- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Ya ben alkol icmem dogum gunuydu sarap actik ben bir bardakla sarhos olan tiplerdenim kiramadim ictim.oda tum siseyi icti aklinda ne varsa hayatiyla doktu vs.giderek yanlis yapmaktan korkuyorum.bunu teklif etti ama sanki cokta merakla beklemiyor cunku cevabimi henuz okumadi.disco bar ortami ise gitmeyecegimi yazdimCiddiye aliyor mu almiyor mu ogrenmek icin gidin bence. Baktiniz lakayt tavirlari var ortami terk eder bir daha muhattap olmazsiniz. Yasiniz kac bilmiyorum ama bir daha da yeni tanistiginiz birinin yaninda sarhos olmayin sakincali bir durum.
Evet arkadasi vw onum kiz arkadasi gidicek.. banada istersen sende gel dedi... bende bilmiyorum tuaf buldum.cunku tanimiyorum onlari hic sadece yakin arkadasidirArkadasi erkek ise dortlu takilmanin sinyallerini veriyor olabilir.
Anlayamadim ki benim anlamadigim biz ilk gorustuk ben ona hayatinda basarilar yazmistim tartistigimiz icin sonra engellemisti beni heryerden bugunde ben instagramdan yazdim sohbet ettik ben dedim yuzyuze sohbet edelim oda bugun yakin arkadasi ve onun jiz arkadasi ile bulusacaklarini istersen benimde gidebilecegimi soylediBence de keşke gitseydin, incelik yapmış gibi geldi bana.
Banada oyle geldiSıradan bir davet gibi geldi..
Demekki bir sans daha vermek istiyor seni tanımak istiyorAnlayamadim ki benim anlamadigim biz ilk gorustuk ben ona hayatinda basarilar yazmistim tartistigimiz icin sonra engellemisti beni heryerden bugunde ben instagramdan yazdim sohbet ettik ben dedim yuzyuze sohbet edelim oda bugun yakin arkadasi ve onun jiz arkadasi ile bulusacaklarini istersen benimde gidebilecegimi soyledi
Kız dur taramalı gibi az rahat ol relaks git gör ordaki tavırlarından anlarsın zaten az çokBanada oyle geldi
Bi kac sik var arkadasini ekmedi benim cin ama benlede gorusmek ister vs.
Yada egoist once onun istekleri onemli bende dahil olabilirim vs. Yada okuz sende gel dedi
Yada ne bileyim benden hoslaniyor ve beni saklamiyor gibi
Kendisi sirp .kultur dinler vs farkli... ama ne bileyim karmajarisik bir seydi yasadigimiz..birazda egoist bir insan bu.. oyuzden anlamadim.mesela simdi gormedi msjmi makina muhendisi yogun calisiyor...belki uyudu belkide sallamadi oylesine dedi pusman oldu oyuzden ne yazdigima bakmadi.gitmicegimi soyledim disco bar vs iseDemekki bir sans daha vermek istiyor seni tanımak istiyor
Hahaha kiz valla bende bilmiyorum arkadaslarini tanimiyorum oyuzden icimden gelmiyo onun icin hava hos tabiKız dur taramalı gibi az rahat ol relaks git gör ordaki tavırlarından anlarsın zaten az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?