- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
İşimiz bırakıyoruz canım.. yeni bir iş ev düzen o konumdayız.. daha eşim yanıma gelmedi işte 2020 ye kadar yavaş yavaş geçiş yapıcazHayatında nasıl bir değişiklik oldu tam anlayamadım?
Rabbim kolaylaştır sın hakkınızda hayırlısı olsun ..ummadıgın hayırlarla karsılastırsın...İşimiz bırakıyoruz canım.. yeni bir iş ev düzen o konumdayız.. daha eşim yanıma gelmedi işte 2020 ye kadar yavaş yavaş geçiş yapıcaz
Allah razı olsun kuzumRabbim kolaylaştır sın hakkınızda hayırlısı olsun ..ummadıgın hayırlarla karsılastırsın...
Çok güzel yaparsın canım.. ama az yeme ben o hatayı yaptım.. en az 1500 cal al yine de internette araştır.. sakın daha az kal alma olur mu aç kalmamaya çalış.. ders derken anlamadım?Merhaba devam ediyor musunuz dikkat etmeye?
Bende emziriyorum 2 ay olucak dogum yapali spora basladim bugun sagliksiz seyleri hayatimdan cikarmayi, faydali ve sut yapici seyler tuketmeyi hedefliyorum suan 70 kiloyum hedefim ilk olarak 65 sonra 58 olmak. 36 derse giricem 35 tane kaldi umarim bitene kadar istedigim gorunume kavusurum.eger devam ediyorsaniz size eslik etmek isterim
hmm yani bu konuyu açalı 1,5 ayda kilonuzda bir değişiklik olmadı sanırım.Merhaba kızlar...
Ben annemdeyken devam edemedim.. bildirim de gelmedi nedense yazdığınız ı görmedim hiç..
Evimdeyğm şimdi yarın inşallah oruç ile başlıyorum..
Sahuru sadece kefir ve hurma iftar da da sadece tek çeşit salata ve yoğurt yemeği düşünüyorum..
Spora basladim ya 36 ders var :) diyetisyene basladim zaten verdiği listeye uymaya calisiyorum bayaga dolu dolu bi liste sütümde bi azalma olmadi cok sukurÇok güzel yaparsın canım.. ama az yeme ben o hatayı yaptım.. en az 1500 cal al yine de internette araştır.. sakın daha az kal alma olur mu aç kalmamaya çalış.. ders derken anlamadım?
Canım tüm mesajları okuduysan gel gitler yaşıyorum.. en son 2 kilo verdim.. zaten vermem gereken 5 kilo var.. benim yapmaya çalıştığım alışkanlık haline getirmek.. nefis terbiyesi...hmm yani bu konuyu açalı 1,5 ayda kilonuzda bir değişiklik olmadı sanırım.
Çok şükür canım.. bi uzmanla hareket etmem çok daha güzel olmuş.. inşauhedefe varana kadar bırakmaSpora basladim ya 36 ders var :) diyetisyene basladim zaten verdiği listeye uymaya calisiyorum bayaga dolu dolu bi liste sütümde bi azalma olmadi cok sukur
Umarım cnaım yazarsın klonuYarin tarti gunu merak ediyorum umarim verebilmisimdir...
Hala emdigi icin ramazanda pide tatli vs. Tuketmessen guzel kilo verirsin.ben oruc tutamicam 2 aylik bebegim cunku. En guzeli iftar icin abdestli masaya oturup bir kase corba icip namazi kilmak. Bence bunu bi deneUmarım cnaım yazarsın klonuben de yarın iftara yakın tartışıp yazarım bayrama kadar kaç kilo gider acaba inşallah benim sütüm de de azalma olmaz.. oğlan 7 aylık oldu zaten topla. Da gece gündüz 6 kez emiyor bazen 4
Hala emiyor ama yok eskisi gibi değil ya.. artık farketmiyor.. emmesi kilo verdirmiyor.. ilk başta çok etmiyordu ama sütüm zamanla daha daha geç akmaya başladı.. ilk zamanlar iki saatte dolardı hemen oğlan emdiği gibi akardı sonra 4 saat 5-6 derken şimdi 8 saat.. 2 saat sonra da gelir ama o kadar geç ki emmek istemiyor oğlum da kızıyor hele açsa zaten yaygara... Ek gıda ya erken başladım o yüzden..Hala emdigi icin ramazanda pide tatli vs. Tuketmessen guzel kilo verirsin.ben oruc tutamicam 2 aylik bebegim cunku. En guzeli iftar icin abdestli masaya oturup bir kase corba icip namazi kilmak. Bence bunu bi dene
Ya emzirmek banada kilo verdirtmiyo hic.Hala emiyor ama yok eskisi gibi değil ya.. artık farketmiyor.. emmesi kilo verdirmiyor.. ilk başta çok etmiyordu ama sütüm zamanla daha daha geç akmaya başladı.. ilk zamanlar iki saatte dolardı hemen oğlan emdiği gibi akardı sonra 4 saat 5-6 derken şimdi 8 saat.. 2 saat sonra da gelir ama o kadar geç ki emmek istemiyor oğlum da kızıyor hele açsa zaten yaygara... Ek gıda ya erken başladım o yüzden..
Çorba her gün içemem ama işte tek bir çeşit yiyeceğim.. yarın kaza tutarak başlıyorum inşallah.. bu gece sahur yok
. Zaten hiç sahur yapmıcam sadece su ve hurma bir de kefir içebilirim..
65 in altına bi düşünmedim ne zamandır hep bu boğaz ya..
Bana da çok güzel kilo verdirdi ama artık pek etki etmiyor gibi..Ya emzirmek banada kilo verdirtmiyo hic.yakin bi arkadasim hayati boyunca 65 ti suan kizi 2 yasinda hic kismadan 55 kilo geziyo sinir oluyorum kefir icebiliyosan cok guzel bir besin
Tartıldın mıYa emzirmek banada kilo verdirtmiyo hic.yakin bi arkadasim hayati boyunca 65 ti suan kizi 2 yasinda hic kismadan 55 kilo geziyo sinir oluyorum kefir icebiliyosan cok guzel bir besin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?