Yakışır yakışır. Boyum 172kilom 58ken fıstık gibiydim,manken gibiydim. Şimdi hamileyim kilo aldım ama doğumdan sonra yine kilo veririmTartılmayı hiç istemiyorum.. 68 lerdeyimdir kesin.. ki 65 e inmiş kadınım benbu kaçamaklar daha önemlisi karışık ve sağlıksız beslenmek hem kilomu arttırdı hem egzamalarımı...
2019..2019 6 şu rakamlarla sana giriş yapacam dedim yaptım yine 6 lı rakamlala bitirince. Semi ama Max 63 min 60 olarakdaha azı yakışmaz bana boyun 1.68
Sen de aynı benim gibiYakışır yakışır. Boyum 172kilom 58ken fıstık gibiydim,manken gibiydim. Şimdi hamileyim kilo aldım ama doğumdan sonra yine kilo veririm
Hadi bakalım inşallahSen de aynı benim gibi ✌
Hamileyken çok yedim aslında az bile ...
Ama hep kendime diyordum doğumdan hemen sonra başlıcam diye böyle 9 ay motive oldum ♥
Dediğim gibi de oldu ✌
Sen de yapacaksın eminim♥
Hoşbuldum canım. Benim 10- 9 - 2,5 yaşlarında ve 4 aylık kuzularım var :)Sizlerin bebekleri var mı
Anka hoşgeldin tatlım ♥
İki ileri bir geri gidiyor:)) arada cozutuyorum ama önemli olan pes etmemek, kaldığın yerden devam edebilmek.Nasıl gidiyor peki :) soya çok iyiydi aslında ama yapamadım ya.. kaçamak kaçamağı doğuruyorbir de ben ara öğünsüz gerçekten aç hissettiğim de yemek yemek istiyorum artık.. peygamber efendimiz de böyle yaparmış ya .. bi yoldan gidiyorsam bu yolda olsun istedim
Yedim, form bisküviAy yedin miiii???
Duygusal açlık evet...Bana da çok sıkıcı geldi oben de de var gerçek tıp.. öyle arada okuyorum .. ♥zaten onunla başladı bu mizansen uygun beslenme vs.. ama çok da kan grubuma göre dikkat edemiyorum... Aşama aşama şimdilik duygusal açlığı yenip istediğim kiloya şneyğm her şey yavaş yavaş
Maşallah yaaHoşbuldum canım. Benim 10- 9 - 2,5 yaşlarında ve 4 aylık kuzularım var :)
Maşallah canım ne güzel dengeli düzenli beslenme şeklin varhayat tarzım bu benim. ikİ öğün ve bazen arada meyve.
3.doğumum olacak inşallah Kilo Vs kalmadı hatta bekarlıktan önceki kiloma döndüm.
emzirirken bile inan iki öğün bazen araları yok. Kilo için değil tabi sağlık için ve kabız oluyorm çok yiyince , oruç konusunda tembelim maalesef. onada uysam nasıl güzel olur ohh şükürler olsun. emzirme annelere,zencefil sirke bol süt yapıyor ve vitaminlerini arttırıyor, arada bol yeşillik, sebze yemekleri mevsimine uygun beslenme. herkesin işi gücü rast gitsin inşallah
Hey gidi heyHoşbuldum canım. Benim 10- 9 - 2,5 yaşlarında ve 4 aylık kuzularım var :)
Yemeyeydin iyiydiİki ileri bir geri gidiyor:)) arada cozutuyorum ama önemli olan pes etmemek, kaldığın yerden devam edebilmek.
Yedim, form bisküvi
Maşallah kuzulara
Maşallah canım ne güzel dengeli düzenli beslenme şeklin varoruçta inşallah başlarsın :) ben bu ay pzetsi perş tuttum ama cuma cumartesi pazar üst üste oruçta 900yıllık sevap varmış.. ama bebekle 3 gün zorlar diye tutmadın hiç.. bu hafta da son..
Hey gidi heymaşallah
Yemeyeydin iyiydibugün nasıl geçti bakalım
Maşallah kuzulara ♥
Hamile misin?ay valla dürten olsa tutarım aslında..ama son zamanlarda çok iştahsil kansız vitaminsiz geçiyor acaba oruçla tamamen halsizlik takatsz kalırmıyım diye düşünüyorum.
34 haftalık hamileyim çok şükür. zor oluyor tutmak.Hamile misin?
Ben hamileyken hiç tutmadım..
Korktum ya.. ama iyi de yaptım bence sonuçta dinimiz buna izin vermiş hamile ve emzirenlere...
Şimdi kaza yapıyorum sütüm de bir eksilme olmadı çok şükür sadece tek başıma gurbetteyim bebekle sadece ben ilgileniyorum baba çok geç geliyor üst üste bir kaç gün dayanamam diye korkuyorum.. ramazan da anneme gidicem sanırım
Yok canım tutmaya naptın.. iki öğün yemek yiyorsun zaten o bile bir başarı34 haftalık hamileyim çok şükür. zor oluyor tutmak.
Normal diyelim :)Yemeyeydin iyiydibugün nasıl geçti bakalım
Yok canım tutmaya naptın.. iki öğün yemek yiyorsun zaten o bile bir başarı✌
Benim 10 bin geçtiNormal diyelim :)
Tavsiyeni ciddiye alıp hemen elma sirkesi yapımına bakıyorumelma sirkesi içiyorum ev yapımı. yağ tutmuyor vucudum , bunu yağları erittiğinde fark ettim tavsiye ederim. ve peygamberimiz sav tavsiye ediyor. hem nazara vucuddaki ağırlığı alıyor. inanarak içiyorum. çörekotuyağı içiyorum sabahları bir tatlı kaşığı. üzerine ılık sirkeli su. veya Zencefilli su. süt dopingi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?