Neden böyle oluyor?

Üzgünüm ama yola çıkmış sözlün ailesinin lafıyla hareket edecek gibi kendine dikkat et çek kendini geri ilerde çığ olur tepene devrilir
Çok haklısınız. Son tartışmalarda hep çekti gitti ve ben döndürdüm ben uğraştım ödün verdim. Artık aramayacağım bir şey yapmayacağım. İnceldiği yerden kopsun. Tek bir kişinin ittirmesi ile gitmiyormuş anladım

Ayril demicem ama surekli bitsin diyen annesinin agzinin icine bakan bir insanla neckadar yurutebileceksin hep onlarin dediigi mi olacak nisan kiza aittir kiz nasil isterse oyle olur benim bildigim

Ayril demicem ama surekli bitsin diyen annesinin agzinin icine bakan bir insanla neckadar yurutebileceksin hep onlarin dediigi mi olacak nisan kiza aittir kiz nasil isterse oyle olur benim bildigim
Annesinin ağzına bakmıyor, bütün kararları sadece seninle ben ikimiz alalım diyor bana. Ama bu nişan olayı inada bindi ısrarla istiyor

Afedersin ama ailesinden etkilenen annesinin agzina bakan o sana resmen suc atmaya calsiiyor sanki soz ssenjn yuzunden atilmis gibi gostermeye calisiyo

Sizin beyniniz yokmuymus? Karar almayi beceremiyor musunuz?
Nasil kendinizi bu kadar asagilatabiliyorsunuz?

Evlenme böyle birisiyle

Adam bas bas bağırıyor nasıl bir evliliginiz olacağını açık açık söylüyor aslında, ne demek ikimiz adına ben karar alırım hep! Ne demek inada bindi ille nisan olacak! Mantığıyla değil inadı ve egosuyla hareket eden bir insanla evlenme.

Ne kadar kolay söylüyorsunuz yüzükleri fırlattım çıktım diye ilginç

Canim sen direk kaç. Bu çocuktan sana koca olmaz. Kafayı yemiş annesinin azina bakıyor. Kesinlikle bu iş ilerlemeden kaç kurtar kendinı

İnsan kendine bunu layık görürse başkası neler yapmaz..
Sözlüm beni seviyor diye güveniyorsunuz ama sevmek böyle olmaz.
İnada bindi ne demek?
Neden bindi, ne gerek vardı?
Olan bitene şöyle bir dönüp bakın. Bu işte bir hayır görüyorsanız, o zaman devam edin.

Evlenirsen ailen ne kadar üzülür.. Kızlarının bir ömür mutluluğu yerine kahrını görüp kalan yıllarını zehir yutmuş gibi yaşarlar.
Kendine acımıyorsan annene babana acı.
Evliliğinin fragmanını yaşıyorsun resmen.
Bu adam ilerde daha da ailesinin sözünü dinleyecek.

hayretler içinde okudum
sana söyliyim niçin nişan istiyorlar..
onlar düğün için masraf yapacaklar ya kız tarafıda yapsın istiyorlar.
böyle bişey duymuştum

hayretler içinde okudum
sana söyliyim niçin nişan istiyorlar..
onlar düğün için masraf yapacaklar ya kız tarafıda yapsın istiyorlar.
böyle bişey duymuştum
Hayır öyle değil, nişan masraflarının tamamını nişanlım karşılayacak, biz hiçbir şey yapmayacağız kendisi öyle istedi. Sadece büyük olarak yanımızda bulunun dediii

Hayatimda ilk kez nisansiz evlenmem diyen bir erkek goruyorum beynim yandi

Hayır öyle değil, nişan masraflarının tamamını nişanlım karşılayacak, biz hiçbir şey yapmayacağız kendisi öyle istedi. Sadece büyük olarak yanımızda bulunun dediii
Bende masrafı siz yapacaksınız sanmıştım. Dünürlerin eğlenmeyi seviyor heralde. Ya da başka bir bildikleri vardır. Aynı şehirde 2 gün nişan yapmak saçma gerçekten.

Zaten dedikleri şey şuydu, biz eğlenmek istiyoruz tek oğlum arkasında çocuğum yok, uzaktan gelen misafirler rahatça eğlensinler dediii, ee gelinsiz nasıl olacak dedim annesine, o zaman sana bi abiye alalım sende gel dedi, ertesi günde nişanlılığını giyersin sizde başlar nişan, bizde öğlen nişan takmaya geliriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…