Arada beyaz gul alirda gelir.
Kapida agzinda gulle karsilarim.
QUOTE]
bu kısmı rica etsek benım eşime de öğretir mı acep eşin???
iste boyle dusun
kendı canını daha fazla sıkma.
her ınsan sevgısını farklı gosterır, bunu bıldıgını bılıyorum.
bendece sadece o sana nasıl yaklasması gerektıgını bılmıyordur.
zaten tahmını olarak bır olasılık yurutursek; eşin yıllardır Arabistanda.. yaa Allah aşkına orda kac tane kız arkadası olmus olabılır kı? kac kızla tanısmıstır kı kadınlara nasıl davranması gerektıgını ogrenebılsın.
ben yıne de aynı seyı dusunuyorum: senın eşin sevgısını gostermeyı bılmıyor bence...
bosuna üzme o tatlı canını sen.
gel tr ye kafanı dagıt gez eglen
sonra gerı don.
inan bana bıraz uzaklastıgında daha degerlı oluyorsun(tecrube ıle sabıt)
Arada beyaz gul alirda gelir.
Kapida agzinda gulle karsilarim.
QUOTE]
bu kısmı rica etsek benım eşime de öğretir mı acep eşin???
Ah cnm ahh, icinden gelmesi gerekiyor ne yazik ki.
Ama istersen su ictigi kabi yollayayim sana:))
Seninki nereli bu arada?
Ben Turkiyedeyken, daha sevgiliyken, ozel gunlerimde, netten ayarlarda buralardan demet demet yollardi.
Hatta bir sevgililer gununde, mor kalpli kutu icinde, kalp seklinde cikolatalarla beraer, bir demet beyaz gul gondermisti:))
:))) Ins cnm dedigin gb olur.
Yapayalniz oldugum icin bu kadar yogun yasiyorum bende duygularimi.
Yoksa guler gecer, hayatima devam ederim.
Ummandayiz biz bu arada.
Burada kiz arkadasi zaten olmamistir, etrafimizda turk yok cunku.
Turkiyeye geleyimde, dagitayim azcik kendimi:))
Sertap Erener konserine biletimde hazir.
Kop Kop Kop :)))
Ah cnm ahh, icinden gelmesi gerekiyor ne yazik ki.
Ama istersen su ictigi kabi yollayayim sana:))
Seninki nereli bu arada?
Ben Turkiyedeyken, daha sevgiliyken, ozel gunlerimde, netten ayarlarda buralardan demet demet yollardi.
Hatta bir sevgililer gununde, mor kalpli kutu icinde, kalp seklinde cikolatalarla beraer, bir demet beyaz gul gondermisti:))
canım sevgılılık nısan donemınde bızde aynıydık.
gercı hakkını yemeyeyım sımdı de yapıyor ama bırazcı daha SIK aralıklarla yapsa hayır demem valla..
zaten bana her cıcek getırdıgınde evdekı kumamın (!) rengı atıyor...
benımkı Vanlı...
su su kabını alabılır mıyım ben
gerçekten zor bir durum arkadaşım biz eşimle küsken öle döneriz arkamızı ama benim içim içimi yer ah bı sarılsa die:) uyku arasında ustumu acarım orter:) yalandan sayıklarım korkumus gıbı yaparım sarılır:):) küsüz ya nasılsa uyuyorum o arada istedigini yapar:) ama eşlerin yatağa küs girmeleri yada ayrı yatmaları dinimizce günahmıs diye okumustum eşinde inşallah düzelir cnm ayrıca 2 haftada bir ilişki çok uzun diilmi yaw biz erden baksan hergün :):) bizde 7 aylık evliyiz hatta daha öncesinde 7 yıllık gecmişimiz var ama aşk tutku bitmedi hiç eşimin istekleri benim için önemli onu nerden vuracagımı iyi bilirim sanırım bunları kesfetmen lazım tatlım
kendıne bak guzel guzel gıyın kokular sık çoookkk istekli oldunu belli et ama hemen adım atma öle o gelsin:) inşş düzelirsiniz cnmm
gerçekten zor bir durum arkadaşım biz eşimle küsken öle döneriz arkamızı ama benim içim içimi yer ah bı sarılsa die:) uyku arasında ustumu acarım orter:) yalandan sayıklarım korkumus gıbı yaparım sarılır:):) küsüz ya nasılsa uyuyorum o arada istedigini yapar:) ama eşlerin yatağa küs girmeleri yada ayrı yatmaları dinimizce günahmıs diye okumustum eşinde inşallah düzelir cnm ayrıca 2 haftada bir ilişki çok uzun diilmi yaw biz erden baksan hergün :):) bizde 7 aylık evliyiz hatta daha öncesinde 7 yıllık gecmişimiz var ama aşk tutku bitmedi hiç eşimin istekleri benim için önemli onu nerden vuracagımı iyi bilirim sanırım bunları kesfetmen lazım tatlım
kendıne bak guzel guzel gıyın kokular sık çoookkk istekli oldunu belli et ama hemen adım atma öle o gelsin:) inşş düzelirsiniz cnmm
kandilll koş bacım arkadaşta bizden cıktı...
benımde once ıcım ıcımı yer sonra donerım gerı sarılmayacak mısın derım hayır derse yataktan atarım. hıc acımam. sonra yerde yatacagıma barısalım barı der doner sarılır..
bak bu bold yaptıgım yer cok mantıklı bende kavgalıyken yaparım.. aklıma gelmedı daha once soylemek. ama artık yemıyo benımkı. NEDENSE BITEK KAVGA ETTIGIMIZDE BOYLE KABUS GORUYOSUN dıyor bende tabı senın yuzunden benı uzuyosun dıyorum ve ıstedıgımı alıyorum.
kandilll bu aksam bunu denesene sende
ama sonucu yaz
Rabbim muhabbetinizi arttirsin ins cnm:)
Biz kus yatmayiz, esimin bu huyunu seviyorum.
Hemen sirnasmaya baslar, ben buna cok sinirleniyorum.
Kirmada gonlumu, boyle saklabanlikta yapma.
Cinsel yonden asamadik biz bu sorunu, bakalim sonumuz nolcak.
Ben esime karsi cok istekliyim, hatta erkek olan ben, kadin olupta naza ceken kendisi durumundayiz:))
Esimi gercekten cok arzuluyorum, oyleki doyamiyorum ona ama o heyecanlanmiyor bile bana karsi.
Yapmadigim, denemedigim bir sey kalmadi bu konuda.
Rabbim muhabbetinizi arttirsin ins cnm:)
Biz kus yatmayiz, esimin bu huyunu seviyorum.
Hemen sirnasmaya baslar, ben buna cok sinirleniyorum.
Kirmada gonlumu, boyle saklabanlikta yapma.
Cinsel yonden asamadik biz bu sorunu, bakalim sonumuz nolcak.
Ben esime karsi cok istekliyim, hatta erkek olan ben, kadin olupta naza ceken kendisi durumundayiz:))
Esimi gercekten cok arzuluyorum, oyleki doyamiyorum ona ama o heyecanlanmiyor bile bana karsi.
Yapmadigim, denemedigim bir sey kalmadi bu konuda.
Bizimkinin uykusu agir cnm, bir gece rahatsizlandim da zor acti gozlerini.
Sayiklamayi gectim, olsem farketmez:))
Ya onceki aksam diger tarafa donup daha rahat uyuyorum dedi.
Oyle mi dedim, ben gectim diger taraffa, duvar tarafina.
Hicte uyuyamam ya oyle neyse, adam bu sefere diger tarafa dondu:))
Ya sabir selamet:))
Yine aradi, bugun bitiremedi aramalari.
Simdide is yerinde kopek yavrulamis, gecen hafta 2yavruyu getirmisti, ben seveyim diye.
Hayvanlari cok seviyorum, o da buradan yakalamaya calisiyor beni.
Simdide getireyim yine diye soruyor:))
Gecen hafta getirdi, yikadim temizledim ikisini de, sut verdim, bir guzel uyudular sonra.
Ayy ayy cok masum oluyorlar.
Kizimiz cok kiskaniyor gerci:))
Benim eşim de aynı.
Hiç gösteremez sevgisini.
Sorduğumda çocuklar var, ondandır der.
Dün o gelmeden uyutuum kızları .
Geldi işten, oturdu bilgisayarın başına.
Ben soruyorum nasılsın, günün nasıl geçti diye.
İyi , yoruldum biraz dedi.
Tamaam bitti bizim muhabbet.
Baktım konuşmuyor ben de hiç konuşmadım.
Bu seferde ne oldu niye konuşmuyorsun diyor.Başın mı ağrıyor diyor.
Be adam kendi kendime mi konuşcam.
Sabahleyin de gelmiş sarılıyor, öpüyor.Kapıdan işe yolculamam bile bir jest yaptığımı düşündürdü adama.
Yok anacığım bu adamlardan köşe bucak kaçtın mı kıymetli oluyorsun
kandilll:) eşim az önce mesaj attı sana doyamıyorum die bende aksam görüşürüz ozaman bebegimm dedim:) herşey karsılıklı şekerim bende cok arzularım eşimi bazen birden canım ister o an yanımda olsa oooo belkı bebısımız bıle olurdıom hamıle kaldımda benı aldatcanmı heee sakın ben saha her halımle yeterım dıorum sende kocana bı opucuk kondursan şöle yumusakk dokunuslarla masaj yapsan banyo ederken kapıyı azcık acıp öpsen bunlar benım taktıklerım
kandilll ve konu sahibi gerçekten seksı gecelıkler uyurken oran buran acılıomus gıbı yap :) cok işe yarıo bana dıo bılerekmı acıosun bakım:d
Ah cnmmm neler yapiyorum anlatsam suracikta, sayfam kapanir:))
Buralar sicak memleket ya zaten, ic camasiri hic giymem.
Geceliklerim renk renktir.
Hic mi icin cekmiyor be adam:))
Parfum siksa aklim donuyor benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?