Ne zormuş hamile kalmak

Kızlar selam bugün doktora gittim. Diğer doktorlar gibi heeşeyün yolunda olduğunu bu ay bile hamile kalabileceğimi söyledi. Eşime Best Vm ve bana da Q folin ilaçlarını verdi. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum işe yarar mı şansı arttırır dedi. Olmazsa adetin 2. Günü ben kan testlerini vereceğim eşim de sperm testi. Bakalım nasıl olacak şuan için durum bu

Merhaba canım aynı durumdayız 9 aydır deniyoruz bizimde olmadı henüz ben 30 yaşındayım eşim 33 yaşında ve gerçekten insanların sormasindan yada soramayip karnımı incelemesinden bıktım Allah yardımcımız olsun

Ben genellikle uygulamadaki gündür diye düşünüyordum
Bu ay gebelik olursa inşallah size bilgi vereceğim çünkü uygulama tutmuyor demektir olursa çünkü uygulamaya göre 2 gün önceydi degerlendirdik ama 2 gün sonra doktora gittim agrım var diye muayene ederken yumurtanın çatladığını söyledi bugün mutlaka yapın dedi Ve biz uygulamaya göre 2 gün önce saniyoduk bakalım bekliyorum

İnşallah bizde biran önce hamile kalırız ben çok üzülüyorum

Bende senin gibi hamile kalmak bu kadar zor olmamalı diyordum. Evlenince hemen kalacağımı düşünüyordum. 1,5 yıl geçti aradan ve ancak pozitif çizgiyi görebildim. Ama şimdide dış gebelik mi kese görünecek mi sıkıntıları başlıyor ki bu belirsizlik insanı her anlamda yıpratıyor. Yani gebeliğin her süreci sıkıntılı.
Gebe kalacakmıyım, keseyi görecekmiyim, kalbi atacak mı, sağlıklı doğacak mı, doğum nasıl olacak, bakımı nasıl olacak

Binlerce soru anlayacağın. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun gerçekten çok zor ve sabır gerektiren bir süreç.

İnşallah olur en kısa sürede biz de kurtuluruz bu sıkıntılardan

Moralini bozma. Bende ergenliğimden beri pkos var. 4 sene denedik olmadı. Koronadan önce, şubat ayında bir tüp bebek merkezi ile anlaştık. Nisana kadar kilo ver gel tedaviye başlayalım dedi. İnsülin direncim yüksek çıktığı için de bir ilaç verdi. Düzenli kullan kilo vermeni kolaylaştıracak dedi. Mart ayında korona çıktı, dedik böyle olmaz erteleyelim. Vardır bunda da hayır. 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Sen kalbini bozma, vardır elbet bir zamanı.

Yaaa çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de versin inşallah belirsizlik umutsuzluğa düşürüyor bazen

Yaaa çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de versin inşallah belirsizlik umutsuzluğa düşürüyor bazen
Amin inşallah. Bu işi stres yapmaman en büyük tavsiyemdir. Kafana takmamaya çalış. Bir yerde okumuştum, diyordu ki: siz bebek olsanız, stresli birinde yer edinmek ister miydiniz kendinize? Bu cidden aydınlanma yaşatmıştı bende. Umarım en kısa ve sizin için en hayırlı zamanda gelir bebeğiniz.

Canım merhaba me yaptın bu kullandıkların işe yaradı mı ve doktor neye göre verdi yni bende alabilir miyim acaba

Çok haklısın kafama takmamaya çalışıyorum ama hep aklımın bir ucunda inşallah çok bekletmez teşekkürler canım

Canım merhaba me yaptın bu kullandıkların işe yaradı mı ve doktor neye göre verdi yni bende alabilir miyim acaba
Merhaba canım maalesef işe yaramadı. Testlerimiz herşeyimiz normal ama olmuyor. Geçen klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı. Bu ay da femera ve çatlatm a iğnesi kullanacağım. Yine olmazsa rahim filmi çekilecek. Her yolu deniyoruz bakalım. Q folin kullanabilirsin folik asit ama daha çok vitamin var içünde zararsız yani

Canım herşeyin hayırlısı olsun İnan bu çok önemli Allah biliyor zamanını en kısa sürede ve en hayırlı zamanda nasp eder inşallah bizde 11 ay olacak istiyoruz doktorada gittim bişey yok Allah’a bıraktık artık o biliyor zamanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…