Zaten dedikleri şey şuydu, biz eğlenmek istiyoruz tek oğlum arkasında çocuğum yok, uzaktan gelen misafirler rahatça eğlensinler dediii, ee gelinsiz nasıl olacak dedim annesine, o zaman sana bi abiye alalım sende gel dedi, ertesi günde nişanlılığını giyersin sizde başlar nişan, bizde öğlen nişan takmaya geliriz dedi
Bütün yorumlari okudum ve sizi hakli.buluyordum takii bu mesaji okuyana kadar.
Galiba inatlaşma sizden kaynakli.
Yani dünerler iki nişanida ödüyor
Size abiye ve nişanlık aliyor...
Siz sadece pitik aticaksiniz?
Hmn... ben bu mesajdan sonra kv`de bir sorun göremedim.
Siz nişanınız piknige gelmedi ve babanizi kirdi diye yüzük atarsaniz adamda anasinin istediği olana kadar diretir.
Kusura bakmayin sizi şuanda haksiz buldum.
Not.: benim nişanlım piknige gitmedim diye yüzüğü firtlarsa o yüzüğü ben uygun yerine küpe yapardim.
Adam hakli... fevri davranışlar sergileyen ve daha gemiyi yakmadan limana hücum eden insana evlilik yürümez.
Yüzüğü fırlatmamı tek sebebi piknik vs değil, annesi ile olan farklı tutumları ve konuşmaları da etkendi. Bakış açınız için teşekkürler. İlla ki bende bir şeyler yapıyorumdur olumsuz olan, ama beni hiç tanımadıkları günlerde dahi ailesinin cephe almasının hiçbir açıklaması olamaz, çünkü beni daha görmemiş tanımamışlardı, hoş şimdi de hala tanımıyorlar da neyse. Sizin de haklılık payınız var tabi yorumda.
Nisandan erkek tarafına ne? kız tarafı isterse yapar istemezse yapmaz. birde 2 gün istiyorlarmış sanki isteme gibi bir hakları var.. ortada yüzük yok sizin kararınıza saygı duyan ne bir aile ne bir es yok. coooook iyi düşünün
Nisandan erkek tarafına ne? kız tarafı isterse yapar istemezse yapmaz. birde 2 gün istiyorlarmış sanki isteme gibi bir hakları var.. ortada yüzük yok sizin kararınıza saygı duyan ne bir aile ne bir es yok. coooook iyi düşünün
Kız tarafı bende dahil istemiyoruz. Çünkü 7 ay sözlülük döneminde ne beni ne ailemi bir defa arayıp sormadılar, 7 ay sonra sözlüm zoruyla evimize gelip nişan istiyoruz dediler, babam da haklı olarak hayır dediii kestirdi attı. Nişanlımda buna takılmış, babam açıklama yapamadan kestirip attığı için inat edecekmiş o nişan olacakmış. Beni düşünen yokk doğru diyorsunuz, bende bunu ona söyledim ama anlamıyor
Kız tarafı bende dahil istemiyoruz. Çünkü 7 ay sözlülük döneminde ne beni ne ailemi bir defa arayıp sormadılar, 7 ay sonra sözlüm zoruyla evimize gelip nişan istiyoruz dediler, babam da haklı olarak hayır dediii kestirdi attı. Nişanlımda buna takılmış, babam açıklama yapamadan kestirip attığı için inat edecekmiş o nişan olacakmış. Beni düşünen yokk doğru diyorsunuz, bende bunu ona söyledim ama anlamıyor
Babanız hayır diyebilir sizin istemediğinizi bildiği için net konuşmuş demekki. masrafları erkek tarağı karşılayacak bile olsa bu onların müdahil olacağı bir alan değil. malesef sınırlar evlenmeden önce belirleniyor. kırmızı çizgini ne kadar net ve geniş çizersen evlendikten sonra o kadar rahat edersin
Bas baya sözlünüzü avuçlarının içine almışlar. Annedir sonuçta ne kadar silmesini bekliyordunuz ki? Keşke barıştırmasaymışsınız. Ama bence barıştırmasaydınız bile et tırnaktan ayılmaz, bir şekilde barışırlardı. Sözlünüz annesinin gazına geliyor. Artık nasıl doldurdular kafasını, nasıl ikna ettiler böyle saçma fikirlere bilemeyeceğim... Ama bildiğim bir şey var. Bu adam tutarsız. Çelişkili. O yüzden allah yardımcınız olsun. Ben olsam ayrılırdım ve gerekçe olarak buraya yazdıklarınızı copy-paste şeklinde sunardım. Bir daha da pişman olsa bile yüzüne bakmazdım çünkü tutarsız onun bunun gazına gelebilecek birisi her zaman... Bana öyle geldi. Karar yine de sizin tabii.
Babanız hayır diyebilir sizin istemediğinizi bildiği için net konuşmuş demekki. masrafları erkek tarağı karşılayacak bile olsa bu onların müdahil olacağı bir alan değil. malesef sınırlar evlenmeden önce belirleniyor. kırmızı çizgini ne kadar net ve geniş çizersen evlendikten sonra o kadar rahat edersin
Çok haklısınız. Ben iş bozulmasın güzel bir ilişkimiz vardı emek verdik diye alttan aldıkça nişanlım otu boku sorun etmeye çalıştı, bardağın yerini değiştirsem çocuk gibi küsüyor konuşmuyor bıktım artık