Çok özel değilse sorun neydi canım. Çok üzüldüm senin için bu şekilde tecrübe ermek daha zoe tabi. Bana ultrasonda sıkımtı yok dediler ama detaylı test yaptıracağım belirsizlik çok zor çünküCidden bende bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. İlk korunmasız ilişkiden sonra hemen saf gibi hamile kalacağımı sandım. Ama eşimdede bendede sorun çıktı. Sorun hal oldu dedik hamile kaldım bu sefer kalbi gelişmediği için sonlandırdık. Şimdi de yine hamile kalamıyorum
İnşallah canım sadece bazıları çok şanslı oluyor imreniyorumHerkes zorlanıyor artık kızlar. Hemen kalınır sanıyor insan ama yok çok nadir artık. İnşallah çare bulunur da tez vakitte kalırsınız
Herkesin yaşayacağı bsy var ama emin ol ha deyince hamile kalan çok çok azİnşallah canım sadece bazıları çok şanslı oluyor imreniyorum
Çok özel değilse sorun neydi canım. Çok üzüldüm senin için bu şekilde tecrübe ermek daha zoe tabi. Bana ultrasonda sıkımtı yok dediler ama detaylı test yaptıracağım belirsizlik çok zor çünkü
Herkes zorlanıyor artık kızlar. Hemen kalınır sanıyor insan ama yok çok nadir artık. İnşallah çare bulunur da tez vakitte kalırsınız
O da doğru inşallah bizim için em hayırlısı olur canım. Sanırım hamişsin sen de Allah sağlıcakla kucağına alabilme nasip etsinHerkesin yaşayacağı bsy var ama emin ol ha deyince hamile kalan çok çok az
Geçmiş olsun canım çok zor şeyler atlatmışsın yarın gittiğimd hsg yi de sorayım madem ben doktor yönlendirir sanıyordum. Tam da virüs zamanına denk geldi sorun çıkmaz inşÖncelikle hsg çektirmeni tavsiye ederim. Benmde ilk 5 ay olmayınca doktorum olur bekle acele etme deyip duruyordu. Sonra benm isteğimle hsg çekildi., ozaman rahmim ağzına kadar perde olduğu anlaşıldı. Rahmim bildiğin y şeklindeydi. Histereskopiyle o perdeyi aldılar. Eşimde varikosel çıktı. Ameliyat oldu 6 ayda onla uğraştık. Sonunda hamile kaldım. Sonuç hüsran. 7 ay oldu kaybedeli. Şimdi tekrar düşünüyoruz bakalım ne zaman nasip olur
Bende hsg cekilcem adet olsaydim onu da olmuyorum suan vucudum kafayi yediÖncelikle hsg çektirmeni tavsiye ederim. Benmde ilk 5 ay olmayınca doktorum olur bekle acele etme deyip duruyordu. Sonra benm isteğimle hsg çekildi., ozaman rahmim ağzına kadar perde olduğu anlaşıldı. Rahmim bildiğin y şeklindeydi. Histereskopiyle o perdeyi aldılar. Eşimde varikosel çıktı. Ameliyat oldu 6 ayda onla uğraştık. Sonunda hamile kaldım. Sonuç hüsran. 7 ay oldu kaybedeli. Şimdi tekrar düşünüyoruz bakalım ne zaman nasip olur
Arkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
Geçmiş olsun canım çok zor şeyler atlatmışsın yarın gittiğimd hsg yi de sorayım madem ben doktor yönlendirir sanıyordum. Tam da virüs zamanına denk geldi sorun çıkmaz inş
Benle eşim yaş 25iki yıldır uğraşıyoruz daha olmadı benim bir tüp kapalı çıktı eşimde durum iyi şükür .. sabırda bitecek istekte gidecek ama elbet olacak ☺☺
hepimiz umudla uğraşıyoruz cnm burda yıllarını vermiş çiftler var .. rabbim herkese nasip etsin inşallah
Bazilarina cok kolay bazilarina zor bazilarina kolay ben sehirde ovulasyon testi birakmadim almaktan bazilari test nedir bilmiyor hayat garip bende cok cabaliyorum etrafimda patir patir doguruyolar
gecmis olsun kalbi neden durduCidden bende bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. İlk korunmasız ilişkiden sonra hemen saf gibi hamile kalacağımı sandım. Ama eşimdede bendede sorun çıktı. Sorun hal oldu dedik hamile kaldım bu sefer kalbi gelişmediği için sonlandırdık. Şimdi de yine hamile kalamıyorum
gecmis olsun kalbi neden durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?