Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Konu sahibinden çok özür dileyerek yazıyorum bunu lütfe affetsin beni ama bi çare işte yani amacımız yardımcı olmak.
tatlım ağız kokusu gibi bir problemin falan varmı ?
bunu sorma sebebim varsa eğer işte nebilim bu problemleri ortdan kaldırmak en azından tedavi yoluna gidilir bişey yapılır. sana sarılmamsına arkasını dönüp uyumasına bişey diyemem insanlık hali rahat edemez ilişkiye girmemesi nebilim tuhaf yani belki bunu sana söyleyemiyodur herşeyi düşünmek lazım. nebilim en yakınına sor bende böyle bişey varmı benim için çok önemli de doğruyu söyle de falan.(tekrar özür dilerim senden lütfen beni yanlış anlama) çevremde böyle bi sorun yaşayan arkadaşım olduğu için bunu söylüyorum sana.

Neden sarılıp uyumak zorunda ki? :44:Adamcazları yataklarında bari rahat bırakın yaww o ne öleee??? Biz de popo popoya uyuruz valla samimi söylüyorum bugüne kadar bundan hiç şikayet etmek aklıma gelmemişti. Beni seviyor mu seviyor, yan gel yat osman dört dönüm bostan rahat olun biraz kızlar. Erkek milleti fazla baskıya gelemez öyle, ne kadar özgür bırakırsanız o kadar sizin onlar.

Son düzenleme:

canım sen yanlış anlamışssın problem o değil sadece arkadaş kocasıyla balayında ve sonrasında da doğru düzgün birlikte olmadıklarından da bahsediyor....
bu bence hiç normal değil. kaldıki ben bide bekarım.

Son düzenleme:

Bunu baska bir arkadas daha demisti cnm.
Neden yanlis anlayayim:))
Cok haklisin, esimde de olsa boyle bir sorun, bende rahatsiz olurum.
Ama biz aksamlari dislerimizi beraber fircalayipta yatiyoruz.
Sukur boyle bir sikintimda yok, olmadi da.
Hem olsa soyler zaten esim:))
Bizim sikintimiz daha baska.

kandilll naptın???
valla dun aksam boyunca aklımda sen vardın.
dusun dusun baska bırsey bulamadım ama onerecek üzgünüm:26::26:

kandilll naptın???
valla dun aksam boyunca aklımda sen vardın.
dusun dusun baska bırsey bulamadım ama onerecek üzgünüm:26::26:

Cok sgl cnm benim, dusundugunu bilmek bile guzel:))
Dun aksam erken ciktik evde, alisveris yapacagimiz icin.
Sonrada sinema falan derken, gece 2de eve geldik zaten.
Yatip uyuduk, bugun izin gunu.
Suanda da yanimda oturuyor, tv izliyoruz beraber:))
Aksi bisi yok simdilik bakalim cnm.
Sabah kahvaltiyi da beraber hazirladik bu arada:))

çok sevindim senin adına canımm inş herşey yoluna gider.
benim bahsettiğim şey farkı bişey aslında bu ağız kokusu dişle alakalı değil n ekadar dişini fırçalarsan fırçala o başka bişey nebilim bi hastalık gibi düşün.
sen yinede sana bunu söyleyebilecek birine sor derim.
sen eşim söyler diye düşünüyosun ama belkide söyleyemiyor. nebilim yaaa...
eğer bu değilse ozaman eşinin psikolojik destek alması gerekiyor. sana arkasını dönüp yatması bişey değil ben olsam bende oyle yaparım ama asıl mesele diğeri.
bence bu konun üzerine konuşulmalı.

Merhabalar,
benim esimde ilk evlendigimizde hep donerdi. bu en fazla 3/4 ay surdu.
Simdi sarilip uyuyoruz, ha bunun etkisi var. Herzaman basim agriyor veya belim.
Ama olsun boyle yatmayi alisigim ben. Evlenmeden oncede kardesimle kizkardesimle yatardim herzaman.
ama siz cinsel iliskiyide anlatmisiniz. Benim esim hafta ici geceleri calistigi halde sabahlari bazen yapiyoruz. yani hatfada en az 3 defa.
ve biz 1.5 senedir evliyiz.
yeni evli oldugumuzda bu daha coktu. !

kocanin bir problem olmasin? onu kendi halinde birak. Cekici geyin, guzel kok.Temiz ol.
Bilmiyorum boyle yapiyormusunuz, ama iste bunlar benim size olan tavsiyelerim.

iyi gunler, ve umarim duzelir.

cok guzel.
guzel guzel takılın keyfınıze bakın ama daha nce de deedıgım gıbı bı sure cınsellık konusunu acma sen...
kısa zamanda zaten merak edıp noluyor dıye soracaktır sana
kusura bakma bugun bıraz yogunum, pek gıremıyorum nete
gec cevap versemde aklım sende bılıyorsun

Kandill cim canimmm( ayni durumdaydim bende seninle ama dahada beter artik bizim durum bana ulas canim benle ayni seyleri yasayan biriyle dertlesmeye ihtiyacim var(

Kandill cim canimmm( ayni durumdaydim bende seninle ama dahada beter artik bizim durum bana ulas canim benle ayni seyleri yasayan biriyle dertlesmeye ihtiyacim var(

Buyur cnm, buradan yazabilirsin.
Yada yeni bir baslik acabilirsin kendin icin.
Elimden ne geliyorsa yardimci olmaya calisirim ama kelin merhemi olsa hesabi olur benimki de.

belki diğer tarafa dönünce rahat ediyordur. bende sarılırım ederim ama hayatta birisinin yüzü bana dönükken uyuyamam , şimdide eşimle öyleyim hayatta arkamı dönmeden uyuyamam :))

ama hiç bir zaman bunu mevzu haline getirmedi sağolsun benim adamım

2 yıllık evliliğimizde bir gece bile sarılıp yatmadı
Hadi sarılmasın, uyuyana kadar elimi tutsun, bir şekilde temas etsin yapmadı
Benim olmadığım taraf neresiyse oraya döndü, yüzüstü yattı
Sebebini sordum, böyle olmasını istemiyorum dedim, konuştum, kar etmedi
Aramızda hiçbir romantizm kalmadı
Zaten cinsellik de yok
Şimdi onu görmeye bile tahammülüm kalmadığını fark ediyorum
Boşanmak gündemimde
Anlasın diye çok çok çok uğraştım, ilişkimizde sıcaklık olsun diye hep çabaladım
Ama ne yapsam anlamadı
Sebebi mi? Niye mi böyle yapar bir erkek?
Vallahi bilmiyorum.

belki eşin o şekilde yatmaktan hoşlanıyordur diğer türlü rahat edemiyordur mesela biz şimdiden nişanlımla konuşuyoruz ikimizde yüzüstü yatmayı seviyoruz ve de alışkınız nasıl yapacağız diye konuşuyoruz...ilgisizliğine gelince evliliğe alışamamış olabilir...

bunlari sebebleri hep ayni , 1) cinsel likte kötu yani yetersiz olduklari icin 2) gay olduklari icin yada 3) 3 cu insan oldugu icin .....

benim eşimde uyuma moduna geçtiginde sırtını döner bende arkadn ona sarılır yatarım çok hoşuna gider :) o sarılmıyosa siz sarılın canım

Sadece sırtını dönüp uyuması mı sorun, yani sarılmaması mı? Yoksa cinsellikte yaşanmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…