çok haklısın canım.. orucu sadece midemize değil dilimize de tutturmak lazım..Kavuşursun canım niye kavuşamayasın.
Sen niyetini hiç bozma, oruç tutmakla zayıflamak arasında bağ kurmayı doğru bulmuyorum ben.
Oruç allah rızası için tutulup başka hiçbir niyet girmemeli araya. Neticesinde zayıflanır veya kilo alınır, veya kiloyla ilgili hiçbir şey olmaz. Bunlar önemli değil. Bunlar amaç veya araç değil.
Önemli olan ruhen de oruç tutabilmek, nefsi terbiye edebilmek; aslında sadece rıza-yı ilahi...
günlük olunca :) belki muhabeet olur diye yazıyorum işteBence siz başlığı değiştirip diş takibi olarak konuya devam etseniz daha iyi olucak
Gidebildiği kadar cnaım ya.. Bayram da bozdul işte şimdi tekrar vermeye çalışıyrum.. 65 de sabit kalamadım.. daha fazlasını vermek istediğim de De sütüm azalıyorhanmeli nasıl gidiyor?
Kurban da bnim görümcemin düğünü var... 63 lerde olsam yeter ya... Ben de 70 küsüratlarda geziyorum..Ben de bi türlü istikrar sağlayamadım ama bu sefer kesin başlıyorum Kurbana 49 gün var 10 kilo hedefim. Menü yazayım ben de buraya sen de başla tekrar hadi yazmaya
Çok geçmiş olsun canım. Sünnete uygun beslenmek zaten tek çeşit olduğu için her öğün tek çeşit tüketerek neyin tetiklediğini rahatlıkla bulabilirsin. Mesela sabah kahvaltıda ben yumurta tere yiyeceğim sadece. Belki doymazsam zeytin yerim arkasından.bu gün yapamadım yine ama yarın kesin kesin başlıyorumKurban da bnim görümcemin düğünü var... 63 lerde olsam yeter ya... Ben de 70 küsüratlarda geziyorum..
Hadi beraber yapaılım anka valla güzel olur...
Ben bir yandan oğlum atopik benim gibi cşdi kızardı bir yiyecek dokunuyor aylardır bulamadım..
Kilo vercek korkusuyla ona da bir perhiz yapamadım
Ama mecburum artık.. en başa dönğcem el gıda da.. onunda notları ı almam lazım.. buradan kendimi takip edeyim.. ben de çoğunlukla oğlan ne yerse yicem ben de de egzama var.. bakalım neler bekliyor bizi
Ben gece en erken 3 gibi uyuyabiliyorum. Sabah namazdan sonra yaptım yaptım yoksa 7 gibi çocuklar kalkıyor zaten gece 3 e kadar yine koşturmaca. Bakalım namazdan sonra 15 dakikayla başlayacağım sabah.Spora bi çözüm bulmak lazım çok üşeniyorum.. açıkçası tüm gün oplanla aşağı yukarı.. oyun oynuyoruz çok da fermanın kalmıyor.. uyurken yapılır ama o zaman da bir sıcak kahve iyi geliyor
Evet canım.. bugün ben geçiştirdim hep ya öyle yemek vs yemedim..hanmeli başladın mı
Ben sabah 2 yumurta yedim yanında yarım domates, yarım salatalık, 1 bağ tere ile salata yaptım. 4-5 bardak da çay içtim. Çayı azaltmam lazım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?