- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
Merhabalar
dün gece ağlaya ağlaya uyudum. hem ayağımın acısı hem yüreğimin acısı. konuya ilk baştan gireyim.
dün dolap kurulumu yapıyorduk. annem babam ben. dün dolabın arkasını annemle ikimiz tutuyorduk babamda vidaları yerleştiriyordu bi anda dolap düştü. annem elinden bıraktı. ayağıma geldi. iki defa oldu bu ve bir sağ ayağıma bir sol ayağıma düştü aynı şekilde. anneme söylendim ayağım çok acıdı diye.
sonra aradan 2 saat filan geçti sağ ayağım feci bir şekilde ağrımaya başladı. öncesinde az acı vardı geçmişti. üzerine basamıyorum ayağımın ama. yok böyle bir acı.
annem buz getireyim koyalım dedi. yok dedim. sonra baktım geçmiyor. kendim aldım geldim. babamda noldu dedi. ayağım ağrıyor basamıyorum buz koycam dedim. daha demin birşey yoktu dedi.
bütün akşam sızlandım. biri de gelip iyi misin. o kadar mı kötü. acile gidelim mi. baktıralım. demedi.
bütün gece ağladım. hem acımdan hem bana karşı yapılan merhametsizlikten. merhametsizlik diyorum çünkü bir insan tanımadığı insan için bile bu kadar yapmaz diye düşünüyorum. işe geldim bugün hala ayağımın üzerine basamıyorum. ağrıyor iş çıkışı kendim acile gitcem. kimseden medet ummam artık.
ama moralim çok bozuk.insanın ailesinin böyle olması. böyle davranması. halimi gördüler. insan acır ya.bu kadar zor mu
bilmiyorum hafif bir şişlik var. basamıyorum çok acıyor. acilde röntgen çekerler dimi.Merhametsizlik bir anne babanın evladına yapacağı en büyük kötülük.
Geçmiş olsun, kırık ya da çatlak var giib sanki.
Morarma var mı? Çatlak olacak büyük ihtimalle. Bence ailen cahilliğinden dolayı böyle davrandı çok da şey yapmayınMerhabalar
dün gece ağlaya ağlaya uyudum. hem ayağımın acısı hem yüreğimin acısı. konuya ilk baştan gireyim.
dün dolap kurulumu yapıyorduk. annem babam ben. dün dolabın arkasını annemle ikimiz tutuyorduk babamda vidaları yerleştiriyordu bi anda dolap düştü. annem elinden bıraktı. ayağıma geldi. iki defa oldu bu ve bir sağ ayağıma bir sol ayağıma düştü aynı şekilde. anneme söylendim ayağım çok acıdı diye.
sonra aradan 2 saat filan geçti sağ ayağım feci bir şekilde ağrımaya başladı. öncesinde az acı vardı geçmişti. üzerine basamıyorum ayağımın ama. yok böyle bir acı.
annem buz getireyim koyalım dedi. yok dedim. sonra baktım geçmiyor. kendim aldım geldim. babamda noldu dedi. ayağım ağrıyor basamıyorum buz koycam dedim. daha demin birşey yoktu dedi.
bütün akşam sızlandım. biri de gelip iyi misin. o kadar mı kötü. acile gidelim mi. baktıralım. demedi.
bütün gece ağladım. hem acımdan hem bana karşı yapılan merhametsizlikten. merhametsizlik diyorum çünkü bir insan tanımadığı insan için bile bu kadar yapmaz diye düşünüyorum. işe geldim bugün hala ayağımın üzerine basamıyorum. ağrıyor iş çıkışı kendim acile gitcem. kimseden medet ummam artık.
ama moralim çok bozuk.insanın ailesinin böyle olması. böyle davranması. halimi gördüler. insan acır ya.bu kadar zor mu
çokta ilgili değillerdir. onlar için hayat annemin dizileri. babamın laptobu üzerine kurulu.Genelde nasıllar? Tamam iyi olmamış ama tek bir olay üzerinden yorum yapmak da olmuyor
ben söyledim zaten babama ayağım ağrıyor basamıyorum diye. baktı şiş gibi dedim. yok bişey abartma dedi. ne diyeyim ondan sonra.onları beklemeden sizin söylemeniz gerekmez mi?
çocuklaşmayın yani.
Ben de geçenlerde düştüm. Eve geldim durumu anlattım. Sordular ayağın ağrıyor mu nasılsın diye... Ayağımda sorun yok ama parmaklarım çizildi iltihap topladı dedim gösterdim... Annem evde bir krem var ondan sürelim dedi. Ben de tamam dedim ve parmaklarım yaralı olduğundan iş yapmadım suya sokmadım. Bazen sekerek yürüdüm bazen parmağım acıdı bağırdım. Çıkıp da doktora gidelim diye ısrar etmediler çünkü ihtiyaç duymadım teklif etmedim yani. Ama bence yeterli düzeyde ilgilendiler.çokta ilgili değillerdir. onlar için hayat annemin dizileri. babamın laptobu üzerine kurulu.
hasta olduğumda kendime kendim bakarım. doktora kendim giderim. nasıl oldun diye sormazlar. ölsem kenarda bakmazlar gibi.
üniye gidince 5 sene ayrı kaldık döndüğümde her şey değişti sanki. tamam önceden çokta üzerime titremezlerdi. ama bu kadar da değildi. her şey değişti bi anda .
söyledim anneme de babama da ayağım ağrıyor basamıyorum. şiş gibi dedim. babam baktı. daha demin birşey yoktu. şiş filan değil abartma kızım dedi.Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur.
Anneniz buz getirmek istemiş, istememişsiniz. Acaba çok mu tepkili davrandınız, onlar da kendilerini geri çektiler? Yani anlatış tarzınızdan, sanki dolabı bilerek ayağınıza düşürmüşler gibi kızdığınızı hissettim de, bilmem ki yanlış mı? Durumunuzun kötülüğünü fark etmemiş olabilirler, böyle tepkili davrandıysanız. Bütün gece ağladığınızı bilmiyorlardır zaten. Neden bunlar yerine, ayağım çok acıyor, üstüne basamıyorum, anne&baba ne yapsam iyi gelir diyemediniz? Ya da neden doktora gitmeyi talep etmediniz ki?
acile gitmek istiyorum diyebilirsin.ben söyledim zaten babama ayağım ağrıyor basamıyorum diye. baktı şiş gibi dedim. yok bişey abartma dedi. ne diyeyim ondan sonra.
Ben de geçenlerde düştüm. Eve geldim durumu anlattım. Sordular ayağın ağrıyor mu nasılsın diye... Ayağımda sorun yok ama parmaklarım çizildi iltihap topladı dedim gösterdim... Annem evde bir krem var ondan sürelim dedi. Ben de tamam dedim ve parmaklarım yaralı olduğundan iş yapmadım suya sokmadım. Bazen sekerek yürüdüm bazen parmağım acıdı bağırdım. Çıkıp da doktora gidelim diye ısrar etmediler çünkü ihtiyaç duymadım teklif etmedim yani. Ama bence yeterli düzeyde ilgilendiler.
Siz yukarıda anlattığım diyaloğu daha başında reddetmişsiniz. Sanırım başka yaralarınız var ve bu nedenle herşeyden anlam çıkarıyorsunuz.
desemde götürmeyeckerlini biliyorum dememe gerek yokacile gitmek istiyorum diyebilirsin.
Çekerler git mutlaka.bilmiyorum hafif bir şişlik var. basamıyorum çok acıyor. acilde röntgen çekerler dimi.
Ben sizin ayağınız ağrımıyordur demek istemedim yanlış anladınız. Diyaloğu baştan reddetmişsiniz gibi geldi. Ayağınıza buz koymayı teklif etmişler hayır gerek yok diyip sonra kendiniz almasaydınız keşke. Ağrınız artmış olabilir annenizden rica etseydiniz getirirdi ki zaten başta teklif etmişler. Buza rağmen geçmezse ben daha da kötü oldum yarın işe gidemeyeceğim doktora gidelim mi deseniz götürmezler miydi?keşke benle de yeterli düzeyde ilgilenmiş olsalardı.neyse ben anlattım anlatacaklarımı yaşamayan bilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?