Ne yedin kızz.... Bir günümüz kaçamaksız geçmiyor yanBozdum bu gün ben
4 tane3 tane olunca haklısın.. uyuyan çocuk da uyuyor yani uykuyu seven saatini şaşırmadan uyuyor.. uyumayanlar da anne uğraşıyor işte.. Allah yardımcın olsun ♥
MuhallebiNe yedin kızz.... Bir günümüz kaçamaksız geçmiyor yanben de senin gibiyim ıslak kek döküp başına geçmesini var.. bugün bir yer de gördüm ikram edildi yemedim ama aklım fikrim orada kaldı
Benim boyum 165 kilom 75Boyum 1.68 canım 70 kilomben de çok kötüyüm ya tatlı istiyorum.. dipfiriz de aşure var Allah'ım açım benynim aç..
4 tane
Bebişe yaptın sen de yedin haMuhallebi
E sen ben den daha toplucasın ama pardesü omzundan nasıl sarılıyor kızBenim boyum 165 kilom 75bayramda 65 olmak istiyorum
Yoo bizzat kendime yaptımBebişe yaptın sen de yedin ha
Hadi bugün güzel başla kaçamak olmasın
Aynen ben de ondan şaşırdım senin pardesünün kesimi dar bence.E sen ben den daha toplucasın ama pardesü omzundan nasıl sarılıyor kızbelki boydur ya ben daha uzunum ya..
75 kiloydum sabah haftaya hedefim 71Gün ay dın ♥
70.1 ile haftaya başlıyorum..hedefim diğer cuma 69.6... daha fazla değil ..
Hafta da 500 Gr olsun bana çünkü arada kaçırdıklarım anca toplarlar benş
Aynı duygular içerisindeyim. Ama kimse de beni anlamıyor bir de dalga geçiyorlarhanmeli ,
Her açım dediğinde kendimi yokladım.
Ben tokken de açım.
İçimdeki boşluğu yemekle dolduruyor gibiyim.
Midenin açlığı değil de sanki ruhun açlığı gibi.
Kendime çok üzülüyorum.
Hayatımda başka şeyler var düzene girmesi gereken, onlar düzene girmedikçe yemem de düzene girmiyor.
Onlar da düzene girmiyor bir türlü.
Bir kısır döngünün içindeyim.
Yemekler beni esir almış gibi.
Aa çok şaşırdım.Aynı duygular içerisindeyim. Ama kimse de beni anlamıyor bir de dalga geçiyorlaro kadar zor bir hayatım var ki. Bazen isyan etmek üzere buluyorum kendimi hemen şükür sebeplerimi yazıyorum
Düzen düzen.. gerçekten o kadar önemli. Ki.. ama hani ailevi bir mesele değilse ise eş ile olan bir problem vs.. düzelir inşallah oda düzelir ama daha zor galiba .. ama yemek uyku ev iş aş.. düzen kurulur bi şekil de..hanmeli ,
Her açım dediğinde kendimi yokladım.
Ben tokken de açım.
İçimdeki boşluğu yemekle dolduruyor gibiyim.
Midenin açlığı değil de sanki ruhun açlığı gibi.
Kendime çok üzülüyorum.
Hayatımda başka şeyler var düzene girmesi gereken, onlar düzene girmedikçe yemem de düzene girmiyor.
Onlar da düzene girmiyor bir türlü.
Bir kısır döngünün içindeyim.
Yemekler beni esir almış gibi.
He sen kendi kendine kaşındın.. valla ben de de aşure var ama yemicem.. 43 gün kaldı ve bu hafta bir kilo hedef yaptım.. şu göbek olsun istemiyorum düğünde bayramda..Yoo bizzat kendime yaptımbebişe şeker yedirmiyorum.. başladım kesinlikle bozmak yok gerçekten
Aynen ben de ondan şaşırdım senin pardesünün kesimi dar bence.
Ya abartma işte... 74 olsun.. yapabileceğin bir şey koy.. sonra cayaesın75 kiloydum sabah haftaya hedefim 71abartmasam olmaz
Aa çok şaşırdım.
Çok pozitif ve eğlencelisin mesajlarında oysa.
Belki içine atıp dışa farklı yansıtıyorsundur. Ya da özünde çok neşelisindir ama bu dönem hayat böyle gitmiştir.
Ben etrafla pek paylaşmıyorum. Konuşmak, anlatmak işe yaramıyor. Belki de bu yüzden bu kadar çok yiyorum. Yemek düzenimden moralimin nasıl olduğu çok rahat çözülür. Ama çözen yok:)
Amannn 500 gr için kendimi yoramam diyorum sonraDüzen düzen.. gerçekten o kadar önemli. Ki.. ama hani ailevi bir mesele değilse ise eş ile olan bir problem vs.. düzelir inşallah oda düzelir ama daha zor galiba .. ama yemek uyku ev iş aş.. düzen kurulur bi şekil de..
Ben de çok düzene takan biriyim abartı değil ama belli bir döngü vardır.. heleki bebek olunca daha da önem verdim buna yani bence çocuklar düzen olduğunda huzurlu oluyorlar.. ne zaman ne yapılacağını bilince aileye daha çok katılıyorlar..
He sen kendi kendine kaşındın.. valla ben de de aşure var ama yemicem.. 43 gün kaldı ve bu hafta bir kilo hedef yaptım.. şu göbek olsun istemiyorum düğünde bayramda..
Evet dar olabilir.. en son aldığım keten zaten bir de çekti falan.. oluyor ama hatların meydanda o yüzden giyemedim..
Ya abartma işte... 74 olsun.. yapabileceğin bir şey koy.. sonra cayaesın
Amannn 500 gr için kendimi yoramam diyorum sonra
Biz kadınlar... Hep böyleyiz.. bizimle de paylaşabilirsin sıkıntılarını inşallah hepsine tek tek çözüm bulunur..Ben de çevremle çok paylaşmıyorum. KK da yazıyorum arada işte. Genelde içime atıyorum atıyorum sonra bir patlıyor çok fena oluyor
İlk hafta çok gider diye düşünüyorum canım bakalım kaç gidecek.Kız az olsun öz olsun.. azar azar gidince sıkılaşmada oluyor hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?