benim hep öyle oldu acemilikte pek rahat olamıyorlarsen güçlü olacaksın ki nişanlında orda güçlü olacak çünkü bir sürü adamın olduğu zor şartların kuralların olduğu bir yere gitti nişanlın

stillex benim eşim de uzun dönem Jandarma, jandarmanın da işi zor ya.

Aksine çok rahatım diyor sabah akşam tel elinde.Askerliği sevdiğini bile söyleyebilirim
Tabi askerlikte bulunduğun yer önemli bende 15 ay asker yolu gözlemiştim.Batıda olmasına rağmen sorunluydu.Yer,başındaki komutab vs çok önemli

bizim de konuşma ii çok şükür şimdilik gunde 4 kere konuşuyoruz sesi de düzeldi artık ii geliyo

canım elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum ama bazan bi an çok duygulanıyorum sesim titriyo kapatalım da diyemiyorum günler çok zor geçiyo şimdilik

ayy canım Allah yardımcın olsun zaman geçsin bi an önce kavuş eşine hayırlısıyla

Kesinlikle .
Her zaman mutluymuşsun gibi konuş .
Bilsin kendini bekleyen biri olduğunu .
Bu arada Sivasın havası çok soğuk gelmiyor alıştıktan sonra :)

komandoların kullandıkları bir söz vardır:" zor kolay, imkansızı başar."

işte bekleyen için de budur aslında durum.sabırlı ve metanetli olmak gerekiyor elimizden geldiğince.

komandoların kullandıkları bir söz vardır:" zor kolay, imkansızı başar."

işte bekleyen için de budur aslında durum.sabırlı ve metanetli olmak gerekiyor elimizden geldiğince.

değişik bi psikoloji beklemek bazen kendimi teselli edecek cümleler kurabiliyorum ama bi an geliyo bşy söylemek istiyorsun o an sesini duymak istiyorsun işte o zaman dayanılmaz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…