Nebevi beslenme

Sizlerin bebekleri var mı
Anka hoşgeldin tatlım

Sabah Leslie mi yaptım.. adımlarım 8 binde akşam 10 bin olacak..
Son öğünğ yedim acıkınca süt yulaf bir şeyler ayarlıcam

Yakışır yakışır. Boyum 172kilom 58ken fıstık gibiydim,manken gibiydim. Şimdi hamileyim kilo aldım ama doğumdan sonra yine kilo veririm

Yakışır yakışır. Boyum 172kilom 58ken fıstık gibiydim,manken gibiydim. Şimdi hamileyim kilo aldım ama doğumdan sonra yine kilo veririm
Sen de aynı benim gibi
Hamileyken çok yedim aslında az bile ...
Ama hep kendime diyordum doğumdan hemen sonra başlıcam diye böyle 9 ay motive oldum
Dediğim gibi de oldu
Sen de yapacaksın eminim

hayat tarzım bu benim. ikİ öğün ve bazen arada meyve.
3.doğumum olacak inşallah Kilo Vs kalmadı hatta bekarlıktan önceki kiloma döndüm.
emzirirken bile inan iki öğün bazen araları yok. Kilo için değil tabi sağlık için ve kabız oluyorm çok yiyince , oruç konusunda tembelim maalesef. onada uysam nasıl güzel olur ohh şükürler olsun. emzirme annelere,zencefil sirke bol süt yapıyor ve vitaminlerini arttırıyor, arada bol yeşillik, sebze yemekleri mevsimine uygun beslenme. herkesin işi gücü rast gitsin inşallah

Sen de aynı benim gibi ✌
Hamileyken çok yedim aslında az bile ...
Ama hep kendime diyordum doğumdan hemen sonra başlıcam diye böyle 9 ay motive oldum ♥
Dediğim gibi de oldu ✌
Sen de yapacaksın eminim
Hadi bakalım inşallah

İki ileri bir geri gidiyor:)) arada cozutuyorum ama önemli olan pes etmemek, kaldığın yerden devam edebilmek.
Ay yedin miiii???
Yedim, form bisküvi

Duygusal açlık evet...

Maşallah canım ne güzel dengeli düzenli beslenme şeklin var oruçta inşallah başlarsın :) ben bu ay pzetsi perş tuttum ama cuma cumartesi pazar üst üste oruçta 900yıllık sevap varmış.. ama bebekle 3 gün zorlar diye tutmadın hiç.. bu hafta da son..
Hoşbuldum canım. Benim 10- 9 - 2,5 yaşlarında ve 4 aylık kuzularım var :)
Hey gidi hey maşallah
İki ileri bir geri gidiyor:)) arada cozutuyorum ama önemli olan pes etmemek, kaldığın yerden devam edebilmek.

Yedim, form bisküvi
Yemeyeydin iyiydi bugün nasıl geçti bakalım
Maşallah yaa

hanmeli benim iki kızım var, 6.5 ve 4 yaşlarında
Maşallah kuzulara

ay valla dürten olsa tutarım aslında..ama son zamanlarda çok iştahsil kansız vitaminsiz geçiyor acaba oruçla tamamen halsizlik takatsz kalırmıyım diye düşünüyorum.

ay valla dürten olsa tutarım aslında..ama son zamanlarda çok iştahsil kansız vitaminsiz geçiyor acaba oruçla tamamen halsizlik takatsz kalırmıyım diye düşünüyorum.
Hamile misin?
Ben hamileyken hiç tutmadım..
Korktum ya.. ama iyi de yaptım bence sonuçta dinimiz buna izin vermiş hamile ve emzirenlere...
Şimdi kaza yapıyorum sütüm de bir eksilme olmadı çok şükür sadece tek başıma gurbetteyim bebekle sadece ben ilgileniyorum baba çok geç geliyor üst üste bir kaç gün dayanamam diye korkuyorum.. ramazan da anneme gidicem sanırım

34 haftalık hamileyim çok şükür. zor oluyor tutmak.

Yok canım tutmaya naptın.. iki öğün yemek yiyorsun zaten o bile bir başarı

elma sirkesi içiyorum ev yapımı. yağ tutmuyor vucudum , bunu yağları erittiğinde fark ettim tavsiye ederim. ve peygamberimiz sav tavsiye ediyor. hem nazara vucuddaki ağırlığı alıyor. inanarak içiyorum. çörekotuyağı içiyorum sabahları bir tatlı kaşığı. üzerine ılık sirkeli su. veya Zencefilli su. süt dopingi

Normal diyelim :)
Benim 10 bin geçti yarın tartıda kaç görmek istiyorsın bakalım?? mutluyumkiUSER] nerede??
Tavsiyeni ciddiye alıp hemen elma sirkesi yapımına bakıyorum ama önce namaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…