Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

aynı mesajlara OK dıye cevap veren ınsanlar bılıyorum senın eşin en azından BENDE SENI dıyor..
yıne de ıyısın

Bu erkek milletini anlamak gerçekten bazen çok güç :18: OK ne yahu? bu kadar mı değer verilir yani? ok diyene g..sin o ok Belki aklı başına gelir

yıne ıyı mesaj atıyor hiç mesajlasmayı sevmeyen asla mesaj atmayan tıpler var misal benımkı

Bende msjsız hiç yapamıyorum ya alışmışım sanırım :18: hemde her zaman konuşmaya fırsat olmuyor bir de mesajlaşmanın tadı başka oluyo sanki ayrıca can sıkıntısına da birebir sen msjlaşmak istiyormusun peki yoksa o sevmiyo diye sende hiç atmaz mısın canım? :26:

* seksı gecelikler gıyıp pas vermeyecek
* bu gece kabus gorecek
* bır uzman bulacak
* canını sıkmayacak,tatılıne odaklanacak ve guzel bır tatıl yapacak
* eşinin cok uzerıne dusmeyecek
var mı baska???
unuttugum varsa ekler mısınız???

32 yasinda cnm esim.
Muhasebe muduru.

yaa ben de normalde hıc sevmem ama onla mesajlasmak baska olur yanı ıstıyorum ama mecbur ona uyuyorum bende atmıyorum o atmayınca,sadece telde konusuyoruz. ilk çıkmaya basladıgımızda atıyordu yalnız mesaj hemde oldukca romantık:26: ama ıkı hafta felan surmustur taş çatlasın bağladıgını anlayınca bıraktı herlde

bende böyle çok hikayeler çok duydum. Bu erkeklerde var birşey:) Özellikle yaz döneminde artan tipler:) Şaka bir yana, eşlerde böyle şeyler oluyor, ya sıcaktan bunalanlar yada huylananlar...Bazı insanlar soğuktur, mesela kız arkadaşlarımızda bile, bazılarına sıkı sıkıya sarılırız, bazıları soğuktur, uzaktır...Bence bu bir sorun mu yoksa özellik mi ona bakmak gerekiyor. Eğer yatak odasını bizati ilgilendiriyorsa sorun tabi ki, ama ilişkiyi etkilemiyor; sadece sokakta, sinema da vs. uzaksa bunu anlamaya çalışmak gerekebilir. Erkekler özellikle dışarıda farklı davranabiliyorlar.

Yatar yatmaz kabus görüp, eşine vücudu yapışacak şekilde sarılacak.

Ama burda eşinin uykudan uyanmaması lazım.Uykulu ters tepki verebilir:18:

Teldeydim uzun surdu birazcik:)) yeni gordum cnm.
Kabus olayini bu gece yapamam sanirim.
Saat 11:30 seansina almis biletleri.
Gece 3te yatariz artik.
Digerlerini yapacagim ama:))
Tatilde eglenmenin dibine vuracagim hatta.
Icim sisti buralarda, her yanim col:))

Birde ben evlendigimden beri esime msj atmam.
Bir sey lazimsa da, gun icinde aradiginda soylerim.
O beni aramayi adet edindi yani artik:))

Biz yazışarak daha iyi anlaşıyoruz.

İşe giderken bozuk gittiyse 2 satırla eriyor buzlar.

En iyisi biz hiç konuşmayalım.:26:

kabus olayını yarına bırak o zaman sende :)
tatılde bol bol da foto cek. ama hepsınde cok neselı ve gulerken olsun..
eglenmenın dıbıne vur.. gez toz eglen.. bosbos oturma...

evlendıgınden berı msj atmıyorsan bence sımdı onu sasırtmanın tam sırası... ne desın?? bence o da sasıracaktır... bı dene bırsey kaybemezsın....

Cnm ummanda yasiyoruz biz.
Disarida normalde de sarilip opmez zaten.
Hatta cogu ciftin aksine elimi asla ama asla birakmaz.
Biraz fazla kiskanc benim koca.
Evde cok yanasmiyor ama, ben yanastigimda da kaciyor.
Sicaklardan dolayi desek, evde 2klima acik oturuyor, yatiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…