Nebevi beslenme

çok haklısın canım.. orucu sadece midemize değil dilimize de tutturmak lazım..
belki zikir yaparak belki kötü konuşmayarak...
bu yıl da inşallah dil orucuna niyet edelim

hayırlısı ile bir sene sonra oğlum büyür ve rahatça tutarım onunla beraber mukabelere giderim teravihlere gierim
ki şimdide gidicem de :) o büyüdükçe onun için daha anlamlı olmaya başlayacak her şey

ramazanı şerifte ilk gün :):)

evde ders çalışıyorum :)
oğlan çok sıkılıyor artık evde hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldı yavrum.. az daha sabır haftaya annemlere gidicem orada çok daha güzel geçiyor günler..

ve oruç tuttum...

saat 12 de emzirdim doydu çok şükür.. iftar için kendime şekersiz kuru meyve ve elma hoşafı yaptım..
sebze yemeğim ve un helvam da var.. un helvası sıkıntı ama canım çekti..
böyle notlr alarak devam edeyim diyorum..
gündüz doya doya 2 kez emse yeter.. sabaha karşı da emiyor çünkü sabah kahvaltıya tok oturuyor.. bi de şimdi akşam 6 da emsin çok iyi olur.. umarım süt olur..

olmazsa eğer bir ikişer gün ara vere vere tutucam..

diğer sıkıntım 2 dişi oğlumun.. ve yani gerçekten bile bile ısırıyor ya.. ben kendimi geri çekince de hoşuna gidiyor gülüyor

ısırma diyorum bna bakıp sırıtıyor.. hani saha 7 aylık bebesin napıyon yani.. bile bile ısırıyor

dün akşam saat 18.30 da emdi.. sonra uyudu gece de 12 de 4 de emdi.. sabaha karşı saat 6 bucukta sütüm vardı ama emmek istemedi ben de süt su karışımı verdim..

şu an saat 11 gündüz daha emzirmedim uyanınca emzirmeye çalışıcam sabah kahvaltı yaptırdım

dün de güzel gitti. gündüz 12 akşam 6 da emdi.. gece de yine 12.30 da emdi sabaha karşı 6 da yine emdi..

böyle bir rutin tutturduk gidiyoruz saat 12 ve 6 larda emiyor gece ve gündüz ..arada gün içinde yine pirinç süt ek gıda alıyor tabii.. su süt karışımı max 250 cc alıyor ama nadir çoğunlukla 125 de kalıyor.. bi de gece de alıyor tabii 125 cc kadar..
mesela dün gece saat 12.30 da emdi sonra saat 3 de uyandı emmek istedi ama süt yoktu yani ben de sıktım damla damla çıktı hep emse daha çok gelecek ama direk ağladı ben de 125 cc süt su verdim hepsini bitirip 6 ya kadar uyudu 6 da da o emmedi uykusunda ben aldım yanıma da öyle emzik gibi verdim ağzına eme eme akıttı içti epey yine..

bugün 3. gün bakalım nasıl gidicek... işte şimsi saat 12 de emmesi lazım sonra akşam yatarken yani 18.00 gibi inşallah süt olur..
iftarda yine hoşarf çorba vs vardı su da içtim epey.. süt yapan şeyler tükettim rezene anason soğan vs gibi..

bi de 3. diş geldi..ama nereden

üst yan diş....

daha tavşan dişleri çıkmamışltı yan diş geldi

sıra bozulabiliyormuş demekki ben tavşan dişleri bekliyordum...

Bence siz başlığı değiştirip diş takibi olarak konuya devam etseniz daha iyi olucak

beslenmemden bahsedicek olursam...

iftarda az yiyorum zaten çok hızlı doyuyorum.. sahur yok var gibi.. sadece bir kaç gündür hoşaf içtim sahurda..

kilom da 66.7 oldu..

sütüm de azalma artma yok ya.. ama zaten emzirmek artık işkenceye döndü.. dün kanattı oğlum ve çok sıslıyorlar.. o eğlence sanıyor ama istemsiz öyle bi sesi yükseliyorki korkacak diye ben korkuyorum o şu an eğleniyor ama bana git gide zulüm oldu..

dün öyle ısırınca iki defa kalkıp fırladım yanından .. hani çocuk da noluyo diyecek annem meme vermiyor çekince ağlıyor anlamıyor ki.. bulduğu her şeyi ısırıyor.. emzik biberon oyuncak ne varsa..

ev de hurma kalmadı.. o kadar çok yedim ki bitirdim hepsini.. hurma da sınırım yok hiç.. bazıları da 3-5 sonra tıkıyor diyor valla 20 yediğimi bilirim ne tıkıyor ne yetiyor

Ben de bi türlü istikrar sağlayamadım ama bu sefer kesin başlıyorum Kurbana 49 gün var 10 kilo hedefim. Menü yazayım ben de buraya sen de başla tekrar hadi yazmaya

Ben de bi türlü istikrar sağlayamadım ama bu sefer kesin başlıyorum Kurbana 49 gün var 10 kilo hedefim. Menü yazayım ben de buraya sen de başla tekrar hadi yazmaya
Kurban da bnim görümcemin düğünü var... 63 lerde olsam yeter ya... Ben de 70 küsüratlarda geziyorum..
Hadi beraber yapaılım anka valla güzel olur...

Ben bir yandan oğlum atopik benim gibi cşdi kızardı bir yiyecek dokunuyor aylardır bulamadım..
Kilo vercek korkusuyla ona da bir perhiz yapamadım
Ama mecburum artık.. en başa dönğcem el gıda da.. onunda notları ı almam lazım.. buradan kendimi takip edeyim.. ben de çoğunlukla oğlan ne yerse yicem ben de de egzama var.. bakalım neler bekliyor bizi

Spora bi çözüm bulmak lazım çok üşeniyorum.. açıkçası tüm gün oplanla aşağı yukarı.. oyun oynuyoruz çok da fermanın kalmıyor.. uyurken yapılır ama o zaman da bir sıcak kahve iyi geliyor

Çok geçmiş olsun canım. Sünnete uygun beslenmek zaten tek çeşit olduğu için her öğün tek çeşit tüketerek neyin tetiklediğini rahatlıkla bulabilirsin. Mesela sabah kahvaltıda ben yumurta tere yiyeceğim sadece. Belki doymazsam zeytin yerim arkasından.bu gün yapamadım yine ama yarın kesin kesin başlıyorum Başla sen de sabah mutlaka bekliyorum kahvaltı ve tartı resmini

Ben gece en erken 3 gibi uyuyabiliyorum. Sabah namazdan sonra yaptım yaptım yoksa 7 gibi çocuklar kalkıyor zaten gece 3 e kadar yine koşturmaca. Bakalım namazdan sonra 15 dakikayla başlayacağım sabah.

hanmeli başladın mı

Ben sabah 2 yumurta yedim yanında yarım domates, yarım salatalık, 1 bağ tere ile salata yaptım. 4-5 bardak da çay içtim. Çayı azaltmam lazım aslında.

hanmeli başladın mı

Ben sabah 2 yumurta yedim yanında yarım domates, yarım salatalık, 1 bağ tere ile salata yaptım. 4-5 bardak da çay içtim. Çayı azaltmam lazım aslında.
Evet canım.. bugün ben geçiştirdim hep ya öyle yemek vs yemedim..
Çay gün içinde de içiyor muusn ki çok değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…