Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Bu kadar olur ya aynı benim eşimi anlatmışsin sanki inadına arkasını dönüyo oda öyle rahat yattığını söylüyo ben de sarılmadan uyuyamam küs olsak sırf sarılmak için bile barıştıgim oldu ama malesef arkadan sarılan ben ölüyorum
Bu kadar olur ya aynı benim eşimi anlatmışsin sanki inadına arkasını dönüyo oda öyle rahat yattığını söylüyo ben de sarılmadan uyuyamam küs olsak sırf sarılmak için bile barıştıgim oldu ama malesef arkadan sarılan ben ölüyorum
ayrı yatma sebebiniz ne ?ark lar yazmışlar '10 dk konuşyoz sonra dönüp yatıyoruz ya da ayrım saat oynaş muhabbet sonra uyyoruz arkmızı dönüp'diye, bence konu sahibi bunu da bulamıyor ki sorun ediyor, bi kadın doyurulmadıkça sorun etmesi artıyor ufak gibi görünen şeyleri,hak veriyorum konu sahibine eşinin arkasını dönmeden önce en azndan rahtlatma namına konuşması,öpmesi şefkat göstermesi gerekir eşiyle. sonra müsaade isteyip arkasını dönemsine de bi çok kadın bişey demez o kdar anlayış gösteririrz bence. bu ekskliği yaşamayan bilemez. çok imreniyorum 'bi uyanmışım eşim dibimde' diyenlere.biz de yeni evliyiz ve ayrı yatıyoruzçok ama çok acı bi durum bu. kadın peşnde koşulmasını ister biraz.
ayrı yatma sebebiniz ne ?
Uyku insanların temel ihtiyaçlarından biridir.ve bazı alışkanlıklar evlenildi diye bırakılmaz.uyurken sarılmaması seni sevmediğini göstermez ama bu kadar bunaltırsan sinirlenmeye başlayabilir.bütün evlilerin sarılıp uyudugunu düşünmüyorsun umarım.ben de kocamı çok seviyorum ama tam uykuya dalacakken sarılırsa canına bile okuyabilirim sanırım:) çocuğun olduktan sonra daha bi kıymetli oluyor uyku saatleri. Hele bir de sabah erken kalkacaksan.mesela ben kulak pamuğu ve göz bandıyla ancak uyuyabiliyorum.kocam horlamıyor ama nefes sesi uykuya dalmamı engelliyor bazen. Öpmeyi,sarılmayı,koklamayı çok severim ama uyku vaki geldiğinde annem dahil kimsenin dokunmasını istemem. Belki eşinde böyle düşüyordur. Bırak rahat rahat uyusun adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?