- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Spor yapamadım maalesef. Spor çok iyi geliyor ama boşladım son zamanlarda. Vakit ve enerji sıkıntım oluyor.Benim 10 bin geçtiyarın tartıda kaç görmek istiyorsın bakalım??
O zaman öyle bır ruh hali içerisindeydim
Yapmaya çalıştığın şey en güzeli ve doğrusu bebeğim zaten.. onu bile halletsek el birlik gerisi çorap söküğü gibi...Spor yapamadım maalesef. Spor çok iyi geliyor ama boşladım son zamanlarda. Vakit ve enerji sıkıntım oluyor.
Yarın üç aşağı beş yukarı aynı gelirim tartıda, çok sürpriz değil, 56 civarı.
Aralık’ta başladım ben diyete, 64’le. Şimdi 56 küsurum. Hedef ne tam bilmiyorum olabildiğince 55’in altına inmek.
Ama şu anki kilomda mutluyum aslında, o yüzden mi rehavet geldi bilmiyorum.
Benim amacım aslında düzenli ve sağlıklı beslenmeyi oturtmak. Yeme ataklarımın önüne geçmek.
Bakma 64’le başladım diyorum ama normalde kilom o değil zaten, yeme krizleri sonrası aldım da aldım hiçbir kıyafetim olmadı falan filan uzun ve üzücü bir hikaye.
Normalde 57-58 kiloyum, 55 olduğum da olur 60’a çıktığım da.
Ay belli bir kilom bile yok
yeme bozukluğum var çünkü. Belli bir kilom değil de belli bir kilo aralığım var yani. İşte bunu kırmaya çalışıyorum, kilomu sabitlemeye çalışıyorum.
Yine öyle yeme krizleri geliyor ama ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum şu an asıl hedefim kilo vermekten ziyade nefsimle mücadele anlayacağın...
Değiştir gülümO zaman öyle bır ruh hali içerisindeydim
Heyt ve maşallah
Neden ne oldu?Bugpn de 8 bin de bırakıyorum..Leslie yaptım..
Canım çok sıkkın
İşler güçler canım... Dönüm noktasındayız da .. karar vermek uzun sürdükçe eziyet uzuyor...Neden ne oldu?
İnşallah canım hiç ara vermeden devamMasaAllah sana bende bu hafta diyet yapmadım ama koruma gıbı oldu bu hafta sabıt yanı pazartesi den sonra ivme kazandıracagım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?