2 haftada 1 normalmi ?
Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.
Canım benim eşimde senin esın gibi bende ilk zamanlar çok tartıştım bu konuda esın belki öyle rahat edemiyordur benim esim öyle diyordu şimdi kendi haline bıraktım bazen sarılır bazen ben sarılırım yani bence çok takılma bu konuya hatta konuyu şimdi esime okudum tiki vardır dedi hani rahat uyuyamiyordur:)
haftada 1 normal fakat 2 haftada 1 bana da anormal geldi bu durumda ayda 2 kez birbirnizi hissediyosunuz demek az bu olmaz öyle
sende kocana karşı ilgisiz misin acaba işve mişve bişiler yap canım belki onu istiyordur:26:
Hepsini yapiyorum cnm, elbette benimde canim kocami cekiyor.
Hazirlaniyorum, sokuluyorum, ben sevmeye basliyorum vs vs, ama noluyor geri ceviriyor.
Bu artik kadinlik gururumu cok zedelemeye basladi.
Biraktim bende artik, o ne zaman nasil isterse olsun.
Bundan da sikayetci degil beyfendi.
Cnm tum gece sarilsin demiyorumki bende.
Hem bende rahatsizz olurum bundan.
Hani yataga girdigimizde soyle bir sarilsin, sonra nereye donerse donsun.
Nasil uyursa uyusun.
Buna da karisacak degilim ya.
Ama iste yataga girer girmez sirtini donunce, niye evlendimki ben diyorum.
O zaman haklisin sen acaba bı derdimi var yada bı soğukluk diyecem ama :/
canımm bu sylediğin sureç eşler arasında bırlıktelık için hiçde normal değil hele yenı ewlı bır çift için hiç değill ama o sana yaklaşmıo dıyee sende uzak kalma o senın kocan unutma ona yaklaşmakla sokulmakla uzerıne çıkmakla azgın teke olmazsın bırde o sekılde dene bakalım bu sefer çokda ilgisiz kalırsan daha farklı sorunlarla karsılaşabılırsınn erkek mlletını boş bırakmaya gelmezz unutma...kadın her zaman ewlılıkte fedakar taraftır bana gre benım düşüncem buu sende bırazdaha fedakarlık yap benım eşimde çok kırdı zamanında benı haa yerı gelıo yıne oluo o tarz seyler ama ewliliğin tuzubıberı dıyıp geçinip gdıoz sende öle yapmaya çlış.
Canim aklima benim birkac sey geliyor malum, seni sevmeyerekten mantik evliligiyle mi evlendi acaba, yada hevesini alip doymus da olabilir, bazi erkekler evlendiginin farkinda olmayip esinden SIKILABILIYOR.Yada baska birisi olabilir.
Baska biri esiyle iliskiye girme sureleriyle ilgili bir baslik acmisti, oradaki hanimlarin cogu buna normal demisti.
Bana gore normal falan degil ama azgin teke benmisim gb esimin tepesine de binemem ya.
3gunluk balayimizda bile 1kere beraber olduk.
Ondan sonrada surekli uzun araliklarla.
Ilk zamanlar ben sokuluyordum surekli.
Yok suslen, giyin vs sonrada adami ikna et.
Defalarca da geri cevrildim. Cok kirildim o zamanlar.
Bende artik orali bile olmuyorum.
2-3 haftada anca beraber oluyoruz.
10gun hastaligim surmesine ragmen, temizlendikten sonra yinede istemiyor beni.
belki işten dolayı yoruluyordur dicektim ama balayında bile 1 kere beraber olmuşsunuz. normalde sinirli biri mi, yemek biraz gecikse kızar mı?
severek evlendiyseniz sorun ne acaba? loş ışık, mum, tütsü vs. kullanıp romantik bir ortam hazırlasan onun içindeki romantik erkeği çıkartsan
ama sonra yine içine kapanıyormuş. hayy bende sinir oldum şimdi, çözüm üretemiyoruz. Allah sabır versin
Cnm uzak kalmiyorum zaten, sonucta bende istiyorum onu.
Ilk zamanlar hele sdc benim istegim ve sokulmamla oluyordu.
Her zamanda degil tabi, defalarca geri cevrildim.
Bunlar cok agir geldi bana.
Yaptigim fedakarliklarin farkinda bile degil o.
Tek istegim ondan sarilsin ya, konussun benimle, azcik sevsin.
Onceki aksam beni sevsene biraz diye sirnasayim istedim.
Yarin aksama dedi, dondu yine sirtini uyudu.
Napiyim ben bu adama daha?
Baska birisi olasiligini hic zannetmiyorum cnm tabi yinede Allah bilir ama biz arap ulkelerinden birinde yasiyoruz.
Burada kacamak yapmasi vs zor biraz.
Esim 32 ben 25 yasimdayim. 2yil gorustukten sonra severek evlendik.
Hevesini benden once almis olabilir ama dedigin gb.
Evlendiginin de farkinda degil, sanirim Turkiyeye donunce baba evine donecegimi zannediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?