Eşine denemek için bu böyle mi devam edicek sürekli ben böyle bi evlilikte mutlu değilim falan desen ne der ki? ayrılık lafı yapsan numaradan endişelenip bi silkelenip kendine mi gelir yoksa biterse bitsin gibilerinden mi konuşur sence? :44:
Bunu da denedim cnm, Turkiyeye donunce geri gelmeyecegim dedim.
Sabaha kadar o gecemiz iyi geciyor. Askimlar bebegimler vs vs vs.
Ama sabaha daha yine aynisi. Degisen birsey olmuyor.
size anlatamadığı bir derdi vardır belki? cinsel bir sorun falan? yoksa çok tuhaf bir durum gerçekten. çünkü insan sevdiğine hep sarılmak dokunmak ister :26:
Bilmiyorumki cnm ya(
Varsada bir sorun insan bunu esiyle paylasmaz mi?
((( Bana karsi soguklugu daha ne olsunki.
Evlendigimizden beri hep ayni.
Insan balayinda bile sokulmaz mi karisina ya?
'Huylu huyundan vazgeçmez' diye boşuna dememiş atalarımız :18: Peki seviyor musun eşini?
valla canım yerden göğe kadar haklısın senın adamında masallahı varr aranızda bayagı bır uçurum açmş anlaşılann ama bu durumu bır uzmanla grüş derım çünkü benım başıma geldiğinde ben bır uzmandan yardım istemiştim ve bana eğer bır erkek karısına yanaşmıorsa kesın bır sorun var erkeklerın her 3 sn de bır beyınlerınden cinsellık gecermiş ve bu kadar uzun sre asla rahatlamadan duramazlarmışş bır eşinı takıp etsen acaba başka yollarlamı kendını rahatlatıo acaba banyoya grdiğinde falan ne kadar sre kalıo gbı gbı işte aklına kotu bişi getırmenı istemem ama aynısını bende yasadım ve eşim en son bana itiraf ettı o zamanlar bıraz sıkıntılarımız vardı ve sorunlar yasamıştık bu sebeblerden dolayı senden soğudum ve elimibıle srmek istemıordum yatağa zor yatıordum vs vs demiştı kendı ağzıyla bence bır uzmanla grüşüp eşini takıbe all beım eşimde senın kı gbıı hersey normal gelıodu ona ama öyle değill ewlılıkte cınsel bırlıktelık olmuorsa yatakta soğukluk varsa o ewlılık sağlıklı olmaktan çıkar unutma.
Inanki bilmiyorum bunu.
Ailemi, tum sevdiklerimi, ulkemi, herseyimi geride birakip ona geldim.
Gozum hicbir sey gormuyordu.
Ama simdilerde oyle degil.
Sesim daha cok cikiyor, benimde icimden konusmak gelmiyor.
Sokulmuyorum eskisi gb icimden gelmiyor.
Defalarca ayni seyi konusupta hala cozum bulamamak cok uzuyor beni.
Hani bir anlam verebilsem neden boyle olduguna dair, tutanacak bir dalim olurdu.
Ama oyle degil boyle degil.
Inanki bilmiyorum bunu.
Ailemi, tum sevdiklerimi, ulkemi, herseyimi geride birakip ona geldim.
Gozum hicbir sey gormuyordu.
Ama simdilerde oyle degil.
Sesim daha cok cikiyor, benimde icimden konusmak gelmiyor.
Sokulmuyorum eskisi gb icimden gelmiyor.
Defalarca ayni seyi konusupta hala cozum bulamamak cok uzuyor beni.
Hani bir anlam verebilsem neden boyle olduguna dair, tutanacak bir dalim olurdu.
Ama oyle degil boyle degil.
Uzulme valla canim bende evlendim basimi yaktim, bosandim. Anlattiklarin gibiydi bizim sonlara dogru ama ben bosandim kurtuldum Allahtan.Sende uzulme olmuyorsa gonder gitsin ben simdi cok mutluyum hayatimda baskasi var.Allah yuzune tekrar guler.
Eşin vurdum duymaz, kendi dünyasında yaşayan biri sanırım :106:
Ne yazikki cnm dedigin gb.
32 yasina kadar nasil yasadiysa oyle devam etmek istiyor sanirim hayatina.
Sonuçta severek evlenmişsiniz. Görücü usulü olsa bu hareketlerinden dolayı nefret dahi edebilirdin. ama şuan öyle bi noktadasın ki eşin istediğin gibi olsa eminim ki onu eskisinden daha çok seviceksin çünkü artık evlisiniz. Peki sen ne yapmayı düşünüyosun canım? çalışma imkanın falan var mı?
Sizin eskisi gibi olmayısınız gözüne batmıyor mu peki?
Bu degisen ruh halinizi fark etmiyor mu?
inşallah bu sıkıntıyı bi şekilde halledersiniz canım. ama bana kolay çözülecek birşey gibi gelmediumarım hakettiğin mutluluğa onunla ya da onsuz ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?