Neden azıcık ince düşünemiyor bu adam!

canım ne söyleyim bilemedim kelin ilacı olsa başına sürermiş:KK14:ben yazacak olsam burdan köye yol olur, ben artık beklenti içine girmiyorum, ona göre plan yapmıyorum, hayatımın merkezine koymuyorum böyle inan daha keyifli oluyor, kafada rahat oluyor:KK19:
En iyisi yemin ederim keşke yapabilsem ben de az beklenti çok mutluluk..

Kari koca da olsaniz birbirinizin yerine imza atmaniz etik degil. Guven problem degil. Sadece etik degil. Hic dogru bulmadim.

Kari koca da olsaniz birbirinizin yerine imza atmaniz etik degil. Guven problem degil. Sadece etik degil. Hic dogru bulmadim.
Öyle cok önemli bi iş değil .. yani bu acıdan bakmadım ama dediğinizde düşündüm.. inanın cok basit bi prosedür gereği..

Öyle cok önemli bi iş değil .. yani bu acıdan bakmadım ama dediğinizde düşündüm.. inanın cok basit bi prosedür gereği..
Hic onemli degil ne oldugu, isterse yoklama kagidi olsun. Biz esimle cok sasiriyoruz bu sekilde birbirinin yerine imza atma olayina. Kesinlikle etik bir davranis degil. Annem dahi benim yerime imza atamaz ben de ayni sekilde onun yerine.

Hic onemli degil ne oldugu, isterse yoklama kagidi olsun. Biz esimle cok sasiriyoruz bu sekilde birbirinin yerine imza atmasina. Kesinlikle etik bir davranis degil. Annem dahi benim yerime imza atamaz ben de ayni sekilde onun yerine.
Saygı duyuyorum bakış açısı ben çok problem etmedim ..

Back
X