Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

canım bir arkadasım eşine gerçekten deger veriordu seviordu da hatta diodu ki onla gezmeyi muhabbet etmeyi çok seviorm ama kesinlikle cinsel anlamda mutlu olamıorm..cinsel ilişkiden sora banyoya kendini kapatıp agladıını bile anlatmıstı..yani diyeceğim o ki bzn çok ii anlaştıın insanla bile ten uyumunu yakalayamıosun..acaba eşindeki de böle bişi mi bilemiorm ?ama durumun gerçekten zor ve üzüldüm senin adına..bi süre ne kendini ne de eşini zorlama istersen..bunu kendine bi görev gibi gördükçe daha da soğuyor sana karsı da kırıcı oluo olabilir..sakin olmaya çalış çok fazla üstüne gitme istersen

kandilllcim, inan bana yazdıklarını gülümseyerek okudum.
cunku bende yedı aylık evlıyım ve benım esımde bırebır aynı
oncelerı zoruma gıtmıstı.
sonra baktım olmuyor bunun nedenını sordum.
oyle yatmaya alısık oldugunu soyledı. ama ben dıger tarafa gectıgımde yıne sırtını donmedı bu sefer yuzu bana donuktu
bu sefer eskısı gıbı yatmak ıstedıgını soyleyınce sasırdım nedenını sordum sacların dedı sacların gece agzıma yuzume bulasıyor(ayy cok rezılım)
megerse saclarımdan rahatsızmıs belkı senın esınde de aynı takıntı vardır.
ama son konusmamızdan berı sadece cok cok yorgunsa arkasını doner yatar
o zamanda benı kendın ceker kolumun tekını kendıne dolar ve oyle uyur. bıldıgın ben arkadan sarılmısım gıbı bır manzara olur.( bak bence sen bu yontemı dene)
haa surekl yaparsa sakayla karısık tehdıt ederım (anladın sen konuyu :) )
anında duzelır

yanı ne yapıyoruz arkasına donuyorsa bızde arkadan sarılıyoruz.
bosuna kafaya takmıyoruz
cunku ne yaptıklarının farkında olmuyorlar cogu kez.
ha bırde tartısmadan kıbarca bu hareketten rahatsız oldugumuzu soyluyoruz.

haa sakın yanlıs anlama benı. nıyetım ders vermek degıl, sadece benım ıse yarayan yontemı paylaşmak

hhhmmm zor bir konu...
sırtını dönüp yatması ve ben böyle rahat ediyorum demesi normal bunu her erkek yapıyordur diye düşünüyorum...

ama 7 aylık bir evlilik süreci için ilişki sıklığını biraz az gördüm açıkcası...

bana göre sebepleri şunlar olabilir:

1. her erkek aynı sıklıkta ilişki istemez. bazıları cidden az ihtiyac duyar (tecrübe değil, okuduklarım veya duyduklarımdan yola çıkıyorum), bu ayrıca bilimsel olarak kilo fazlalığı ile de alakalı olabiliyormuş...ve cinsel isteksizlik ile ilgili herhangi başka bir psikolojik neden belki....???

2. erkeklerin aklı/zihni boş olmazsa, ilişki istekleri azalırmış ve hatta yok olabilirmiş diye okumuştum, tabi bu kadınlar için de geçerlidir diye düsünüyorum...
--> bu herşey olabilir: ailevi problemler, işyeri ile ilgili sorunlar, gelecek kaygısı, toplumsal baskı vs vs...bundan dolayı ilişkiden zevk de almıyor olabilirler, yani bu durum kadının kendisi ile alakalı olmayabilir...

3. siz, yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında mı yaşıyordunuz? ikiniz de ailelerinizden uzakmıydınız?
bu durumda belki yurtdışında olmakla bir sorunu vardır, ailesinden arkadaşlarından uzak olmasıyla? (türkiyede olsaydık böyle olmazdı diye birşey yazmışınız galiba yanlış hatırlamıyorsam???)

--> eğer sebep bu olabilirse, o zaman yurtdışında kalmanın avantaj ve dezavantajlarnı tekrar düsünürdüm...sonuçta erkek nerde mutluysa evlilik o kadar iyi yürür...bu yüzden ben türkiyede yaşamayı tercih ettim ve pişman değilim...

4. son olarak aklıma şu geldi: belki size ders vermeye çalışıyordur??? belki cinsellik konusunda size muhtaç olmadığını göstermek istiyordur bir tepki olarak???
küs olunca eşim hep öyle yapar --> tavır yaparcasına döner poposunu bana yatar, ben de yorganı üzerinden çeker atarım, bir haraketle kolundan tutar çeviririm, güreşe kalkışırım, tepesine binerim, bağırana kadar ezmeye çalışırım, ben sırf susim diye 'tamam tamam pehlivan sen yendin' der, döner, sarılır uyuruz

yanlış anlamayın sakın, sizde problem şudur budur demiyorum sadece açıkca aklıma gelen tüm sebepleri yazdım gitti, belki yardımı olur diye...

Son düzenleme:

kandillcim özür dilerim tum mesajları okumadan yorumlamıstım.
ama sorun farklymıs sadece sarılmak degıl olay ne yazıkkı

bende dıger arkadaslar gıbı dusunuyorum kesınlıkle bır aıle terapısıne katılmalısınız.
ortada senın bılmedıgın belkı esının de farkında olmadıgı bır sorun var sonucta.
konusman ıse yaramaz uzgunum ama gercek bu, bence esın de ne yaptıgının farkında degıl fark ettıgı zaman zaten duzelıyor anladıgım kadarıyla.
o yuzden uzman destegı sart olmus sıze canım.

bırde ne olursa olsun sen yatagını ayırma cok ıstemıyorsa o gıtsın.
ve cınsel acıdan hıcbır talepte bulunma bence..
ustune dusmedıgını ve sende degısıklıkler oldugunu gordukce kendıne cekı duzen verecektır dıye dusunurken senın bununla ılgılı bır yorumunu okudum ve haklı olduguma karar verıp yazayım dedım.

ben hayatım boyunca hep erkek gıbı yetıstım en ıyı arkadaslarım bıle erkektır.
o yuzden az cok bılırım
bır erkegın bır sorunu varsa paylasmak yerıne ıcıne atar, zayıflık gostergesı olarak dusunurler bunu
onlara gore erkek aglamaz, erkegın ıcınden cıkamayacagı sorun yoktur, erkek dertlesmez(zayıflık gostergesı sayıyorlar bunları da)
ama yok boyle bırsey...
uzman yardımıyla eşinin de sorunları farkedecegını dusunuyorum ben...

Cnm bizim sorunumuz nedir, anlamis degilim.
Dun aksam bile yok yere sebepten tartisma vs.
Nasil bunaldigimi anlatamam.
Her ikimizinde ailelerini aradik dun aksam, gayet samimi yaklasmaya calisiyorum.
Belki eski konularimi gorduysen, sorun yasadigimiz zamanlar olmustu.
Neyse yemegimizi yedik vs, tv ye bakiyoruz.
Hicbir sorun yokken, tavir aldi bana.
Ne oldugunu anlamadim bile, uzatmadim ama meyvemi getirdim, cerezimi getirdim yedik falan.
Erkenden uzandi, dinlen dedim bende ama bu arada tek kelime cikmiyor agzindan.
Bu arada gittim banyomu yaptim, suslendim, sokuldum yanina, tik yok.
Uykusu var dedim uzatmadim.
Sonra dizinin ortasinda, saat daha gec olmamis, kapa artik tv yi diye cikisti.
Noldugunu anlamadim bile, ben 4-5 gun sonra Turkiyeye geliyorum.
Ne diye durduk yere hala birseyler cikariyorsun.
Ben onu anlamiyorum artik, derdi nedir benimle, sikintisi nedir.
Ne alip veremedigi var benimle.

cok üzüldüm canım yaa:26:
eskı konulara bakamadım fırsatım olmadı ama en kısa zamanda okuyacagım hepsını söz
sıkma sen sımdı canını bırak ne halı varsa gorsun..
belkı boyle akıl vermek haddıme degıl ama bence Turkıyeye dondugunde planladıgın sureyı bıraz aş. yanı daha fazla kal. bunu da geri donecegın gunden bır gun once bıldır esıne verdıgı tepkı zaten senın bırck seyı anlamanı saglayacaktır. nedenını sorarsa "emın degılım bu evlılıkten dusunmem lazım" dersın..
tabı bu benım fıkrım.

Cnm donmeme ihtimalim oldugunu bile kendisi biliyor.
Onceki aksam, kedimiz var bizim avatardaki onun resmi, onu burada birakip, gelmemezlik yapmazsin diyor.
Evde sorun cikaracak, huzurumuzu kaciracak hicbir sey yok.
Ablasiyla bile toparlamaya calisiyorum.
Dun aksam kalktim onu bile aradim.
Onun ailesini ben ariyorum.
Yemegi onunde, camasiri yikanir, ben evde tek basima, ders calisiyorum sdc.
Hicbir bahanesi yok yani huzur kacirmak icin.
Birde donus biletim hazir.
Ben arap ulkesinde yasiyorum, gelisimi donusumu ayarladik.
Birde ailelerimiz ayri sehirlerde.
Hic donmeme gb bir ihtimalim olabilir sdc.

hımm gercı haklısın arap ülkelerınde gıdıp donme sorunu var.
ne dıyecegımı bılemedım sımdı.
belkı bu ara senı özlemesıne neden olur(yanı inşallah-bu konuda dualarım senınle)
bakarsın dondugunde daha sıcak bır eş ıle karsılasırsın.
ama ne olursa olsun zman destegı sart sıze.
cunku ortada senın bılmedıgın bı sorun var gıbı...

Ins cnm ozlerde, kendine biraz cekiduzen verir.
Aslinda cok pisman oluyor daha sonra, kendi sirnasiyor.
Bende bundan nefret ediyorum.
Hic gonul kirma, ardinda da toparlamaya calisma.
Ariyor simdide, bu aksam evde kalmayalim hayatim, sinemaya gidelim mi, ne dersin, diyor.
Evlendigimizden beri hic ayrilmadik, bu ilk ayriligimiz olacak.
Uzman destegi konusunda kesinlikle katiliyorum, ben ulasamiyorum cunku esime.
O da bunu kabul etti ama Turkiyeye geldigimizde anca olacak o da.
Bunun icinde ne zaman nasil firsatimiz olacak, onu da bilmiyorum.

valla canım her çakallıga çalısan kafam bır benım konuda tıkandı bır senın konuda...
ne desem bılemedım. su an yapacak bırsey yok gıbı. bır tr ye gel evınde stres at, o sırada da sorunları dusunmemeye calıs.
annele degıl ama varsa kızkardesınle/kuzenınle paylas derdını cunku ıcıne ata ata bır yere varamadıgın gıbı kemırır ıcten ıce bu dert senı...
ve mumkun oldugunca ıletısıme gecme esınle bıraz, o sana ulassın sen arama...
gerı dondugundekı tavırlarını bizimle de paylaş kı, durumu anlayabılelım..

ama unutma dualarım hep senınle

Cok sgl cnm benim dualarin icin.
Turkiyeye geldigimde, tum herseyi burada birakip gelecegim.
Tasimayacagim oralara sorunlarimi.
Tum bu olan bitenlerden bugune kadar hic kimsenin haberi olmadi.
Bu saatten sonrada aileme cok ciddi bir sey olmadiktan sonra duyurmam.
Ucakla 6saat uzaktayim ben, ailemin aklina takilsin istemiyorum.
Birde sdc annem var benim:) Kiz kardesim ya da kuzenim yok.
Ona da anlatmam zaten hicbir seyi.
Burada paylasmak, yorumlar almak, fikirler almak cok iyi geliyor.
Esimi ben zaten arayamayacagim, o beni aramak durumunda kalacak.
Hatta diyorumki yanimda telde mi goturmesem. Catlasin, patlasin:))
Kardesim simdiden bizim icin konser planlari yapmaya baslamis, biletleri ayarliyor.
Gidecegim icin mutluyum, icim icime sigmiyor, bizimki bunu bile hazmedemiyor ama.
O ucak kacabilir, sende gidemeyebilirsin dedi gecen aksam bil lafin uzerine.
Bakalim dondugumde nasil olacak, dedigin gb, buradan aktaririm ben yine.

bence eşin sevgisini göstermeyi bilmeyenlerden..
bı tek annen varsa konuyu hıc acma zaten kadının aklı sende kalmasın, üzülmesin.
burada paylasmak gercekten ıyı gelıyor yoksa (bılıyorsun konuyu) ben bıle sıyırırdım...
arayamayacak olman cok guzel. yok sen telefonunu getır ama hep kapalı tut calısmadı tr de dersın
cunku telefonunu getırmezsen ard nıyet arar esın bu durumdan.
şimdi ucuncu sahıslara falan koz vermeyelım dimi ama...
uçak kacabılır ımalarına "merak etme hayatım gerekırse bes saat once gıderım yıne de kacırmam" de.. bıraz bırazda o dert etsın.
zaten gıdıyor olman onu uzmeye baslamıs soyledıklerınden anladıgım kadarıyla.
cunku bı degısık modelıde benım evde var bunun.. verdıgı tepkıler benzıyor yanı
bende uzun sureden sonra aılemın yanına gıdecegımde ucagı kacırmak ıcın elınden her gelenı yapmıstı
ama ben galıp gelıp o ucaga yetıstım
daha ucaga bınmeden mesaj amıs ne vardı bnı bırakıp gıdecek dıye..
o yuzden eşinin üzülmeye basladıgı fıkrındeyım ben

:))Sali aksamiydi, onumuzdeki sali sabah ucagim, bende dedimki haftaya bu gece bensiz uyuyacaksin, tadini cikar.
O ucak kacabilir, haberin olsun dedi:))
Birde durup durup kizimiza, annen bizi birakip gidecek diyor.
Gidecegim icin uzuluyor ama keyfiyen gitmiyorum.
Havalimanina o goturecek beni mecburen, burada dil bilmiyorum, araba onun altinda.
Tel konusunda onunkini alip gidecegim, ucaktan indigimde de kayinpederim karsilayacak, orada kalacagim bir kac gun.
Durup durup ne merakliymissin beni birakmaya diyor:)
Antika biraz benim koca, dedigin gb tipik dogu erkegi, sevgisini anlatamaz, yasayamaz, yasi da var biraz, bugune kadar cokta takilmamis kizlarla falan.
Uzun zamandir da yurtdisinda yasiyor tek basina.
Sessiz sakin biri birde, hani Turkiyeye gelecegim, acaba ben yokken neler yapacak diye aklimin ucundan bile gecmiyor.
Cunku izleyecegi filmleri bile simdiden ayarladi, yani evde oturacak:)

canım eşinin iş durumu falan nasıl ????

işini yada sana söyleyemediği bir şeyi kafasına takıyor ve sürekli onla meşgul oluyorsa senin farkında bile olmayabilir

benimde eşimle aynı problemlerimiz oldu biz sarılma faslını falan geçmiştik dediğin gibi konuşmaz, sohbet etmez ben konuşsam bile dinlemez üstelik terslerdi geceleri bile çoğu zaman ayrı yatıyoduk, birde ben hamile kaldım tedaviyle oldu zaten normal bir ilişkimiz olsaydı tedaviyede gerek kalmayacaktı ama yaşamıyoduk sizin gibi yaklaşık 1 sene elini sürmedi bana ve sonrasında neden böyle yaptıgının davrandığının sebebi ortaya çıktı, ciddi şekilde borçlanmış ve sürekli kafası onlarla meşgul ne yapacam ne edecem nasıl işin içinden çıkacam diye sabahlara kadar düşünürmüş tabii benim haberim yok sonrasında kendi çabalarımla öğrendim..

senin eşininde böyle bir sorunu olabilir sana söyleyemediği fakat sürekli kafasının içinde düşündüğü çözmeye çalıştıgı problemleri falan ondan öyle davranıyor olablir canımmm yoksa daha çok yeni evlisiniz bırak gece sarılmadan yatmayı gündüz bile kaçıp yanınına gelmek için fırsat kolluyor olması gerekiyor

Yok cnm ya, kacip gelmesini de gectim, onun bana sarilmasini da gectim hadi, ben adamin tepesine cikiyorum, susadim diyip, mutfaga kaciyor.
Bu bir degil, iki degil...
Esim muhasebe muduru. Bunu da oturdum konustum onunla, is yerinde bir sikinti varsa, anlat, kendime yormayayim dedim.
Bazen sikintilardan bahsediyor ama her is yerinde olabilecek sorunlar.
Su konuda katiliyorum sana ama, evlenmek icin ben esimi ikna ettim.
Maddi yonden, kazanci cok cok iyi esimin ama sorumluluk almamis bugune kadar, o yuzden cok cekiniyordu.
Bunlari astik, evlendik, bugune kadar olan borcumuzu da odedik, sukur simdi birikime bile basladik.
Kazancimiz ortada, harcamamiz ortada, borcumuzda kapandi.
Bende 5aydir kpss ye hazirlaniyorum, esime destek olma konusunda.
Bende atanir calisirsam, sartlarimiz daha iyi olur diye dusunuyorum.
Yani bu konuda bile, gelecekle ilgili bile destek olmaya calisiyorum simdide.

bence eşin sadece sevgısını gostermeyı bılmıyor.
belkı annesı ıle babasından gordugunu sana yansıtıyor belkı baska bırsey..
hele de doğu erkegıyse... dedım ya bunu bı degısık modelı de bende var bacım. ne zaman kaybedebıleceklerı tehlıkesı ıle yuzyuze gelıyorlar o zaman anlıyorlar işin boyutlarını
kısacası uzman yardımı olmadan bu ısı cozemezsınız.
ama üzülmesine sevınmedım dersem yalan olur

Son düzenleme:

canım eşi doğu erkeğiyse bu yaşadıklarını doğu erkeği yapmaz,

doğu erkeği eşini el üstünde tutar istediği herşeyi yapar ,

gönlünü hoş ederr onlar için eşleri herşeyden önce gelir eşler onlar için baş tacıdır

çok iyi biliyorum bunu geneli eşlerine değer verirler..

fakat istisnalarda vardır elbetteki belki arkdaşın eşide nadir bulunanalardan olabilir..

bu erkekleri anlasak zaten herşeyi çözümünü bulacagızda bakma işteee

canım benım eşim de dogu erkegı.
en yakın arkadasımda dogu erkegı...
bayagı tecrubelıyım yanı..

bence sadece sevgısını gostermeyı bılmeyen bır ınsan kandill'in eşi.
yoksa aksam geldıgınde yardım da etmezdı.
gıdecek dıye üzümezdi de.

bence bır ıkı seanslık bır sorun bu, sonra eşi de farkına varacak durumun zaten

erkeklerı anlamak cok kolaydır aslında. cunku hemen hemen hepsının kafası aynı calısır.
düz mantık

Hakkini yemeyeyim esimin, yeriz, iceriz, gezeriz.
Hicbir seyimi eksik etmedi simdiye kadar.
Dedigin gb evde de yardimci oluyor.
Hatta 7aylik evliyiz, ne dogum gunumu unuttu, hem diger ozel gunleri.
Arada beyaz gul alirda gelir.
Kapida agzinda gulle karsilarim.
Uzmana gitmemiz sart, yasimiz var ikimizinde, yanlis anlasilmaya cokta musait yapidayiz.
Her ne kadar stres vs yok desekte, ailelerimizden uzaktayiz.
Eminim ben kadar o da ozluyordur.
O sdc nerede nasil tepki verecegini bilmiyor bence.
Birde kadin yaklastiginda nasil davranmasindan haberi yok:))
Bugun cok iyi geldi burasi, dun geceki tartismamizdan sonra.
Tartisma dedigimde, esim agzini acip bir sey demez.
Sesini yukseltmez, dinler dinler....

iste boyle dusun
kendı canını daha fazla sıkma.
her ınsan sevgısını farklı gosterır, bunu bıldıgını bılıyorum.
bendece sadece o sana nasıl yaklasması gerektıgını bılmıyordur.
zaten tahmını olarak bır olasılık yurutursek; eşin yıllardır Arabistanda.. yaa Allah aşkına orda kac tane kız arkadası olmus olabılır kı? kac kızla tanısmıstır kı kadınlara nasıl davranması gerektıgını ogrenebılsın.
ben yıne de aynı seyı dusunuyorum: senın eşin sevgısını gostermeyı bılmıyor bence...

bosuna üzme o tatlı canını sen.
gel tr ye kafanı dagıt gez eglen
sonra gerı don.
inan bana bıraz uzaklastıgında daha degerlı oluyorsun(tecrube ıle sabıt)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…