Nebevi beslenme

Ben gece en erken 3 gibi uyuyabiliyorum. Sabah namazdan sonra yaptım yaptım yoksa 7 gibi çocuklar kalkıyor zaten gece 3 e kadar yine koşturmaca. Bakalım namazdan sonra 15 dakikayla başlayacağım sabah.
Kız sabah namazı zaten 4 tek giriyor sen gece 3 tek yatıyorum diyon..

Kız sabah namazı zaten 4 tek giriyor sen gece 3 tek yatıyorum diyon..
4:30 da kalkıyorum canım. Sonra yine yatıyorum bazen kalkamıyorum tabii. Benim en şanslı günümde uyuduğum 4 saat maalesef. O da olmuyor çoğunlukla.

Evet canım.. bugün ben geçiştirdim hep ya öyle yemek vs yemedim..
Çay gün içinde de içiyor muusn ki çok değil bence
Evet sürekli kahve ve çay bardağıyla dolanıyorum sonunda uyumayan çocukla çocukla sabahlıyorum

Sabah
3 yumurta ( yumurtalar çok küçüktü bıldırcın yumurtasından az daha büyük)
1 bağ tere yarım salatalık yarım domates 2 kaşık zeytin yağı az tuz ile salata

Öğle 3 yumurtadan omlet 1,5 dilim tam buğday ekmeği

Öğleden sonra 5 kayısı

Akşam: 5 hurma 1 kase yoğurt 5 kayısı daha

Akşam lahana yiyecektim ama şeker ihtiycımı karşılasın diye meyve yedim acıkırsam yine hurma yoğurt yiyeceğim akşam.

Su 1,5 lt

Pek nebevi olmadı Yarın daha güzel olacak

Maşallah sana uykusuz dayanabiliyorsun... Benim oğlan akşam Max 8 de yatar sabah min 5 te en geç 7 de kalkar.. o Aralık'ta ben de en fazla bir iki dizi izliyip yorgunluktan 11 gibi uyuyup kalıyorum.. senin gibi hayatta dayanamam gerçekten nasıl bir irade.. bi de spor yapcam diye uğraşıyorsun..

Ben dün gece güzel bozdum.. tüm gün kötü gitti zaten .. o yüzden adam akıllı saatli programlı yazarak ilerleyeyim dedim..
Şimdi bir bardak limonlu su içtim oğlanı uyuttum kahvaltı yapıyorum klasik kah.. ama yeşillik var mutlaka nebevi sünnet akşama da trit var et çıkardım dünden kalan lavaşlarım var kurdular çöp olmasın diye trit yapıcam.. ve yoğurtlu semizotu

Ben devam ediyorum canım. Spor da leslie 1 mil yapıyorum arkasından 200 ip atlıyorum. Bebeği pusete koyuyorum. Aaa oooo yaaa bak bak bak hobaaa diye diye yapıyorum oğlum da yanımda benle hoplayıp zıplıyor kız da koltukta oturuyor bize bakıyor

Niyet ettim mi bi şekil de oluyor maşallah sana.. bugün nasıl geçti tartı eksi gösteriyor mu

Tartılmıyorum canım cumadan cumaya bakalım.
Zorlanıyorum aslında emzirince özellikle canım tatlı çekiyor ama idare etmeye çalışıyorum bakalım ne zamana kadar giderim
En güzeli hurma canim caylarin yanina ozellikle icine findik ceviz veya bademle atistirma istegini cok guzel goruyor hemde kaliteli süt yapiyor.lifli yapisindan kabizlik sorununada iyi gelir ayrica sekerini dengelemek icin biraz suda bekletebilirsin veya sutle tuketebilirsin o zamanda hem tok tutar hemde sekerini dengeler. Tabiki sunnet uzere hurmayi 1,3,5,7.... gibi tek sayida tüketmek gerekir bilimsel olarak kanitlanmis bir suru faydasi var :)

Dayanamadım tartıldım hiç değişiklik yok tartıda ama neden daha önce de diyetisyenlerle denedim yine olmadı uykusuzluğa bağladılar ne yani çocuklar uyumadan ben zayıflayamayacak mıyım

Tartılmıyorum canım cumadan cumaya bakalım.
Zorlanıyorum aslında emzirince özellikle canım tatlı çekiyor ama idare etmeye çalışıyorum bakalım ne zamana kadar giderim
Ya o tatlı yok mu.. emzirdiğimiz için mi her gün her gün tatlı krizi yaşıyoruz? Ya önüme koysalar inan sınırsız çikolata yerim.. ev de bak pekmez vs var gibip gelip kaşıklıyorum..
Tatlı krizine iyi gelir meyve hurma vs diyorlar ama beni hiç bir şey kesmiyor .. sen napıyorsun atlatmak için?

Dayanamadım tartıldım hiç değişiklik yok tartıda ama neden daha önce de diyetisyenlerle denedim yine olmadı uykusuzluğa bağladılar ne yani çocuklar uyumadan ben zayıflayamayacak mıyım
E daha dur yeni başladık... Fark olur bence biraz daha gayret et..
Uykısızluk mantıklı bir neden aslın da ama çözüm için neler yapılabilir ki?
Neden uyumuyor senin bebişler?

Hesabımda yanlışlık yok ise bayrama 44 gün var.. ve bana 44 neden yeni aldığım pardesü dar geldi.. yuh ya.. keten diye ama diğer pardesüler iyi duruyor amma göbek çok meydan da

44 günde hafta da 500 Gr versem yeter ya..
Yarın tartılıp bir plan yapılan kendime.. hem bayrama hem düğüne o göbek olmadan gitmem lazım .. sıkılaşmak lazım gerçekten doğum benim vücudumu çok genişletti.. önceden bu kilodaylen daha zayıf görüyordum..

44 mü kalmış. Ramazan bayramının 3. gününden beri diyete başlayacağım bu gün yine bozdum. Tartıyı kaldırmak iyi olacak sanırım tartılınca moralim bozuluyor diyeti de bozuyorum
Senin boyun kilon kaç ki. Benim pardesüm de 44 ama bol geliyor omuzlar falan düşüyor

E daha dur yeni başladık... Fark olur bence biraz daha gayret et..
Uykısızluk mantıklı bir neden aslın da ama çözüm için neler yapılabilir ki?
Neden uyumuyor senin bebişler?
Biri uyusa biri uyumuyor canım yaa ben de bilmiyorum. İlaç kullanmak da istemiyorum

Bozdum bu gün ben

Boyum 1.68 canım 70 kilom ben de çok kötüyüm ya tatlı istiyorum.. dipfiriz de aşure var Allah'ım açım benynim aç..

Biri uyusa biri uyumuyor canım yaa ben de bilmiyorum. İlaç kullanmak da istemiyorum
3 tane olunca haklısın.. uyuyan çocuk da uyuyor yani uykuyu seven saatini şaşırmadan uyuyor.. uyumayanlar da anne uğraşıyor işte.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…