Ne zormuş hamile kalmak

Sacma sapan bir doktora gittiğim için açılmadı cnm ama yine çektirmeyi düşünüyorum bakalım

O çok önemli ya benimde çekildiği zaman narkozun etkisinde uyandığımda hala masada yatıyordum. Üzerim kan içinde. Yanımda sadece eşim. Çok kötü ağrıyla uyandım. Acillik oldum Tabi ordan direk bağıra çağıra ağrıyla kendim yürüyerek gittim. 2 gün kendime gelemedim daha benden önce çekilen arkadaşım da başka doktora olmuştu. O çekimden sonra yürüyerek eve gitti. Doktor cidden çok önemli iyi araştırmak gerekiyor

Oncelikle sen adetin 2. 3. günü kan testi ver doktor zaten yonlendirir . Esinde urologa görünsün semen testi versin . Ilk adim bunları yapin insallah sorunsuz saglicakla kavusursun bebegine .
Adetime daha var ama ben yarın gidip enazından bir başlangıç yapacağım teşekkürler inşallah

Hoşgeldin aramiza canim covid 19 a meydan okuyup hergun yumurta takibi yaptirdim ama bu ay aksilige bak 21. Gun yumurtladim adetim 3 gun gecti test yaptm.negatif ne adet var ne gebelik
Hoşbulduk canım. Sanırım bu da bizim sınavımız Allah en kısa zamanda beklediğimizi versin inşallah

Bazilarina cok kolay bazilarina zor bazilarina kolay ben sehirde ovulasyon testi birakmadim almaktan bazilari test nedir bilmiyor hayat garip bende cok cabaliyorum etrafimda patir patir doguruyolar
Ay ben de sürekli gebelik testi alıyordum eczaneler tanıdı artık. Geç olsun da en güzeli olsun inşallah napalım

Ay inşallah yaşınız da genç avantajlısınız

Gerçekten o kadar zor ki sadece yaşı geçenler için değil artık her yaş grubu için seni çok iyi anlıyorum sabret gününü bekliyor

Bende bir buçuk senedir uğraşıyorum bir sorun yok tu ama sanırım ben yumurtlama tarihini tamamen yanlış hesaplamışım takvime göre hesaplıyordum hep adetlerim düzenli 30 günde bir olurum yumurtlama da 14 15 gösteriyordu.ovülasyon testleriyle ilk defa bu ay her gün test yaptım ve 22.gün yumurtlama oldu ovülasyon testlerini çok iyi takip edin derim ben bundan sonra öyle yapacağım

Ben de 1 kere denedim uygulamayla aynı gündü denedim olmadı yine birdaha da yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…