- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
E tamam bu nisanlinizin simarikligi değil mi?Vakıf olmadığınız konuda yorum yapmamanızı rica ederim. Gelin olmadan eğlence mi olur??
Bana diyorsunuz sandım afedersiniz lütfenE tamam bu nisanlinizin simarikligi değil mi?
Ben niye azar işittim ki şimdi?
Yapacaginiz sey cok basit , engelleyin teleginunuzdan , karsiniza gelitse de yuzune bile bakmayinBenim baştacım sensin, her zaman çnceliğim sensin ailem değil diyor. Ama nişan olayını da inada bindi artık yapılacak yoksa olmaz bu iş diyor. Beni ailemle kendi arasında bıraktı. Annesi de kendisi de diyor ki, benim annem fikirlerime müdahale ediyormuş etmemesi gerekirmiş. Ailesi baştan beri benden kıskandılar oğullarını, kız kardeşi isteme ve yüzük günümü burnumdan getirdi, kuaförden ağlayarak çıktım o derece. O kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilemiyorum.
Yok rica ederim.Bana diyorsunuz sandım afedersiniz lütfen
Bi tayinciyiz, onlarla aynı yerde yaşama ihtimalimiz sıfıra yakın. Bu yıl Doğuya gideceğiz zaten. Ailesi benim ne kadar değerli olduğumu biliyor sözlümün gözünde. O yüzden bana çemkiremediklerinden sözlüme böyle yapıyorlar. Çok kafam karışık gerçektenYazdığın hikayenin bazı yönleri nişanlıyken benmde başıma geldi beni ve ailemi 6ayda hiç adam yerine koyup kaleye almadı karşı taraf eşim işte ailemin nasıl olduğunu biliyorum ilişkimizi minimuma indircem ve sadece sen olcaksın dedi ve çok iğrenç bi ailesi var hakda ediyordu bende senin yaptığın gbi aralarını bozmak istemedim ve özellikle annesiyle barıştı ve ardından o seven el üstünde tutan adam gitti.Hele evlendikten sonra tam bi öküz oldu çıktı annesyle aynı evde yaşamamıza rağmen telefonda konusmalar vs vs.
Yani demem oki böyle anakuzusu ailesinin sözüne bakan seni ezdiren ve senin yanındaymış gbi konusup onlarada ayrı konusan adamı alıpta koca diye başına getirme.
O kadar pişmanımki evlendiğim için ve şuan boşanma sürecindeyim
Aman derim kaç kurtar kendini canm
Oğlumu elimden aldın psikolojisine girmiş kaynana profili canlandı gözümdeBi tayinciyiz, onlarla aynı yerde yaşama ihtimalimiz sıfıra yakın. Bu yıl Doğuya gideceğiz zaten. Ailesi benim ne kadar değerli olduğumu biliyor sözlümün gözünde. O yüzden bana çemkiremediklerinden sözlüme böyle yapıyorlar. Çok kafam karışık gerçekten
Aslında devam ettirmemem için zor bir şey yok. Sadece sözlüm ne denli bu kadar inada bindirdi nişan olayını onu anlamaya çalışıyorum. Diyor ki önceden hep senin dediğin oluyordu, artık benim dediğim olacak öyle daha mutlu olacağız, ben senin mutsuz olacağın bir karar vermem diyor.Ben inanmıyorum ki sadece erkekle evlenmiyosun ailesi de olucak onlarla da evlenmiş oluyorsun devam ettirebilecek misin böyle ?
Zaten lanet kadın öyle söyledi bana, ananla sen oğlumu elimden aldınız dediOğlumu elimden aldın psikolojisine girmiş kaynana profili canlandı gözümde
Hiii amacı iyice netleşti o zaman. İşi yokuşa sürmeye çalışıyorZaten lanet kadın öyle söyledi bana, ananla sen oğlumu elimden aldınız dedi
İlginç, onun annesi herşeye karar verirken sen annenden etkileniyormuşsun, Bacim sen iyimisin ? Birak ne halleri varsa görsünlerBenim baştacım sensin, her zaman çnceliğim sensin ailem değil diyor. Ama nişan olayını da inada bindi artık yapılacak yoksa olmaz bu iş diyor. Beni ailemle kendi arasında bıraktı. Annesi de kendisi de diyor ki, benim annem fikirlerime müdahale ediyormuş etmemesi gerekirmiş. Ailesi baştan beri benden kıskandılar oğullarını, kız kardeşi isteme ve yüzük günümü burnumdan getirdi, kuaförden ağlayarak çıktım o derece. O kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilemiyorum.
Canım bak doldurulmuş kurulmuş gönderilmiş bu hep böyle olucak erkek zaafiyeti bu anne ne derse o sen zora ki barıştırmışsın ama bağlar sağlamlaşmış anlaşılan 'oğlum senin dediğin olucak her zaman' demişlerdir muhakkak ah şu erkek aileleri..Aslında devam ettirmemem için zor bir şey yok. Sadece sözlüm ne denli bu kadar inada bindirdi nişan olayını onu anlamaya çalışıyorum. Diyor ki önceden hep senin dediğin oluyordu, artık benim dediğim olacak öyle daha mutlu olacağız, ben senin mutsuz olacağın bir karar vermem diyor.
Ben İstanbul da yalnız yaşıyorum. Bunu bildiği halde İnsan arayıp sormaz mı merak etmez mi, iftarı beraber yapardık ama hiç arayıp sormadı. Bu arada soran arkadaş olmuştu, 26 yaşındayım Bilgisayar mühendisiyim çalışıyorum. Sözlüm de Öğretmen
Zaten babasının bi telefon konuşmasına şahit olmuştum. Diyordu ki, oğlum bu kız seni parmağında oynatıyor, ağırlığını koy ben ve ailem ne derse o olur de demişti. Ama sözlüm hiçbir zaman böyle yapmadı, hep beni kaybetme korkusu yaşadı. Ama şu son yüzük atma olayında ben alttan alınca ipler eline geçti ve hiç gitmeyeceğim sanıyor ondan böyle yapıyorCanım bak doldurulmuş kurulmuş gönderilmiş bu hep böyle olucak erkek zaafiyeti bu anne ne derse o sen zora ki barıştırmışsın ama bağlar sağlamlaşmış anlaşılan 'oğlum senin dediğin olucak her zaman' demişlerdir muhakkak ah şu erkek aileleri..
Üzgünüm ama yola çıkmış sözlün ailesinin lafıyla hareket edecek gibi kendine dikkat et çek kendini geri ilerde çığ olur tepene devrilirZaten babasının bi telefon konuşmasına şahit olmuştum. Diyordu ki, oğlum bu kız seni parmağında oynatıyor, ağırlığını koy ben ve ailem ne derse o olur de demişti. Ama sözlüm hiçbir zaman böyle yapmadı, hep beni kaybetme korkusu yaşadı. Ama şu son yüzük atma olayında ben alttan alınca ipler eline geçti ve hiç gitmeyeceğim sanıyor ondan böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?