Çok haklısınız. Son tartışmalarda hep çekti gitti ve ben döndürdüm ben uğraştım ödün verdim. Artık aramayacağım bir şey yapmayacağım. İnceldiği yerden kopsun. Tek bir kişinin ittirmesi ile gitmiyormuş anladımÜzgünüm ama yola çıkmış sözlün ailesinin lafıyla hareket edecek gibi kendine dikkat et çek kendini geri ilerde çığ olur tepene devrilir
Aynen öyle, bizde öyle dedik zatenBenim bildiğim kız evi nazevidir ama evler karışmış sanırım
Ayril demicem ama surekli bitsin diyen annesinin agzinin icine bakan bir insanla neckadar yurutebileceksin hep onlarin dediigi mi olacak nisan kiza aittir kiz nasil isterse oyle olur benim bildigimMerhaba..
Uzun zamandır takip ediyorum, dertlerinizle dertlenip, sevincinizi paylaşıyorum uzaktan.
Benim derdime gelecek olursak, 25 yaşındayım, 7 ay önce sözlendim.
Sözlüm Harika bir insan, merhametli düşünceli ve beni çok seven.
İkimizde İstanbul da yaşıyoruz ve artık düğün tarihi almak için, ikimizin de ailesinin yaşadığı Ankara ya gittik. Giderken düşüncemiz, Nikah ve düğün tarihi belirleyip önümüze bakmaktı. Neyse gittik, ben ailemde kaldım, o ailesinde kaldı. Ertesi gün sözlüm ile nikah işlemlerini hallettik ve tarih almıştık. Ama birdenbire nişan yapalım diye tutturdu, meğer bir gün öncesinden annesi ile oturup nişan planları yapmış ve bana direk istiyorum diye geldi. İsteme ve söz zamanlarımız Ailesi yüzünden çok fazla sancılı geçmişti ve 7 ay boyunca ne ben gelin olduğumu hissettim ne de aileme dünürlük yaptılar. Hiç arayıp sormadılar ve sözlüm ailesini silmişti, ben zorla barıştırmıştım, barıştırmaz olaydım.. neyse, ailesi ile çıkıp geldiler bize ve babama nişan istiyoruz dediler, babam da doğal olarak dedi ki, 7 aydır nerdeydiniz, ben nişan yapmam dedi. Babamın bu kararında benim de nişan istememem etkili oldu tabi. Neyse öylelikle gittiler. Ertesi sabah babamla damatlarını pikniğe götürmek için sözlümlere gittik ve sözlüm ben gelmeyeceğim dedi, yanında da annesi vardı. Ama çok sert ve önem vermeden söyledi bunu. Bende yüzüğü yüzlerine fırlattım çıktım, bu iş bitti dedim. Aradan bira kaç gün geçti, sözlüm ile oturduk konuştuk sorunlarımızı çözdük, ben tamam nişan yapalım dedim. Bu seferde nişanı 2 gün istediler. Yani 1.gün onlar eğlence yapacakmış, 2.gün de biz yapacakmışız ve gelip nişan takacaklarmış. Bizde nişan 1 gün olur, aynı anda 2 tarafta da başlar ve nişan takılır biter. Memleketlerimiz de aynı. Ben 2 gün nişan olayını kabul etmedim ve yine tartışmalar çıktı. Hiçbir kavgada bitti demeyen adam, sürekli bu olmazsa biter şu olmazsa biter demeye başladı. Ve 1 aydır alyanslarımız annesinde. Israrla göndersinler diyorum, sözlüm o an tamam diyor isteyeceğim diyor ama ne gelen var ne giden. Beni sevdiğinden şüphem yok ama neden böyle yaptığını anlamıyorum. Ailesi yüzünden o kadar zor günler geçirdik, kendisine ulaşmamaları için hat bile değiştirdi ama şimdi niye nişan diye tutturuyor (2 gün) Ve neden alyanslarımız hala gelmiyor?
Annesinin ağzına bakmıyor, bütün kararları sadece seninle ben ikimiz alalım diyor bana. Ama bu nişan olayı inada bindi ısrarla istiyorAyril demicem ama surekli bitsin diyen annesinin agzinin icine bakan bir insanla neckadar yurutebileceksin hep onlarin dediigi mi olacak nisan kiza aittir kiz nasil isterse oyle olur benim bildigim
Afedersin ama ailesinden etkilenen annesinin agzina bakan o sana resmen suc atmaya calsiiyor sanki soz ssenjn yuzunden atilmis gibi gostermeye calisiyoBenim baştacım sensin, her zaman çnceliğim sensin ailem değil diyor. Ama nişan olayını da inada bindi artık yapılacak yoksa olmaz bu iş diyor. Beni ailemle kendi arasında bıraktı. Annesi de kendisi de diyor ki, benim annem fikirlerime müdahale ediyormuş etmemesi gerekirmiş. Ailesi baştan beri benden kıskandılar oğullarını, kız kardeşi isteme ve yüzük günümü burnumdan getirdi, kuaförden ağlayarak çıktım o derece. O kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilemiyorum.
Yüzük attıktan 1 gün sonra barıştık tekrarAfedersin ama ailesinden etkilenen annesinin agzina bakan o sana resmen suc atmaya calsiiyor sanki soz ssenjn yuzunden atilmis gibi gostermeye calisiyo
Sizin beyniniz yokmuymus? Karar almayi beceremiyor musunuz?Aslında devam ettirmemem için zor bir şey yok. Sadece sözlüm ne denli bu kadar inada bindirdi nişan olayını onu anlamaya çalışıyorum. Diyor ki önceden hep senin dediğin oluyordu, artık benim dediğim olacak öyle daha mutlu olacağız, ben senin mutsuz olacağın bir karar vermem diyor.
Merhaba..
Uzun zamandır takip ediyorum, dertlerinizle dertlenip, sevincinizi paylaşıyorum uzaktan.
İkimizde İstanbul da yaşıyoruz ve artık düğün tarihi almak için, ikimizin de ailesinin yaşadığı Ankara ya gittik. Giderken düşüncemiz, Nikah ve düğün tarihi belirleyip önümüze bakmaktı. Neyse gittik, ben ailemde kaldım, o ailesinde kaldı. Ertesi gün sözlüm ile nikah işlemlerini hallettik ve tarih almıştık. Ama birdenbire nişan yapalım diye tutturdu, meğer bir gün öncesinden annesi ile oturup nişan planları yapmış ve bana direk istiyorum diye geldi. İsteme ve söz zamanlarımız Ailesi yüzünden çok fazla sancılı geçmişti ve 7 ay boyunca ne ben gelin olduğumu hissettim ne de aileme dünürlük yaptılar. Hiç arayıp sormadılar ve sözlüm ailesini silmişti, ben zorla barıştırmıştım, barıştırmaz olaydım.. neyse, ailesi ile çıkıp geldiler bize ve babama nişan istiyoruz dediler, babam da doğal olarak dedi ki, 7 aydır nerdeydiniz, ben nişan yapmam dedi. Babamın bu kararında benim de nişan istememem etkili oldu tabi. Neyse öylelikle gittiler. Ertesi sabah babamla damatlarını pikniğe götürmek için sözlümlere gittik ve sözlüm ben gelmeyeceğim dedi, yanında da annesi vardı. Ama çok sert ve önem vermeden söyledi bunu. Bende yüzüğü yüzlerine fırlattım çıktım, bu iş bitti dedim. Aradan bira kaç gün geçti, sözlüm ile oturduk konuştuk sorunlarımızı çözdük, ben tamam nişan yapalım dedim. Bu seferde nişanı 2 gün istediler. Yani 1.gün onlar eğlence yapacakmış, 2.gün de biz yapacakmışız ve gelip nişan takacaklarmış. Bizde nişan 1 gün olur, aynı anda 2 tarafta da başlar ve nişan takılır biter. Memleketlerimiz de aynı. Ben 2 gün nişan olayını kabul etmedim ve yine tartışmalar çıktı. Hiçbir kavgada bitti demeyen adam, sürekli bu olmazsa biter şu olmazsa biter demeye başladı. Ve 1 aydır alyanslarımız annesinde. Israrla göndersinler diyorum, sözlüm o an tamam diyor isteyeceğim diyor ama ne gelen var ne giden. Beni sevdiğinden şüphem yok ama neden böyle yaptığını anlamıyorum. Ailesi yüzünden o kadar zor günler geçirdik, kendisine ulaşmamaları için hat bile değiştirdi ama şimdi niye nişan diye tutturuyor (2 gün) Ve neden alyanslarımız hala gelmiyor?
Canim sen direk kaç. Bu çocuktan sana koca olmaz. Kafayı yemiş annesinin azina bakıyor. Kesinlikle bu iş ilerlemeden kaç kurtar kendinıMerhaba..
Hayır öyle değil, nişan masraflarının tamamını nişanlım karşılayacak, biz hiçbir şey yapmayacağız kendisi öyle istedi. Sadece büyük olarak yanımızda bulunun dediiihayretler içinde okudum
sana söyliyim niçin nişan istiyorlar..
onlar düğün için masraf yapacaklar ya kız tarafıda yapsın istiyorlar.
böyle bişey duymuştum
Nişan olmazsa biter mi bu iş diyorum, hayır ama inada bindi artık olacak o nişan diyorHayatimda ilk kez nisansiz evlenmem diyen bir erkek goruyorum beynim yandi
Zaten dedikleri şey şuydu, biz eğlenmek istiyoruz tek oğlum arkasında çocuğum yok, uzaktan gelen misafirler rahatça eğlensinler dediii, ee gelinsiz nasıl olacak dedim annesine, o zaman sana bi abiye alalım sende gel dedi, ertesi günde nişanlılığını giyersin sizde başlar nişan, bizde öğlen nişan takmaya geliriz dediHayır öyle değil, nişan masraflarının tamamını nişanlım karşılayacak, biz hiçbir şey yapmayacağız kendisi öyle istedi. Sadece büyük olarak yanımızda bulunun dediii
Bende masrafı siz yapacaksınız sanmıştım. Dünürlerin eğlenmeyi seviyor heralde. Ya da başka bir bildikleri vardır. Aynı şehirde 2 gün nişan yapmak saçma gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?