insllah saglikli gebelik geciriisnKalbi durmadı. Kalbi gelişmemiştiOyüzden sonlandırıldı
Sacma sapan bir doktora gittiğim için açılmadı cnm ama yine çektirmeyi düşünüyorum bakalımHsg çektirirken o kapalı olan tüpüde açıyorlar normalde açılmadı mı ki
Sacma sapan bir doktora gittiğim için açılmadı cnm ama yine çektirmeyi düşünüyorum bakalım
Adetime daha var ama ben yarın gidip enazından bir başlangıç yapacağım teşekkürler inşallahOncelikle sen adetin 2. 3. günü kan testi ver doktor zaten yonlendirir . Esinde urologa görünsün semen testi versin . Ilk adim bunları yapin insallah sorunsuz saglicakla kavusursun bebegine .
Aynen zaten yaş daha genç olsa sıkıntı yok ta 30 dan sonra uzadıkça korkmaya başlıyor insanTeşekkür ederim. Evet zor bi süreçti. Salgın zamanına denk gelmesi kötü oldu evet. Yaşta geçiyor
Hoşbulduk canım. Sanırım bu da bizim sınavımız Allah en kısa zamanda beklediğimizi versin inşallahHoşgeldin aramiza canim covid 19 a meydan okuyup hergun yumurta takibi yaptirdim ama bu ay aksilige bak 21. Gun yumurtladim adetim 3 gun gecti test yaptm.negatif ne adet var ne gebelik
Ay ben de sürekli gebelik testi alıyordum eczaneler tanıdı artık. Geç olsun da en güzeli olsun inşallah napalımBazilarina cok kolay bazilarina zor bazilarina kolay ben sehirde ovulasyon testi birakmadim almaktan bazilari test nedir bilmiyor hayat garip bende cok cabaliyorum etrafimda patir patir doguruyolar
Ay inşallah yaşınız da genç avantajlısınızBenle eşim yaş 25iki yıldır uğraşıyoruz daha olmadı benim bir tüp kapalı çıktı eşimde durum iyi şükür .. sabırda bitecek istekte gidecek ama elbet olacak ☺☺
hepimiz umudla uğraşıyoruz cnm burda yıllarını vermiş çiftler var .. rabbim herkese nasip etsin inşallah
Insallah canimHoşbulduk canım. Sanırım bu da bizim sınavımız Allah en kısa zamanda beklediğimizi versin inşallah
Canım yasa bakmıyor ki olmayınca resmen olmuyorAy inşallah yaşınız da genç avantajlısınız
Yine de avantaj önünüzden uzun bir zaman var 30 dan sonra daha ürkütücü oluyorCanım yasa bakmıyor ki olmayınca resmen olmuyor
Ben 30 a gelmeden iki tane yapsam tamamdırYine de avantaj önünüzden uzun bir zaman var 30 dan sonra daha ürkütücü oluyor
Aynen hadi bakalım inşallah canımBen 30 a gelmeden iki tane yapsam tamamdırsezonu temelli kapatmış olurum
Hepimiz için hayırlısı olur inşallahAynen hadi bakalım inşallah canım
Ay ben de sürekli gebelik testi alıyordum eczaneler tanıdı artık. Geç olsun da en güzeli olsun inşallah napalım
Sağol canım inşallahGerçekten o kadar zor ki sadece yaşı geçenler için değil artık her yaş grubu için seni çok iyi anlıyorumsabret gününü bekliyor
Ben de 1 kere denedim uygulamayla aynı gündü denedim olmadı yine birdaha da yapmadımBende bir buçuk senedir uğraşıyorum bir sorun yok tu ama sanırım ben yumurtlama tarihini tamamen yanlış hesaplamışım takvime göre hesaplıyordum hep adetlerim düzenli 30 günde bir olurum yumurtlama da 14 15 gösteriyordu.ovülasyon testleriyle ilk defa bu ay her gün test yaptım ve 22.gün yumurtlama oldu ovülasyon testlerini çok iyi takip edin derim ben bundan sonra öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?