Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Ahh cnm yaa, ailelerle birlikte yasamayi dusunemiyorum ben.
Bu rahatligimiz hic olmayacakti.
Rabbim yardimcin olsun ins.
Bizimki de cok horluyor.
Bant kullaniyoruz bizde, hem sirtini donuyor adam, hemde horluyor.
Gece uykumdan bile uyandiriyor.
Sen esine yazdiklarin gb yaklasiyor musun peki?
Hani ondan beklemeden adim atiyor musun?

Aslında çok fazla konuşan biri değilim.
Eşimde benim gibi.
Tek istediğim iki öpücük, bir çift tatlı söz.
Çok görüyo bana.

Benim ki hiç minnet etmez valla.
Maç açıyorsa seyredilir sessizce

açık açık konuşsan.
ben ılk defa eşime BANA SARILIR MISIN dedıgımde cok sasırmıstı
noldu bırsey m oldu dıye hemen bı panık havası olustu
dedım yok bırsey kadınların bazen hatta cogu kez nedensız sarılmaya htıyacı olur.
bılmıyordum dedı.
üstüne üstlük benımkının ex sevgılı lıstesı burdan tutsan nerelere yol olur.
kısacası erkekler bunun farkında olamayabılıyor
ıstersek dılımızde tuy bıtmez ya
isteyiverek bakalım... ne dersın???

benimkide yoruldugu zaman cok horluyor:) diorum arkana dön horluosun zavallım donuo dıorum hala ses gelıo yuz ustu yat oda yatıo cnmm yaaa

galıba sevgılıyken kı sarılıp uyumalar, evlendıkten sonra arkayı dönüp horlamakla devam edıyor:18:

bence eşinizin nefes almakla ılgılı sıkıntısı olabılır belkı arkaasını döndüğünde daha rahat edıyordur, gece uyurken sız sarıldıgınızda tepkısı ne oluyor?

ama genel olarak cınsel anlamda da fazla yanaşmamasından yola cıkarak eşinizde bir sıkıntı sezdım yaşı kaç acaba ağır yorucu bır işi mi var ki? kafası dolu oldugundan belkı boyle davranıyordur,sizde seksı dolasın evde ama yaklasmayın ona hanı goster ama elletme derler ya aynı oyle ozaman daha cekıcı gelırsınız ona

ben ne adımlar atıyorum yaa arkadaşım bir görsen. 3 yıllık flört dönemimiz artı nişanlılık evlilik derken 5 yıl oldu. oda beni çok seviyor biliyorum ama gönlümü almak için beni mutlu etmek için veya ne biliyim yalnız kalmamız için hiçbir çabası yok! bebek düşünmüyordum ben sırf o baba olmak istiyor die 3 aylık evliyken çocuk yaptık. doğum yaptım biraz ilgisi arttı gibiydi, sonra geri aynı. bazı arkadaşlarınki gibi eve geldiğinde hoşgeldin-hoşbulduk, aile içinde günün nasıl geçti muhabbeti. ben bulaşık yıkarken o mutfakta sigara içer ki o anda da muhakkak ya telefonla görüşüyordur, ya hesap yapıyordur.... anlıycanız ot gibi yaşam. bu arada hem öğrenciyim üni okuyorum, hem bebeğim var. klasik ev kadınlığı benimki onda bile işte.. yemek içmek çamaşır bulaşık çocuk vs... gezmemiz tozmamız dışarıda yemek yememiz fln yok hiç... kocam sevmio çünkü

İsteyince sarılır da ben stiyorum ki kendiliğinden sarılsın.

Bir de benim ki iki kucaklamaya gelmiyor anında aklı başka yerine gidiyor.

Hep ben msj atıyorum.

Aşığım, özledi, seviyorum diye.

o DA ben de seni diyor , olay bitiyor.

ONun için o bana msj atana kadar ben de ona atmıycam.

Banane

bütün erkekler aynı.... ben duygusal bir paylaşım istiyorum, gidip sarılıyorum veya öpüyorum hemen farklı alarmlar veriyor. ha onuda kendi canı istemedi mi hayatta sevmiyor oldukça bencil... ama ben yok diyemiyorum küsüyor sen beni sevmio musun istemio musun die yaaa

hayatım inan bana unutuyor erkekler bızım bu ıhtıyacımızı onlarca erkek arkadasımdan(hemen fesatlık etmeyın sadece arkadasız) da teyıd ettım bunu.
sarılmak akıllarına gelmıyor.
sen bır ıkı sarıl sonra trıp at,
diğer konuda da "sen bana kendı ıstegınle gelıp samımı bır sekılde sarılmadan asla" dıye restı cek.
gun de on defa sarılır bu sefer

Ben hiç reddedemiyorum eşimi malum konu da.

Üzmek istemiyorum.

Oflayıp puflamaya başlıyor.Hemen dönüyorum geriye.

Sanırım üzmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…