ne zormuş bee bu askerlik

değişik bi psikoloji beklemek bazen kendimi teselli edecek cümleler kurabiliyorum ama bi an geliyo bşy söylemek istiyorsun o an sesini duymak istiyorsun işte o zaman dayanılmaz oluyo

bu duyguları yaşayacak biri olarak , kolay olmadığını anlıyorum.ama bir şekilde kendimizi çok yıpratmadan
üstesinden gelmemiz gereken bir durum olarak görüyorum.Allah sabrını veriyor.

Benim eşim de sizinkiyle aynı zamanda gitti. Emin olun evli olarak ayrılmak çok daha zor. Birisiyle hayat kuruyorsunuz ve o 5 ay yok... Sudan çıkmış balık gibiyim. O gittiğinden beri onunla konuştuğum anlar hariç mutlu olduğum hiç bir anım yok. Allah hapimize sabır versin.

benim de eşim gitti askere yarın bir hafta olacak kısa dönem. benimde işimle alakalı biraz problemler vardı işten çıktım annemgilde kalıyorum inan çok zor geçiyor 1 hafta oldu ama sanki 1,2 ay oldu gibi geliyor bana bi yandan da babamın her dedikleri batıyor bana evlendikten sonra aile ile kalmak daha bi zor geliyor eşimi çok seviyorum evimi özledim. bide dışarıda çıkamıyorum köy yerinde inanki içime kapandım gittim artık tabi çalışmaya da alışık olduğum için daha bi zor geliyor nasıl geçicek bu zaman arkadaşım?

senin durumn çok daha zor arkadaşım keşke başka işe falan baksaydın da evinde kalsaydın tabiki de zor evlendikten sonra ailen ile kalmak bana da geçmiyor zaman ya çalışıyorum ben Allahtan yoksa kafayı yerdim evde

bende kesinlikle oyle düşündüm gittikten sonra daha ii anladım evlendikten sonra gitmesi çok daha zor askere gitmeden bizde kaldı ilk günler ben onun yattığı odaya giremedim bile. zaman geçsin bi an önce

Ben de annemle kalıyorum ama bir farkla. Çalışıyorum ve annemler benim yanıma taşındı. Bu yüzden sıkıntı olmuyor çok şükür. Allah yardımcınız olsun.

Allah tüm bekleyenlere sabır versin.Onlara da kolaylık, kazasız belasız tezkere almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…